tiistai 12. heinäkuuta 2016

Jolie-box Heinäkuu 2016

Heipsböö!
Vihdoin ensimmäinen kahdesta esiteltävästä boksista tulisi tässä ja se on Jolie-box :D.
Eilen oltiin vasta 8 jälkeen kotona, kun käytiin ensin moikkaamassa Mr.Insinöörin siskon perhettä pitkästä aikaa ja sen jälkeen kaupassa, niin en jaksanut enää alkaa loppuun muokkaamaan kuvia.

Tässä vielä aloituskuva, JOS joku ei ole vielä ehtinyt sisältöä nähdä (mitä tosin epäilen) :D.

Ja tällaista löytyi boksista! Tällä kertaa mukana oli peräti 5 täysikokoista tuotetta, 2 minikokoa ja 5 näytepussukkaa. Varastot kiittävät tätä saldoa :D...

1.täysikokoisena oli Neal's Yard Remedies Facial Wipes puhdistusliinat (9,50e/25kpl pkt).
Sisältävät aloe veraa ja valkoista teetä, voi puhdistaa kasvot meikkiä myöten ja sopivat myös vartalon iholle sekä lapsille.
Näitä en ole vielä ehtinyt testata, mutta kyllä nämä varmasti käyttöön tulee.
Jälleen tuntematon merkki itselleni :). Vähän kuitenkin olen epäileväinen meikinpoiston tehossa, mutta katsotaan miten käy :D.

2.täysikokoisena oli Unique Haircare Leave-in Conditioner hiuksiin jätettävä hoitoainesuihke (Biodellyllä 14e/150ml).
Soveltuu auringon kuivattamille hiuksille, kosteuttaa ja auttaa värin säilyttämisessä.
Tätä ei ole vielä Jolien valikoimassa, käsittääkseni laittavat bokseihin myös merkkejä, joita ehkä suunnittelevat ottavansa valikoimaan.
Jälleen outo merkki itselleni :D. Olen ehtinyt kertaalleen testata, mutta pitää vielä useampia kertoja kokeilla (ja käyttöön tämä on nyt lähtenytkin), ennen kuin voi isompia sanoa. Käytän kylläkin niin paljon tököttejä pesun jälkeen hiuksiin, etten välttämättä osaa tämän vaikutuksesta yksinääm isommin kertoa :p.
Pitäisi ehkä uskaltautua yhtä tuotetta käyttämään kerrallaan, vaan se on ehkä loma-ajan asioita, kun ei tarvitse ihmisten ilmoille lähteä :p.

Oudoilla merkeillä jatketaan, kun seuraavaksi löytyi Doft Kikatus Salvia & Appelsiini Palasaippua (9e/100g).
Kyseessä on kahden helsinkiläisen naisen saippuabrändi, jonka tuotteet syntyvät käsityönä ja lähituotteina ja sisältävät eteerisiä öljyjä sekä kasvipohjaisia rasvoja.
Juuri tätä tuoksua ei löydy Jolielta tällä hetkellä, mutta muita kyllä.
Mä kyllä tykkään että valikoimasta löytyy myös tällaisia pienempiä suomalaisia merkkejä!! Enemmänkin voisin kokeilla näitä ja innolla tulen tämänkin saippuan kokeilemaan!

Tutuimpana tuotteena löytyi Hurraw! Papaya Pineapple Lip Balm huulivoide (5,50-5,90e/kpl).
Myöskään tätä tuoksua ei löydy vielä valikoimasta, mutta useita muita kyllä.
Itse omistan ennestään yhden Hurraw!-rasvan, Lakritsin, joka oli ihanan lakritsainen :). Nämä ovat muodoltaan jotenkin hauskoja, ihan miellyttäviä käyttää. Kyllä tämäkin tulee jossain vaiheessa käytettyä, mutta hetki saattaa mennä, kun rasvoja löytyy "muutama" jo ennestään :p.

Viimeisenä täysikokoisena oli tämä Velea Fina Silk Adriatic Sea Sponge for Facial Cleansing puhdistussieni.
Tätä ei löytynyt oikein mistään, mutta jostain blogista huomasin, että ebay myy tätä noin 15e hintaan.
Sientä kerätään Kroatiasta Adrianmeren alueelta ja se on luonnostaan antiseptinen ja hypoallergeeninen. Sopii myös herkkäihoisille ja lapsille.
Tämä oli kyllä todella veikeän näköinen ja tuntuinen tapaus :D. Aika erilainen kuin konjac-sieni, mutta ei todellakaan jää kauas taakse! Yhtä kivan tuntuiseksi tämä jättää oman ihoni kuin konjac-sienikin.
Erittäin mielelläni olen alkanut käyttää tätä vuorollaan (toinen on aina kuivumassa)!

