sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Saatuja juttuja

Heipsan!
Taas on täytynyt pitää vähän taukoa koneelta, kun ei nuo hartiajumit vaan antaudu :/. Nytkin korvia tinnittää vähän väliä ja toivon, että selviän tiistaihin ilman huimausta, kun sitten olisi taas kunnollinen 1½h hieronta-aika!
Vaan jotta saisin kertyneitä juttuja esiteltyä eteenpäin (purkkejakin alkaa loppua enemmän ja enemmän nyt), niin tässäpä tulisi seuraavaksi juttua Marisalta saamistani tuotteista!

Marisa oli pääsiäisen aikaan käymässä Berliinissä ja hän pyysi mua miettimään, jos halusin hänen diilaavan mulle jotain tiettyjä juttuja. Noh, mulla kävi niin, etten ehtinyt ja muistanut googletella ollenkaan merkkejä, enkä muutenkaan oikein keksinyt ja halunnut mitään :D. Laitoinkin Marisalle sitten viestin, että shoppailehan vaan itsellesi tällä erää ja katsotaan sitten seuraavalla kerralla, kun itse tokenen tästä kosmetiikka-koomasta :D.

Vaan kävikin niin, että olin lounaalla tapaamassa pitkästä aikaa rakasta R:ää, kun sain siinä sitten tekstiviestin Marisalta hänen olevan lentokentällä (Edit. tavaratalossa) ja siellä oli Benefitin piste, että haluanko jotain sieltä.
Noh, pari minuuttia piti pähkäillä, mitä mä nyt äkkiseltään keksisin ja sitten muistin kosmetiikkabloggaajien hehkuttaneen tätä Hoola-aurinkopuuteria, joten käskin napata sen mukaan (maksoi 35e) :D. No nyt tietenkin myöhemmin on tullut muutama muukin juttu mieleen, vaan täytyy seuraavaan kertaan odottaa :D.

Hoola on siis tuollainen mattapinnan jättävä, suht vaalea aurinkopuuteri, joka muiden kehujen mukaan sopii kaikille ja jopa ihan vaaleille ihonsävyille.
Kerran olen vasta ehtinyt tuota testata ja kyllä tuo on ihan näpsäkkä tapaus, mutta jouduin kyllä itse varomaan enemmän tämän annostelussa kuin esimerkiksi Lumenen vaaleamman aurinkopuuterin (joka tuli aikanaan Livboxista) kanssa.
Pitäisi ehkä pieni vertailu tehdä nyt tämän, Lumenen ja Guerlainin kesken, kun nuo mattaiset aurinkopuuterit tällä hetkellä omistan :).
Lisäksi mulla on 2 hehkuvampaa aurinkopuuteria Avonilta ja The Body Shopilta :).

Sitten yllätyin täysin, kun mukana oli vielä tuotteita, joita en osannut odottaa yhtään :D.
Tai tuo Balea-jalkavoide oli odotettavissa (mutta unohdin sen), koska Marisa oli testannut sitä ja sai ikävän reaktion :/. Tarjouduin sitten ottamaan sen itselleni kokeiluun, niin ei tarvinnut suoraan roskiin heittää :).
Tänään itse asiassa kokeilin sitä ensimmäisen kerran, eikä mulla ainakaan tehnyt mitään, en kyllä huomannut tuota lämmittävää efektiäkään :D. Sekaan laitoin tosin vähän argan-öljyä (jonka sain vajaana MP:ltä), jota oon muutenkin jalkavoiteiden sekaan laittanut. Eli mä käytän tuon ihan hyvillä mielin nyt :D.
Muut olivat sitten 20ml minikokoiset jalkavoide, käsivoide ja 5ml hajuvesi, sekä 2kpl 8ml näytekokoista kasvonaamiota ^_^.
Tuon mini-hajuvedenhän sainkin jo kerran aikanaan Marisalta ja myös käytettyä, niin nyt hän laittoi sitten toisen, kun olin tästä tykännyt :D.
Totuttuun tapaan, minähän otan ilomielin kokeiluun kaikki hylätyt kosmetiikat, joiden kohtalona olisi muuten esim. roskakori :D.

Tällaista tänne!
On nyt hieman tullut siis kosmetiikkaa lisää tässä kuussa, mikä ihan hitusen harmittaa, vaikkakin ennustin jo tämän ennusteissakin :p. Toivoin niin, että kuitenkin pystyisin miinuksilla jatkamaan :D. Vaan kokeillaan sitä taas ensi kuussa :).
Seuraavaksi postailen pitkästä aikaa Avonin tilauksesta eli plussat eivät tähänkään loppuneet :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Sori kun plussailin niin paljon taas sun varastoja. :D Toivottavasti kuitenkin tykkäät. Jännä ettei mitään lämpöefektiä tule tosta jalkavoiteesta? Mulle tulee ne kyllä aina, ja tuohan nyt kuumotti vähän liiankin kanssa... :D Hyvä että ainakin pystyt käyttämään.

  Tuo Hoola ei siis ollut kentältä, vaan ihan tavaratalosta Benefitin ständiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeiii, ei sun mitään tarvitse anteeksi pyydellä!!
   Minikokoja, niin äkkiä ovat käytetty, kun käyttöön tulevat ^_^. Ja niin kuin sanottua, niin minä kyllä otan ilomielin hhyvätyt purkit aina vastaan, pääseepähän silloin aina jotain uutta kokeilemaan :D.

   Joo, en tosiaan mitään huomattavaa lämmittävää efektiä huomannut tuossa jalkarasvassa ainakaan ensimmäisellä kerralla, sitä ihmettelinkin :o !!
   Mutta kyllä tässä käyttökertoja kertyy vielä eli testit jatkuu :). Hyvä tosiaan ettei mitään reaktioita ainakaan vielä tullut, niin hyvin voin tuota käyttää ^_^.

   Aaaah, tässä sen taas näkee, että jos jotain muuta on tekemässä ja kiireessä alkaa päätöksiä tekemään, niin jotain varmasti unohtuu :D. Korjaan tekstiin tuon tavaratalon :D.

   Poista
 2. Joo minikokoja ostin just tarkoituksella, että saa nopeasti käytettyä poiskin. :) Ja siis ei tuolla tavaratalolla muuten ole väliä, mutta ettei kukaan lukijasi lähde into piukeena kentältä ettimään turhaan mitään mitä ei luultavasti ole... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minikoot on huippuhyviä uusien tuotteiden testaukseen ^_^.
   Jep, hyvä se on oikea paikka laittaa kuitenkin aina, ettei väärinkäsityksiä tule :).

   Poista

Suositut tekstit