keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Huhtikuun Loput Loppuneet

Kuvat tähän postaukseen sain tehtyä jo toissa iltana, mutta eilinen ilta meni Balance- ja venyttelytunneilla, niin nyt vasta pääsen kirjoittelemaan. Päätin sitten samoin tein, että pusken tähän nyt kaikki, jotka vielä huhtikuussa loppuivat, niin saan huomenna tehdä viimein yhteenvedon ja pääsen muutenkin kunnolla tätä toukokuuta miettimään :).
Eilinen tuntui vähän helpottavan jumeja, mutta nyt jälleen tuntuu että jumitin töissä niskan -.-
Katsotaan, kuinka pitkälle pääsen tämän postauksen kanssa...

Ensimmäisenä tästä porukasta loppuun sain tuttuun tapaan vartalokuorintaa eli The Body Shop Blueberry Body Scrub-Gelee.
Koostumukseltaan ja ulkonäöltään tämä oli melkein kuin mustikkahillolla olisi kroppaa sivellyt <3.
Kuorintatehot eivät ihan yltäneet tässä ns. normaalien TBS-kuorintojen tasolle, mutta kyllä tämäkin ihan kivasti toimi. Herkempi ihoisille varmasti ehkä liiankin kuoriva, mutta raapivuutta hakeville tällainen "ihan jees".
Koostumus oli kyllä niin hurmaava, että ihan sen takia voisin kyllä ostaa uudelleenkin :).

Sitten loppui pitkästä aikaa silmänympärysvoide, kyseessä on lähes vuosi sitten käyttöön ottamani Lumene LAB Age Correcting Eye Cream. 
Tämä on tullut yli 2 vuotta sitten Livboxista :D. Kyllä ne näköjään vähitellen tuolta tulee käytettyä ;).
Mitähän tästä sanoisi... Hajuton, mauton... No ei vaan kyllä mä tästä tykkäsin :D. Pumpattavasta tuubista plussaa! 
Soveltui niin päivä- kuin yökäyttöön, vaikka 90% ajasta käytin iltaisin aamukäytössä ollessa TBS:n puikko.
Ei ärsyttänyt tai turvottanut omaa silmänympärysihoani ja kosteutti sen hyvin. Juonteita ei kyllä häivyttänyt ;D.
Kyllä mä tätä voisin ostaa uuden tuubin joskus!

Vaan saa nähdä, milloin pääsen oikeasti taas itse ostamaan sy-voidetta, kun nyt olen yökäyttöön ottanut seuraavan Livboxista tulleen sy-voiteen :D. Eiköhän sieltä taas kohta ilmesty lisää :D.
Mutta tämän lisäksi mulla on vaan enää päiväkäytössä oleva TBS:n puikko, joka on loppupuolella eli jännitys tiivistyy oston suhteen :D.

Ja jalkavoidettakin aivan kulutettu!! Tämäkin 80ml Ziaja Moisturising Foot Cream alkoi olla vuosikertakamaa, muistaakseni kuitenkin tämän blogin olemassaoloaikana hommattu ;).
Tämä ei muistaakseni tuoksunut juuri miltään eli ei ärsyttänyt nenää. En käyttänyt tätä yksinään (se toinen tuote tulee kohta esittelyyn), niin kosteutustehoista ei hirveästi pysty sanomaan. Ei mun jalkapohjat ainakaan huonompaan kuntoon menneet eli sen suhteen ihan kiva. 
Teoriassa voisin ostaa uudelleen, mutta jalkavoiteita on nyt varastoon kertynyt liikaakin ja lisäksi voin kyllä kroppavoiteita käyttää tässäkin tehtävässä (kunnes pääsen päiväysten kanssa tasapainoon) :). 
Kiva oli kyllä kokeilla tämä!!

Ja tässä oli se jalkavoiteen kanssa käyttämäni tuote eli MP:ltä muuan kuukausi takaperin saatu, puolillaan ollut 50ml Born to Bio Dry Oil Sublimating Elixir kuivaöljy.
Viimeisellä kerralla kokeilin hiuksiinkin, vaan siinä ei ehkä mulla sopinut kovin hyvin, liian rasvainen fiilis jäi. Lisäksi tuoksu oli aika voimakas (jalkapohjiin laittaessa sitä ei huomannut niin selkeästi).
Kropalla en muuten käyttänyt, joten tästäkään en kunnolla osaa sanoa kosteutuksesta.
Ei jäänyt fiilistä, että haluaisin täysikokoisen pullon ostaa, en muutenkaan öljyä osaa oikein kropalle käyttää. Vaan kyllä tällaisen orvoksi jääneen purkin voi aina käyttää :).

Sitten päätin viimein luopua tästä Rimmel Scandal Eyes Retro Glam Mascara ripsarista, kun alkoi jo sen verran paakuttamaan. Tämä tuli Joulukuun 2014 Livboxista.

Tässä suoraan ripsillä (kuva otettu ehkä vajaa kuukausi ennen pois laittoa), "au naturel"-kuvan unohdin, mutta onhan tuossa toinen silmä ensin ilman mitään :).
Kyllä tällä sai kivat ripset, mutta jotain jäin ehkä kaipaamaan... Ehkä tämä oli liian "märkä" koostumukseltaan, kun välillä meinasi sotata ja klimpittää ripsiä. Loppuvaiheessa alkoi selvästi varista päivän mittaan, laseille huomasin murusia tulleen.
Suhteellisen riittoisa oli, käyttöön olen ottanut joulukuussa eli noin 4kk oli käytössä. Ehkä olisi voinut olla riittoisampikin kokoonsa (12ml) nähden.