Minikokoisina löytyi 5ml Acorelle SPF30 Sun Gel aurinkogeeli (Lifessa 29,90e/30ml).
Joliesta löysin aurinkosuojabalmin kasvoille, mutta tuolla geeli-nimellä ei löytynyt sieltä. Paperiin on kylläkin laitettu Sunbalm/Gel-merkinnällä.
Olen nyt muutamana päivänä tätä laittanut kasvoille, kun aurinko on viimein suvainnut pitkästä aikaa näyttäytyä täälläkin päin Suomea. Tuollaista keltaista geeliä on, mutta iholla läpinäkyvää, ei siis jää valkoiseksi.
Silti tämäkin on liian jankkia varsinkin mun tällä hetkellä kauheasti rasvaa ulos puskevalle otsalleni, mutta se ei ole tämän vika. En usko, että millään kasvorasvalla otsani pysyisi tällä hetkellä kiillottomana paria tuntia kauempaa :p.
Tuoksu ei ihan hirveästi miellyttänyt omaa nenääni, mutta eiköhän tämä tule käytettyä, jos ei muuten niin kropalle menee nopeasti (olettaen, että tännekin päin joskus helteitä tulisi).

Toisena minikokoisena oli 10ml Little Butterfly London Love Eternal Baby Massage Oil vauvaöljy (25,50e/50ml).
Sopii toki aikuisillekin :D.
Oon kokeillut tätä pari tippaa käsiin; kivalta tuntui ja mukavan sitruksinen tuoksu, käytettyä tulee :).

Jälleen mukana oli näytepussukoita ja ne olivat tällä kertaa:
* Mossa BB-voide (1,5ml) (~16,90e/50ml normihinta, Sokos)
* Mossa Cleansing Creme-mousse (5ml) (~11,90e normihinta, Sokos)
* Absolution vartalomaito (3ml) (30,80e/200ml)
* Absolution suihkugeeli (3ml) (26,40e/200ml)
* John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating Shampoo (10ml) (32e/236ml, Biodelly)
Näistä pussukoista saattaa tulla sitten jossain oheessa muutamalla sanalla mielipidettä, mutta listoihin en lisännyt näitä.
Kyllä mun varmaan se näyte-kuukausi pitäisi pitää joskus :p.

Huh, tässäpä taas tämä runsas paketti oli! Kyllä meni tämä kuukausi nyt heittämällä plussalle xD.
Pidin itse ehkä ihan hivenen enemmän edellisestä boksista, mutta ei tämä paljoa taakse jäänyt kuitenkaan!!
Jälleen itselleni tuli monta uutta merkkiä kokeiltavaksi ja arvokkaita tuotteita löytyi, sai siis taas enemmän kuin mitä boksista olin maksanut!
Eniten tykästyin ehkä tuohon saippuapalaan ja kasvosieneen ja näytepusseista kiinnostuin Mossan kasvoputsarista ja John Masters Organicsin shampoosta.
Mossan putsaria olen jonkin aikaa suunnitellut ostavani kokeiluun (Hullareilta ostamani kasvoöljy on aivan ihana!) ja hiuspohjan ongelmia kyllä löytyy!
Kasvosienestä taas toivon olevan apua nyt, kun kesäaikaan tuo otsa puskee rasvaa muidenkin tarpeeseen... Lähinnä pidän sormia ristissä, ettei finnejä tulisi ihan niin paljoa...
Kaiken kaikkiaan olen taas tyytyväinen sisältöön, koska jälleen sain sitä, mitä näiltä bokselta haen eli uusien merkkien ja tuotteiden testailua :). En todellakaan kadu tilausta edelleenkään!
Miltäs teidän silmiin sisältö näytti?

Vaan nyt lähden suihkuun ja kuluttamaan noita purkkeja, josko jotain saisin vielä loppumaan tälle kuulle :p. Palataan seuraavaksi Livboxin kanssa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi(kin) boksi oli ihana! Oon kyllä tosi fiiliksissäni noista Jolie-bokseista. :D Jopa siinä määrin, et tein viikonloppuna sinne tilauksen (ilman posteja) ihan vaan omana kiitoksenani bokseista ja heidän asiakaspalvelusta. :D Varastot EI TODELLAKAAN kiitä. Pettämätön logiikka taas, eikö? ;D Ja noissa todella tulee boksien idea hyvin esiin, kun luonnonkosme on kuitenkin aika tuntematonta aluetta vielä.

    Ja itseasiassa todella odotin ja oletinkin, että heinäkuun Suomi-LivBoxissakin oisi ollut jotain tämmösiä suomalaisia pieniä tuntemattomia merkkejä. Tilaisuus olis ollut erinomainen. Jolielle kuitenkin pisteet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kaks tullutta boksia ovat kyllä olleet tosi kivoja, ei kyllä kaduta tilaus, vaikka silloin mietinkin asiaa hetken :).
      Mä päätin jättää tilaamatta, kyl näistä bokseista tulee nyt tulevina kuukausina sen verran tuotteita vähäksi aikaa :D.

      Ja mä myös aattelin, että olisi Livboxissa tullut esille jotain pienempiä merkkejä! Ei nyt toteutunu kuitenkaan, mut kiva että tässä Joliessa tuli :).

      Poista
  2. Melko kiinnostava sisältö! Ja nuo wipesien hinta oikeesti!! :O

    VastaaPoista

Suositut tekstit