sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Ne Tilaukset

Päätinkin tähän väliin laittaa vielä tulleet tilaukset, kun en saanut aikaiseksi vielä boksi-kuvia muokata :p. Vaatii hieman enemmän kuin tämä seuraava kolmen kuvan postaus :D.
Muutenkin kunhan Mr.Insinööri saa tuossa ruokaa hieman sulateltua, niin käydään lyhyellä mutta reippaalla kävelylenkillä ja itse mietin, että sen jälkeen kävisin vielä taloyhtin kuntosalilla Cross trainerilla liikkumassa, niin saisi taas hartiatkin liikettä... Josko ensi viikolla taas pääsisi jumppaamaankin enemmän!

Mutta niin, mulla oli siis Avonin tilauksen aika viime viikolla ja nyt keskiviikkona sain hakea paketin. Tästä 9.jaksosta tulikin pitkästä aikaa pikkuisen isompi tilaus kuin aiemmista, kun sain peräti alet sekä ilmaiset postarit :D.
Tosin tilasin kyllä itsellenikin nyt vähän enemmän kuin aiemmin...

Ja eiköhän tästä kuvasta jäänyt myös yksi tuote pois, kun en huomannut sitä ensin laatikon pohjalla :D. Puuttuva oli siis Super Extend Precise Liquid Liner sävyssä Black.
Tykästyin todella siihen Lumenen versioon, niin piti nyt ostaa myös seuraavaksi Avonilta samanlainen kokeiluun :D. Ulkonäöltään näytti aika lailla identtiseltä Lumenen kanssa, katsotaan sitten onko tussi myös samanlainen :).
Muut kuvassa näkyvät ovatkin aika pitkälti uutuuksia:
* Naturals-sarjan kookos-tähtihedelmän tuoksuiset suihkari, kroppasuihke ja -emulsio
* Narurals granaattiomena-mango suihkujelly
* Kynsilakan korjaussivellin
* Scent Essence Passion Fruit EdT näyte
* AT-sarjan UV-suoja hiuksille

Tuo setti oli 6,95e joten oli vaan pakko ostaa kokeiluun tuohon hintaan, en voinut vastustaa kiusausta... :D Suihkugeeliä testasin ja oli oikein kivan tuoksuinen, ehkä olisi hivenen voimakkaamminkin voinut tuoksua! Hedelmäistä ja kookoksista oli, sellainen raikkaan makea. Ylsi yhdeksi suosikiksi näistä Naturals-tuoksuista!
Tuo jelly oli vaan pakko ostaa kokeiluun, koska kaikista lempparein tuoksu tuossa sarjassa ja muutenkin halusin kokeilla, millaisen jellyn olivat saaneet aikaan :D.
Ei ollut Lush-jelly kuitenkaan, vaan sellaista kiinteähkön hillomaista, hitaasti liikkuvaa geeliä. Hyvin pelitti ainakin pesuvampussa! Voin suositella kokeilemaan tätä, jos Lushin jellyt ovat liian kiinteitä ja liukkaita (itse kyllä rakastan niitäkin) :D.
Tuon UV-suihkeen nyt ostin kokeiluun, vaikka tuskin se isompia tekee kuolleelle hiuksille :p. Meni vielä varastoon, kun mulla on Keratasen vastaavaa vielä puoli pulloa jäljellä. Tuskin nuista haittaakaan on kesällä :).

Sitten piti tehdä pikkutilaus myös The Body Shopille, koska ale ja ilmaiset postikulut.
Lähinnä tein tilauksen tuon vaalean sävymikserin takia, sitä oli vihdoin tullut varastoon!! Oli normaaliin 16,50e hintaan, mutta ei haittaa. Kiva päästä viimein huomenna testaamaan!
Teepuu-puhdistusvaahto ja greippi-kuorinta olivat alessa 10e/kpl. Otinkin nyt loppukesäksi tuon teepuu-putsarin aamu-käyttöön, kun otsa puskee taas enemmän rasvaa ulos...
Lisäksi mukana tuli nuo 4 näytepussukkaa; seerumi, 2 yönaamiota ja kasvovoide.

