perjantai 27. toukokuuta 2016

Niveaa, Avonia, Minejä

Heips böö!
Nyt voisinkin esitellä parit pienet loppuneet kasvotuotteet ja kynsituotteen ja lisäksi sen mun tekemän Avonin tilauksen, jonka kävin tänään töistä tullessa hakemassa.
Oikeastaan voisin sen tähän heti alkuun laittaa:

Eli tein taas yhden jakson välistä jättämisen jälkeen tilauksen 7.jaksosta ja vain nämä 2 tuotetta tuli tilattua itselleni!
Ne olivat Kosteutta sitovat sukat (hyvät pitää jalassa hetken, kun on jalkavoiteen levittänyt) ja Kynsilakan korjauskynä. Lisäksi tilasin Mr.Insinöörille hilseshampoota :).
Yksi plussa tuli siis tuosta kynästä, MUTTA...

Hahaaa, aion heivata samoin tein tämän entisen samanlaisen eli Avon Nail Experts Corrector Pen kynän pois!
Mulla tämä on toiminut ihan kivasti kynsinauhojen siistimisessä, kun aina mulla menee yli tosi paljon lakat. En kuitenkaan oikealla kädelläni pysty täydellisen hyvin hankaamaan niitä, mutta saan kuitenkin kohtuullisen lopputuloksen, johon voin tyytyä :).
Siksi siis ostin uuden. Saisi vaan olla vaihtopäitä näihin!

No sitten sain käytettyä tämän Nivea Daily Essentials Creme Care Cleaning Wipes meikinpoistoliinat, joka oli 7 liinan minipaketti ja tuli tässä kuussa Livboxista.
Oli jollain tavalla kovat odotukset, kun esittelytekstissä sanottiin tämän poistavan jopa vedenkestävän ripsarin... En tiedä, mistä kohdin se tuon muka tekee, mutta ainakaan mun vesiliukoista ripsaria ei poistanut ja sain silmät vain ärtyneeksi ja punaiseksi :(. Ei myöskään poistanut hyvin kasvomeikkiä, kasvovesilappuun jäi tosi paljon likaa. Käytinkin sitten loput liinat tuon jälkeen aamupesun korvaajana, siinä toimi ihan jees.
Ei siis toiminut minulla haluamallani tavalla, enkä näin ollen aio ostaa kokonaista pakettia.

Sain myös toisen samaisen merkin tuotteen käytettyä eli Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water miselliveden, joka tuli Helmikuussa 2015 Livboxista.
En nyt valitettavasti tehnyt tästä sittenkään samanlaista tarkkaa vertailua, niin kuin tein ensimmäisestä käyttämästäni misellivedestä, mutta hitusen parempi tämä oli kuitenkin.
Tämä ei kirvellyt silmissä samalla lailla kuin tuo Oriflame teki, mutta sai tälläkin kiitettävästi olla ripsareita hankaamassa ja lisäksi Clinique 2-testissä lappuun jäi vielä puhdistuksen jälkeen meikkiä.
Mulla ei siis toiminut tämä(kään) meikkien poistossa kummoisemmin ja käytinkin loppuvaiheessa tätä vain aamupuhdistuksessa ja lisäksi kasvoveden korvaajana. Noissa toimi kyllä ihan kivasti, mutta haluan aamulla sen kylmän vesipesun kasvoille herätäkseni ja oikeita kasvovesiäkin löytyy kaapista...
En siis aio tätä(kään) ostaa uudelleen ja nyt mulla on kaapissa vielä Sephoran versio, joka on pakko yrittää käyttää nopeasti pois...
En vaan ymmärrä näitä misellivesiä, joten turhaan ostan näitä itselleni enää :p.

Vesillä jatketaan!
Viimeisenä tällä erää on 20ml minikokoinen Sensai Cellular Performance Lotion II Moist hoitovesi.
Aikanaan kun pyysin muistaakseni MP:tä tuomaan laivalta mulle Sensai-kaksoispuhdistuksen (öljy+saippua), niin mukaan tuli tämä kaupanpäällisenä.
Ja voi kuinka jumalaisen ihana tämä oli <3 <3.
Tämä siis tulee kasvopesun ja -veden jälkeen ennen kasvorasvoja ja tämä tosiaankin tuntui kosteuttavan ihoa tuossa välissä, jos ei heti ehtinyt rasvoja laittaa naamaan!
En raaskinut tuhlata tätä ensimmäisen kokeilun jälkeen vanulla, niin 5-8 tippaa annostelin kädelle (suuri plussa pullon suuaukosta, kun pystyi tipottain annostelemaan!!) ja sivelin kasvoille. Todella riittoisakin tuote siis!! Olen tätä käyttänyt iltaisin ja sitten aamulla laitan The Body Shopin hoitovettä.
En osaa muuta sanoa kuin rakastuin tähän täyttä päätä ja ostinkin jo jokin aika sitten -20% alella täysikokoisen pullon :D. Säästin myös tämän pikkupullon ja täytän tätä sitten tarpeen mukaan, kun se on sopivan pieni pitää lavuaarin reunalla.
Kallishan tämä on kuin mikä, mutta ei kaduta yhtään, että käytin sen reilut 50e täysikokoiseen pulloon :p. Ihanaa arjen ylellisyyttä ja materialismionnellisuutta <3.

