lauantai 27. elokuuta 2016

Hedelmiä ja marjoja kropalle ja käsille

Täällä se saamaton bloggaaja taas terve!!
Sainpa edes tähän kuvat muokattua ja saamattomuudestani johtuen esittelenkin 2 postaukseen tarkoittamani tuotteet nyt kerralla :p.
Olisi siis luvassa muutama käsille ja kropalle tarkoitettu loppunut tuote ja postauksen lopussa on vielä pari plussaakin tälle kuulle, kun käväisin Anttilassa Mr.Insinöörin kanssa viikolla...

Aloitetaan ensin tuoksuista. Toukokuussa käyttöön ottamani Avon Care Fresh & Soft Roll-on Anti-Perspirant Deodorant koki nyt viikolla loppunsa.
Tämä olikin melko nopeasti kuluva, kun edellinen kesti kuitenkin 5kk!
Tuoksu oli tällä kevyen sitruksinen.
Näissä Avonin Roll-on dödöissä on se plussa, että levityspallo on suhteellisen suurikokoinen, mutta se on hitusen liian löysästi purkissa, kun aika runsaasti tulee aina tavaraa ulos. En tämän kanssa pystynytkään kovin paljoa rullaamaan ja pyörittelemään, vaan oli pienen pyöräytyksen takia pakko "töpötellä" ulos tullut tavara kainaloon.
Sai siis myös hetken aikaa odotella kuivumista ja monesti laitoinkin tätä ennen meikkausta, että ehtii kuivua rauhassa.
Tässä oli myös sama juttu kuin aiemmassa eli ei Rexonaan verrattuna kunnolla pitänyt hajua, eikä myöskään kuivana kainaloitani työmatkapyöräilyn jälkeen.
En siis varmaan enää aio Avonilta näitä rolleja suuremmin tilata, kun ei tällä hetkellä toimi aivan täysin omissa kainaloissa.
Nyt otin käyttöön The Body Shopin mansikka-version, katsotaan kuinka kauan se tulee kestämään :).

Ahkerasti oon myös suihkinut kroppasuihkeita! Olen jo aiemmin sanonutkin, että tuo töihin pyöräily saa kropan ja selän aina hikoontumaan, niin pakko vähän yrittää sitä lieventää näillä suihkeilla.
Nyt siis tyhjeni Avon Naturals Vibrant Orchid & Blueberry Scented Spritz.
Näissä on tosiaan se vika, että alkoholi haiskahtaa hetken voimakkaasti laittaessa (kunnes siihen tottuu) ja siksi tämän "päätuoksua" ei kunnolla meinaa erottaa. Piti käydä samaisen sarjan suihkugeeliä nuuhkimassa, niin ei tämä suihke ollut lähellekään niin makea ja marjainen kuin se oli :(. Kyllä se tuoksu siellä taustalla oli, mutta se alkoholin tympeähkö haju tunki varmaan enemmän nenään.
Kunhan saan vielä muutaman varastossa olevan suihkeen käytettyä, niin en aio enää varmaan näitä Avonin suihkeitakaan ostaa (tosin nytkin ne ovat tulleet aina setin mukana, kun ollut halvempi niin tilata) :/.
Nyt ajattelin vähän aikaa käyttää Victoria's Secretin suihkeita, mutta kyllä mä piakkoin otan taas seuraavan Avonin suihkeen aktiiviseen käyttöön. Nämä menee nopeasti mun käytössä :D.

Sitten oon saanut pitkästä aikaa taas käsivoidettakin kulutettua, nyt oli vuorossa 40ml minikokoinen Dermosil Sea Buckthorn Hand Cream.
Huomaa, että kesä on ollut, kun tämän minikoon käyttöön meni 4kk :D.
Paitsi näköjään käytössä on ollut myös vielä pienempikin minikoko yhtä aikaa :p.
Hyvin sopi kyllä näin kesäksi ja rakastan tämän tyrnin tuoksua <3. Kynsinauhat on mulla kovat ja rutikuivat, niin niihin ei tämänkään tehot riittänyt.
Piti etsiä tässä välissä blogista, kun tuli muistikuva, että varmasti oon tätä aiemmin käyttänyt ja löytyihän se lyhyt postaus helmikuulta 2012 :p. Hitsi, miten voi nuo vanhat postaukset nolottaa näin paljon, en ole osannut näköjään _yhtään_ muokata kuvia...
No mutta, kesäisin voisin kyllä tätä käyttää ja vaikka rakastinkin tuoksua, niin 200ml tuubia en edelleenkään usko pystyväni käyttämään kyllästymättä :D. Nämä pienet ovat kivoja :).
Nyt oon ottanut käyttöön samanlaisen tuubin, mutta saksanpähkinä-tuoksussa!

Tuttuun tapaan tällä kertaa on tullut käsisaippuaa käytettyä ja nyt loppui Katrilta saamani 250ml Palmolive Magic Softness Foaming Hand Wash.
Oon käyttänyt jo aiemmin vadelmaisen version ja ei tämä oranssi mandariini(?)-versio hävinnyt sille juurikaan! Aivan ihana tuoksu ja siis edelleen rakastan näitä vaahtoutuvia tuotteita <3.
Voisin ostaa niin tätä kuin vadelmaakin uudelleen!!