Mun pitäisi varmaan joku kuukausi pitää sellainen näytteiden käyttökuukausi, kun alkaa niitä olla melkoisen paljon kaapissa :p. Toki silloin ei muuten varastot juuri tyhjene (eikä siis tännekään tulisi isommin postailuja), mutta saisipahan noita pusseja pois :p.

Tällaista siis tänne! Hieman tullut taas purkkeja, varsinkin kun boksitkin olivat tässä kuussa melko runsaita :p. Vaan tällaista tämä on :D.
Yritän saada itseäni niskasta kiinni ja illalla muokattua kuvia, jos huomenna tulisi vihdoin ensimmäinen boksi-esittely :).
Miumoi <3

7 kommenttia:

  1. Miks kukaan ei kertonu mulle et tbs:llä on ollu joku ale ja ilmanen toimitus :D ehkä ens kerralla.. kivoja juttuja Avonilta! :)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä tänään ma klo 9 asti. ;) :D

      Poista
    2. Mä huomasin tuon ilmaisen toimituksen aivan sattumalta, mutta alesta oon tiennyt, kun joka paikassa tuntuu nyt olevan ale :D. Ja muistaakseni sähköpostiin tuli myös uutiskirje, laitahan se tilaukseen, jos sulle ei sitä tule ^_^!
      En tosin olisi muuten mitään TBS:ltä nyt tilannut, jos en olisi huomannut tuota vaaleaa sävy-mikseriä :D.

      Joo, nyt innostuin taas Avonistakin pitkästä aikaa enemmän :D.

      Poista
  2. Tilasin samaisen kookostähtihedelmäsetin mutta hienoinen pettymys oli liian hentoine tuoksuineen.
    Jelly piti tietysti myös tilata testattavaksi mutta vielä en ole sitä kokeillut kun suihkutuotteita on varastossa...öööh...noin miljoona vuoroaan odottamassa.
    Mä olen niin helppo uhri kosmetiikkateollisuudelle :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo setti oli kyllä hyvän tuoksuinen, mutta tosiaan vähän hivenen liian hento :/.
      Testaa testaa ihmeessä se jelly :D !! Niin mullakin on kymmeniä suihkugeelejä kaapissa, mutta kaikkia olen enemmän ja vähemmän aina testannut hetimiten xD.
      Täällä on toinen helppo uhri :D.

      Poista
  3. Tiiätkö mä oon kans viime päivinä miettiny ihan samaa, että ajattelin pitää näytteidenkäyttökuukauden! :D Tai tietty niin kauan käyttää kun näytteitä riittää... Mut päädyin sitten vähän syksyisempään ajankohtaan, että saa eka kaikki reissut pois alta. Mutta kun kaikkien näytteiden varassa ei voi reissussakaan olla, jos joku tuote onkin sitten ihan susi, eikä oo mitään korvaavaa tuotetta... Vaikeita juttuja. :P

    Meinasin hehkuttaa, et en oo onnekseni sortunu tohon TBS:ään mut mut... Enpäs hehkuta. :D Mä en siis tienny noista ilmasista posteista! :'D Noh, ei onneks ollu iso tilaus.

    Ja Avoniakin pitäis kattoa pitkästä aikaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noita näytteitä on ihan jäätävästi kertynyt, kun voidepussukoita tullut myös Stockan mainosten välissä tosi paljon viime aikoina, sit toki paljon monia muitakin saatuja pussukoita odottaa käyttöään...
      Pitäisi vaan oikeasti päättää pyhittää se yksi kuukausi niille, varmasti saa jo vähän vähemmäksi niitä!

      Reissut on kyllä hankalia... Ehkä sun pitää ottaa pikku pulloihin hyvin toimivia tuotteita mukaan, niin on jotain varalla, mutta saisit kuitenkin näytteitäkin käytettyä :). Mutta syksy vois olla ihan hyvä vaihtoehto ^_^.

      Hahah, jeeeesss, kerrankin mä sain olla osaltaan houkuttelemassa tekemään tilausta \o/ !!!
      Aina yleensä menny päinvastoin :D.

      Poista

Suositut tekstit