lauantai 16. heinäkuuta 2016

Livbox Heinäkuu 2016

Heissan taas!
Jälleen sitten vierähti aikaa tähän postaukseen. Tuli pidettyä parit jumppaillat ensin ja lisäksi jäin torstaina taas yksin tänne kissojen kanssa. Eilen sitten ei vaan ollut kosmetiikka kovin suuresti mielessä, kun jälleen ihmiset sekoilee entistä enemmän ja lisäksi sain kuulla rakkaan ystäväni olleen autokolarissa, mutta josta oli selvinnyt onneksi pelkillä mustelmilla ja järkytyksellä.
Tuli taas mietiskeltyä eilen illalla, että koskaan ei voi tietää, mitä seuraavana päivänä tapahtuu...
Pitäkää huolta rakkaistanne ja rakastakaa nyt, kun vielä voitte <3.

Noh, tänään päätin sitten sadepäivän piristykseksi käväistä kaupungilla pikkuisen shoppailemassa (kosmetiikka ja kissa-videot piristävät aina mieltä) ja sain nyt iltasella vihdoin muokattua nuo Livboxin kuvatkin eli viimein tämän boksin esittely luvassa!

Pistetääs nyt vielä tämä aloituskuva, jos ei joku tähän mennessä ole vielä omaa boksiaan saanut :).

Ja tällaiselta näytti sisältö. Suomalaisuus ja hellepäivät olivat tällä kertaa teemana eli boksista tuli nyt pelkästään suomalaisia merkkejä.
Mukana oli 3 täysikokoista tuotetta, 3 minikokoa ja 2 extra-näytettä.

Aloitetaan täysikokoisista. Elivo Arganöljy Käsivoide (ovh 3,70e/50ml) oli itselleni tuntematon merkki eli tässä tuli kivasti boksin idea esiin. Käsivoiteita kuluu myös, joten kyllä tämä tulee käytettyä, vaikkakin nyt on niitä muutama ehtinyt tulla lyhyen ajan sisään.
Yhden kerran testasin ja itselleni ehkä on enemmän talviajaksi käyttöön eli varastoon meni odottelemaan.

Toisena täyskokoisena löytyi Herbina Blue Lagoon Body Mist vartalosuihke (ovh 6e/100ml).
Olin jo aiemmin joistain blogeista lukenut näistä uutuus-tuoksuista ja kiinnostuin niistä todella. Nyt siis ilahduinkin nähtyäni tämän boksissa :)!
Muutenkin mulla kuluu kiitettävästi näitä kroppasuihkeita pyöräilyjen ja hikoilun takia, niin käyttöön tämä tulee jossain vaiheessa :).

Viimeisenä täysikokoisena tuotteena tuli Lemon Juice & Glycerine Hoitovoide Kantapäille (ovh 5,60e/75g/72ml). Muina vaihtoehtoina oli in-shower suihkuvoide, vartalovoide ja hoitava jalkavoide.
Ehkä olisin tuon suihkuvoiteen ottanut näistä vaihtoehdoista (kaapista tosin löytyy ostettuna :p), mutta ei ole tullut tätä testattua.
Voi olla, että annan tämän kuitenkin äitilleni jossain vaiheessa... Hänellä on suurempi tarve näille kantapäävoiteille, kiitos diabeteksen. Ainakin aikanaan hän tykästyi LV:n jalkavoiteeseen, jonka luovutin hänelle :).

Sitten minikokoina löytyi nämä paljon kohua aiheuttaneet MSCHIC Natural Beauty Mineral Foundation n.7g meikkivoide sävyssä Vanilla 2W (ovh 24e/30ml) sekä Mineral Primer n.5g meikinpohjustaja (ovh 26e/30ml).
Itsekin muiden tavoin hämmästelin tuon pohjustajan määrää ja olin jo laittamassa kyselyä asiakaspalveluun, kunnes huomasin FB-sivuilla että sähköpostissa pahoitteluviestin. Kyseessä oli ollut väärinkäsitys ja informaatiokatkos. Pienempiä tuubeja ei ollut ehtinyt tulla, niin oli sitten yksi ihminen tuubittanut tuotteet noihin isompiin 11g tuubeihin ja tästä ei ollut mennyt tieto eteenpäin töissä olleelle Livbox-tiimiläiselle (muut olivat olleet lomalla).
Asiakaspalvelu oli sitten jälleen kaikessa ihanuudessaan hyvittänyt tämän mokan kaikille 30 pisteellä. Asiakaspalvelu on Livboxilla kyllä parhaimmasta päästä, mitä tiedän eli edelleen isot pointsit siitä!