Mutta ennen kuin isommin ostelen lisää, niin pakko saada suihkareitakin käytettyä... Siirsinkin eräänä päivänä käsisaippua-käyttöön suihkugeelejä ja nyt niiden käyttö siinä on jatkunut. Tyhjäksi sain siis 75ml minikokoisen Dermosil Energie Shower Gel suihkugeelin.
Tämä oli etäisesti sitruksisen tuoksuinen ja sinällään ihan kiva, mutta niin kuin olen jo aiemminkin sanonut, ei "ihan kiva" riitä enää suihkukäyttöön näillä varastoilla...
Jos joskus saan varastoja tyhjemmiksi (joo, unelmoi vaan...), niin voisin ehkä ostaa uudelleen, mutta tätä ei tule lähitulevaisuudessa tapahtumaan, koska haluan uusiakin suihkareita testailla :p.

Toinen, jonka sain myös tyhjennettyä käsisaippua-käyttöön oli tämä Oriflame Solar Shower Gel.
Mullahan on tämä edt-tuoksu eli tykkäsin kyllä tämän tuoksusta, mutta jossain mielenhäiriössä (=järkeäni kuunnellen) oli pakko siirtää tämäkin nyt käsisaippuaksi. Kivan hedelmäinen oli ja jälleen, jos ei varastoja olisi.....

Sain vielä tämän ikivanhan Avon Strawberries & Cream Bubble Bath kylpyvaahdonkin siirrettyä täyttö-pumppupulloon.
Sain tässä vuosien varrella puolet pullosta käytettyä suihkussa, mutta nyt viimein siirsin loput käsisaippuaksi, koska tuoksu alkoi olla suht tunkkainen, eikä enää niin kivan makea mitä aluksi.
Kaikki näistä kolmesta olivat oikein kivoja ja peseviä, ei mitään pahaa sanottavaa. Nyt täytyy vaan yrittää vanhimmasta päästä saada käytettyä pois näitä uusien tieltä (kyllä, diilauksissa tuli taas muuan suihkari mukaan...).
Tämä mansikka-jämä on nyt tosiaan pumppupullossa, mutta olen ottanut käsisaippuaksi käyttöön Oriflamen feikki-L'Occitane verbena-saippuan. Ensi kuussa varmasti loppuu sekin :).

Noh, sain mä ihan suihkukäytössäkin peräti jotain loppumaan!
Loppumisen kunnian saivat 2x 30ml minipulloa L'Occitane Verbena Swer Gel suihkugeeliä.
Kumpainenkin pullo riitti muistaakseni 6 käyttökertaan. Toinen on tullut Kesäkuun 2015 Livboxista ja toisen sain ilmaiseksi kaupan päälle, kun ostin aikanaan muutaman käytetyn hajuveden ja kyseisen tuoksun 10ml edt:n ostin silloin myös.
Onhan tämä kertakaikkisen hurmaava tapaus ihanalla sitrustuoksullaan, piristää kyllä niin loistavasti mieltä <3.
Onneksi kaapissa odottaa vielä Hullareilta ostettu 500ml pumppupullo tätä :D. Ja sitä EN laita mistään hinnasta käsisaippuaksi!
Voisi melkein säästää toisen näistä minipulloista ja täyttää siitä pumppupullosta käyttöön ;).

Huhhui, tässäpä oli tämänkertaiset loppuneet!
Nyt ne (toivottavasti viimeiset) plussat:
Jo muuan viikko takaperin Anttilassa käydessä pyörittelin näitä käsissäni, mutta nyt vasta päätin napata mukaan. Reilut 6e jäi hintaa, ihan ok ja kun ihastuin aikanaan tuohon vasemman puolimmaiseen kosteuttavaan naamioon, niin oli tosiaan nyt pakko ostaa varastoon sitä ja kokeiluun myös tuo toinen :),

Tässäpä oli viimein tämä postaus.
Jospa mä huomenna saan sen diilaus-postauksenkin aikaan, niin sitten olisi kaikki tulleet synnit esitelty :p.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie olisin ostanut tuota vasemmanpuoleista hiusnaamiota, jos vaan olisi meidän Anttilassa ollut. Oli aika tyhjiin kaluttu jo kosmetiikat :D

    Mie tykkään Avonin tuoksusuihkeista (paitsi siitä vihreä tee ja verbena), ilahduin kun jaksossa 14 tulee kaksi uutuutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli nuita naamioita vielä jonkun verran jäljellä (silloin viikolla ainakin), mutta suht vähissä alkoi kyllä täälläkin olla kosmetiikat (kuten myös aika lailla monet muutkin tuotteet) :).

      Kyllä nuo kroppasuihkeet on olleet ihan jees, mutta nyt jotenkin enemmän taas se alkoholin tuoksahdus tuli nenään. Kyllä siihen yleensä olen tottunut, mutten tiedä miksei nyt sitä tapahtunut..
      Ooo, mulla ei oo vielä sitä 14.jakson kuvastoa, siksi on pakko tehdä pikku tilaus 13.jaksosta, että saan seuraavat kuvastot :D.

      Poista

Suositut tekstit