En varmaankaan osta kaupasta uutta, kun jokin jäi kaihertamaan ja kaappiin on kyllä taas ripsivärejä kertynyt. Nyt on käyttöön lähtenyt jonosta myöskin Livboxista tullut 4.5ml mini-mascara. Katsotaan, kuinka pitkään kestää :).

Ja silmämeikinpoistoainetta taas vähennetty! Nyt oli vuorossa tämä pitkään käytössä ollut 125ml Lancôme Bi-Facil Non-Oily Instant Cleanser for Sensitive Eyes.
Tästä pullosta löytyi sitä paljon kohuttua polyaminopropyl biguanidia 7.ainesosana, olen tämän ostanut ehkä 3v sitten hullareilta 3 tuotteen setin mukana.
Tehoiltaan tämä oli minulla niin kuin mikä tahansa muu 2-faasinen vedenkestävän silmämeikin poistoaine eli puhdisti hyvin, eikä myöskään ärsyttänyt silmiä, kun antoi vanulapun hetken aikaa olla vaikuttamassa ripsillä. Käytin tätä 95% ajasta rippeitten poistoon kasvopesun jälkeen, mutta nyt kun olen monesti käyttänyt misellivettä, niin olen tällä ensin silmät putsannut.
Jees-tuote oli siis, mutta en tiedä miksi maksaisin niin suurta hintaa tästä, kun mulla toimii halvemmatkin yhtä hyvin :). Settituotteena voin kyllä uudelleenkin käyttää, mutta yksinään tuskin ostan. Pieni 20ml pullo löytyy vielä matkakäytössä.

Seuraavaksi otin käyttöön tämän Sephoran version, kun näitä löytyy kaapista 2kpl. Saa nyt toisen käytettyä :). Onneksi ovat vain näitä 50ml pieniä versioita :).

Kainaloillekin oon dödoä saanut käytettyä, kyseessä oli nyt Avon On Duty Tropical Burst Roll-on Anti-Perspirant Deodorant.
Kun tämän otin käyttöön Rexonan jälkeen, niin huomasin selvän eron; ei tämä pitänyt hien hajua yhtä hyvin. Tai ainakin ensimmäisinä päivinä leijui nenään kyllä tuoksu, mutta sitten varmaan itse totuin siihen... Vaan pakko oli käyttää pois. Ei kukaan ole mun lähellä onneksi pyörtynyt, joten ehkä haju ei ollut aivan mahdoton :D. Tässä oli trooppisten hedelmien tuoksu itsessään, mikä oli ihan jees.
Ei tämä myöskään ehkä aivan täysin kuivana kainaloita pitänyt, meni myös jonkin aikaa ennen kuin kuivahti levityksen jälkeen.
Riittoisaa näytti kyllä olevan näköjään, kun joulukuussa otettu käyttöön!
En varmaan tule ostamaan uudelleen.

Avonilla jatketaan, tämä Care-sarjan dödö lähti seuraavaksi käyttöön. Juttua tulee jälleen muutaman kuukauden kuluttua :).

Vihdoin viimeinen loppunut :D.
Kyseessä oli 100ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Apricot & Shea Fragrance Spritz vartalosuihke.
Pari kuukautta näköjään meni tämän kanssa eli aika huoletta olen suihkinut (eikä tullut VS:n suihkeita samalla käytettyä) :D.
Näissä Avonin suihkeissa on kyllä selkeä alkoholin vivahde, mutta niin kuin aina niin totuin siihen nopeasti.
Tuttuun tapaan suihkin näitä selkään ja etupuolelle kroppaa, kiitos työmatkapyöräilyn hikoilun :p.
Tuoksu oli sellainen puuterisen hedelmäinen, tykkäsin kyllä!
Tätä ei ole enää myynnissä, mikä pikkuisen harmittaa, vaikkakaan varastojen takia en ostaisi nyt lisää :).

Avonin käytöllä jatkuu, seuraava 100ml suihke on siis lähtenyt käyttöön :).
Varmaan kesäkuussa tulee tästä sitten juttua, jos aika pitää kutinsa tämänkin kanssa.





Tässäpä ne oli!
Kuka jaksoi lukea kaikki ja oliko tuttuja tuotteita :D?
Huomenna olisi vapaa, joten varmasti saan yhteenvedon verran kirjoitettua combatissa päivällä käytyäni ^_^.
Palaillaan siis asiaan, jos ei vaan tuo niska ala lisää temppuilla!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oi joi, tuo kuorinta kuulosti herkulliselle :'D Mie en ole tainnut yhtään purkkikuorintaa vielä käyttää, vaikka niitä löytyy. Joku Yvesin minipurkki on kyllä kotikotona, kun on sata vuotta vanha ja siitä vielä ainakin yhteen kertaan riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu oli kyllä tosi kiva tuossa ^_^.
      Käytähän ihmeessä ne purkkikuorinnatkin, kivoja ne on :D.

      Poista
  2. Houkuttelevalta kuulostaisi tuo Body Shopin vartalokuorinta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan purkillisen, jos mustikasta tykkää, oli kyllä hauska tapaus ^_^.

      Poista

Suositut tekstit