Mutta itse tuotteista, testattu on molempia.
Jälleen vaan meikkivoide oli aivan liian väärän sävyinen, tuo oli lähes oranssia minulla :D. Onneksi tilasin sen The Body Shopin vaalean sävymixerin, niin sain tämän pelittämään sen kanssa paremmin. Hyvin siis riittää kokeiltavaksi tuosta pienemmästäkin (oli noin puoleen väliin tuubia) määrästä, kun pitää miksata sävyä :D.
Pohjustajaakin on kokeiltu ja ihan pätevää ainetta on! Voisin vaikka ostaa täysikokoisenkin tuubin.
Tuosta kuvasta näkyvästä määrästä käytän monta kertaa, olen jo 3:sti käyttänyt, eikä ole juuri tuosta huvennut eli en kovin suurta määrää laita kerrallaan (ehkä puolikkaan herneen tai koko herneen verran).

Jälleen löytyi pitkäaikaistilaaja-lahjakin, vaikka nyt se oli minikokoinen tuote eli 18g Vitalis Ihovoide Ivana Helsinki-kuosissa (ovh 2,80e/18g). Tykkään kyllä tuosta kuosista :).
Suoraan sanottuna olisihan sitä voitu laittaa myös täysikokoinen versio, hintaeroa ei olisi tullut paljoa, kun oli halpa tuote kyseessä...
Lapsuus/nuoruus tästä tuotteesta tulee mieleen, silloin viimeksi oon tainnut tätä käyttää :D. Eiköhän tämä käyttöön tule jossain vaiheessa!

Extra-näytteinä oli 2kpl Vuokkoset-siteitä ja 10ml Herbina Aqua Spa vartaloemulsio.
Vuokkosia on tullut käytettyä, joten on tuttu tuote ja merkki, Herbinakin tulee käytettyä, vaikkei tuosta näytteestä ihan koko kroppaan välttämättä riitä, kokeillaan vaikka jalkoihin :D.

Tällainen oli siis tämänkertainen Livbox!
Suomi-teemasta tykkäsin tosi paljon, mutta tämä olisi voitu toteuttaa ehkä mielenkiintoisemminkin... Ehkä olisi voinut olla vaihtoehtoisina tuotteina (samankaltaisia) myös muutaman pienemmän ja tuntemattomamman suomalaisen merkin tuotteita. Toki vaikka olisi vaihtoehtoisina tuotteina, niin voihan se silti olla liian suuri määrä pienille merkeille...
Ja Lumene puuttui :O ?! Vaikka sitä onkin kritisoitu, kun joka boksissa ollut jotain, niin kyllähän se Suomi-boksiin olisi aivan ehdottomasti kuulunut!
Olihan tämä taas vähän tylsä, kun oli jälleen vain marketti-tuotteita ja nyt jäi arvokin tosi matalaksi (vaikka itse maksan vain sen 13,90e), mutta kyllä mä ilahduin nuista muutamasta tuotteista sen verran, että hyväksyvästi nyökyttelin katsellessani sisältöä.
Kyllä mä silti odottelen, että tulisi joskus jälleen sellainen todella WAU-boksi, nyt sen olen saanut Jolie-boksista :/.
Mutta en mä tätä edelleenkään laita tauolle, ei vaan pysty :D. Katsotaan sitten ensi kesänä, jos/kun oon työttömänä ja pitää rahaa säästää :p. Tosin niitä ilmaisboksejakin saan jo useamman sitten :D.
Mille puolelle te kuulutte, pettyneisiin vai ilahtujiin?

Jos ehdin, niin huomenna tulee taas plussailu-postaus :p. Ihan höpöksi tämä kuukausi on kyllä mennyt xD !!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. Boksi olin ihan ok ja suurin osa tulee käytettyä

    en miekään lopeta ku saa viel 13,90

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tuota tuohon hintaan viitsi vielä lopettaa :D.
      Boksi oli tosiaan ihan OK, kiva olisi tosin kokea jälleen pitkästä aikaa se WAU-fiiliskin :).