Tähän on hyvä lopettaa tällä erää ja lähteä suihkuun :D. Täytyy yrittää vielä saada jotain purkkeja kulutettua, muutama juttu on jo siinä hilkulla :D. Pitäkää peukkuja ja mä palaan piakkoin taas seuraavien loppuneiden kanssa asiaan!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Mäkään en oikein ymmärrä noita misellivesiä, mulla(kaan) ei ainakaan silmämeikkiä poista, tai siis ripsareita, vaikka kuinka hankaisi. Niihin täytyy kyllä olla oma poistoaineensa. Mulla on kyllä silti Herbinan misellivesi käytössä ihan vain kasvovetenä kun se on niin ihanan tuoksuinen :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvovetenä ja aamu"pesussa" kyllä ovat tosi käteviä!
      Pitää varmaan tuota Herbinaa testata (tai ehkä se tulis joskus Livboxista), nuo 2 miselliä (+se sephora kaapissa) eivät tuoksu oikeen millekään, niin senkään takia ei nuo inspiroi :D.
      Kasvovesissä kun on kuitenkin se tuoksu monesti kiva :D.

      Poista
  2. Muistaakseni essence kynsilakan korjauskynässä vaihtopäitä mukana ja tais olla dependin kynässäkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, kiitos paljon vinkistä!!
      Täytyy pitää silmät auki, kun joskus pääsen noita hiplailemaan ^_^.

      Poista
  3. Myös Dermosilin kynsilakankorjauskynässä on vaihtopäitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah, kiitos paljon vinkistä!
      Pitääpä sekin ostaa jossain vaiheessa kokeiluun! Aattelinkin kun meikin korjauskynässä oli 3 vaihtopäätä, että ehkä siinä lakkojenkin korjauskynässä olisi ja näin siis onkin ^_^. Huippua!

      Poista
  4. Mulla on tällä hetkellä käytössä (japanilaisen?) Kose-merkin putsareita, kun ostin joskus Strawberrynetistä semmosen matkasetin... Kun en oo koskaan aasialaisia merkkejä käyttänyt, ni noi putsarijärjestykset on mulle vähän hepreaa. :P Mulla siis siinä setissä Creamy Wash (ihana!!), Lotion I, joka on vähän niinkuin puhdistusmaito ja sitten Lotion II, joka on vähän niinkuin kasvovesi. En tiedä oikein miten noita pitäisi käyttää ja käytetäänkö kaikkia kerralla :D, oon yrittäny googlettaa mutta ei siellä oo englanniks mitään kunnollista. :P Oon mä noita kaikkia käyttänyt tossa järjestyksessä, mutta meikittömälle iholle ehkä vähän liikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm... Tuntuisi että tuohon tarvisi jonkun saippuamaisen pesun väliin :D.
      Ja jotenki tulee mieleen että tuo creamy wash ja lotion I olisivat vaihtoehtoiset tuotteet eli jompaa kumpaa käytetään ja sit perään tuo lotion II.
      Voin olla täysin väärässäkin, kun en ole tuosta merkistä koskaan kuullut :D
      Sensaillahan menee niin, että ensin kaksoispuhdistus (öljy/puhdistusmaito + saippuamaisempi putsari), sitten Lotion II hoitovesi (joka on kuivempi ihoisille tarkoitettu, on myös lotion I olemassa joka on ehkä rasva, mut en oo sitä kokeillu) ja sen jälkeen kasvorasva.
      En muista, oliko vielä ennen hoitovettä normaalia kasvovettä, mutta itse oon nykyisten putsareiden jälkeen käyttänyt kasvovettä ja sitten laittanut tuon hoitoveden ennen rasvoja :). Yleensä ehtii tulla paussi tuossa ennen rasvojen laittoa, niin ehtii rauhassa tuo hoitovesi imeytyä :).

      Poista
    2. Ei oo helpoks tehty tätäkään hommaa. :D Creamy wash on saippuainen ja tosi puhdistava muutenkin, sillä lähtee kyllä hyvin kaikki. :)

      Poista
    3. Ouuukei, eli ilmeisesti pitää se Lotion I laittaa eka, sit tuo Creamy Wash ja viimeisenä Lotion II :D. Eli tuossakin on varmaan se kaksoispuhdistus ideana, mut en kyllä näe sitä tarpeellisena, jos ei paljoa meikkaa...
      Tuossa tapauksessa voisi käyttää toista putsaria aamulla ja toista illalla ja kasvovettä sit perään :). Tai jos se lotion I on liikaa nyt kesällä, niin säästää sen talveksi.

      On tuo kyl kieltämättä hankalaa välillä, mut ite en voisi enää luopua illan kaksoispuhdistuksesta :D.

      Poista

Suositut tekstit