      Poista
  2. Mulla tuli "vahingossa" tilattua boksia taas 3kk kun ekan sai tarjoushintaan (11,90) :D Boksi ihan jees, tosin tuon saamani suihkuvoiteen ideaa en edelleenkään ymmärrä: meneekö tosiaan normaalin vartalovoiteen laittamiseen enemmän aikaa kuin itsensä suihkuvoiteella pesemiseen ja sen jälkeeen suihkulattian ja pyyhkeen pesemiseen :D vettä ei ainakaan säästy. Kiva on kokeilla silti :)
    -meliina (profiilissa nykynen höpöhöpö-blogini, jos kissakuvat ilahduttaa ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, ihania nuo "vahingot" ;D.
      Mulla kyllä säästyy itselläni aikaa ja käytän suihkuvoidetta tai suihkuöljyä tosiaan silloin, kun olen laiskalla päällä tai jos käyn myöhään suihkussa.
      Meillä on laatta-lattia, niin en ole koskaan huomannut tuota lattian liukastusta eli lattiaa ei tarvi pestä :D.
      Ja noita käytettyä kuivaan itseni hyvin varovasti taputellen, monesti annan kuivua kropan itsekseen siinä samalla tai laitan kylpytakin hetkeksi päälle, kun putsaan meikinrippeet silmistä ja laitan kasvot kuntoon yötä varten (kasvovesi, hoitovesi, voide ja sy-voide) sekä kuivaan ja lisään tökötit hiuksiin.
      Eli mulla ei ole nuita ongelmia, mitä joillakin tuntuu olevan ja siksi rakastankin nuita suihkussa käytettäviä voiteita/öljyjä tai kosteuttavia kuorintoja :D.

      Oiiii, pitääpä katsoa höpöhöpö-blogisi, kissakuvat ilostuttaa AINA <3

      Poista
  3. Toivottavasti ystäväsi on jo parempi ja ok!

    Mäkin todella odotin boksiin pienempiä suomalaisia merkkejä, ehkä jotain luonnonkosmetiikkaakin tai hoitolatuotenäytteitä. Noh, kai toi MSCHIC on sitten pieni yritys? (luulin että on isompi). Lumenen luulin olevan joo itsestäänselvyys, ehkä joku meikki ois ollu kiva? Tai Cutrinia tai Simiä.

    Toisaalta superkiva päästä kokeilemaan tota MSCHICIÄ ja oon myös noita Lemon Juice & Glycerinin vartalotuotteita kuolannu piiitkäään (sain vartalovoiteen)... :P Herbinan tuoksu oli periaatteessa ok, mut mun mielestä tuoksu oli precis sama kun tuoksuvissa terveysiteissä/intiimisaippuoissa niin tunnelmat oli aika äkkiä sitten hrrrr.... :/ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, MSCHIC ilmeisesti on melko pieni yritys!
      Mutta ois voinut tosiaan joitain tuntemattomampiakin merkkejä olla :).
      Todellinen yllätys tuo Lumenen puuttuminen ja oletin myös että Biozell, Cutrin ja/tai Sim olisi ollut myös mukana.

      Joo, MSCHIC-tuotteet oli kivoja (poislukien väärä sävy)!
      Oho, en oo tuota Herbinaa ehtiny kokeilla, mutta ei mun mielestä terveyssiteen tuoksu millekään?! :D Tai sit mulla on vaan nokka niin tukossa :p.

      Poista
    2. On niitä olemassa tuoksullisiakin, siis joihin on lisätty tuoksua. "Freshly scented" tms. :) :D Ja niissä kaikissa aina tuo ihan sama...

      Poista
    3. Aaaa, okei :D.
      Mä kun käytän vaan ihan perus-Vuokkosia ilman tuoksuja, niin en ole sitten tuota huomannut ^_^.
      Noh, eipähän nyt tule mielleyhtymiä itsellä niihin, kun käytän tuota Herbinaa :D.

      Poista
    4. Haha, mä muistin jotenkin tän sun kommentin! :D Tuoksuttelepas toukokuun boksin o.b.-näytettä pakkauksen läpi ja sitä RFSU:n Cooling Balmia... No eikö oo ihan täysi sama ku tuo Herbinan tuoksusuihke?! :'DD

      Poista
    5. Hahah :D.
      Täytyypä yrittää muistaa tuoksutella!
      Nyt vaan iski taas flunssa päälle, niin nenä aivan tukossa eli en haista vielä juuri mitään :(.

      Poista

Suositut tekstit