maanantai 27. maaliskuuta 2017

Hiuksille runsaasti shampoota ja vähän hoitoakin

Eilisen päivän pyhitimmekin digiboksin tyhjentämiseen, enkä päässyt siis koneelle :D. Se alkoi olla niin täynnä nauhoituksia, että oli pakko katsoa niitä pois, että saadaan taas uusia ohjelmia nauhoittaa :p. Tosin illalla olisin halunnut kirjoittelemaan, mutta Neffi päätti jälleen valloittaa mun tuolin, joten en viitsinyt neitiä ajaa pois. Raukka oli kellojen siirrosta varmaan ihan naatti, kun nukkui koko päivän :D.
Mutta nyt aattelin esitellä loppuneita hiustuotteita, ihme kyllä niitäkin loppui tässä kuussa!

Ensiksi tuttuun tapaan loppui jälleen kuivashampoota, nyt oli vuorossa Oriflame HairX Volume Boost Dry Shampoo.
Mä en osaa sanoa tästä muuta kuin oli todella suuri pettymys!
Tämä ei tuntunut tekevän juuri mitään mun hiuksille! Niille sopiva, jotka eivät tykkää siitä valkeasta "aineesta", jota esim. Batisten kuiviksessa tulee hiuksiin. Tässä ei hiuksiin jäänyt mitään, mutta ei tämä mielestäni edes rasvaisuutta vienyt kunnolla pois (ei ainakaan 2-3 päivän rasvoja) :/.
Ei ollut mulle tarkoitettu todellakaan, enkä enää aio ostaa uudelleen. Oli minun hiuksilleni yksi huonoimmista kokeilemistani kuivashampoista valitettavasti. Muistelen, että myös se vihertävä pullo oli samanlainen...

Samalla linjalla jatketaan. Sain kulutettua tämän Avon Advance Techniques Supreme Oils Luxuriously Nourished Conditioner hoitoaineen.
Innolla aloitin tämän käytön yhdessä shampoon kanssa, sillä olin ihastunut samaisen sarjan hoitosuihkeeseen.
Mikä pettymys jälleen olikin, sillä tämä oli shampoon kanssa yhdessä käytettynä sekä yksin aivan liian hoitava omalle hiuslaadulleni :/. Sai hiukset latistumaan ja näyttämään hieman rasvaisilta, valitettavasti. Takut tämä kyllä selvitti kivasti ja silotti.
Harmittaa, ettei tämä sopinut mulle :(. En siis aio ostaa uudelleen, ellei hiukset/päänahka radikaalisti muutu.
Jaahas, huomasinpas tuossa kuvassa sitten virheen ja ehdin alkuperäisen kuvan heivata pois koneelta... Noh, menköön nyt tuollaisena :p.

Sitten on kulutettu parit minitkin.
Ensin loppui tämä 100ml Mades Cosmetics Body Resort Tropical Mango Volumising Shampoo.
Sain tämän lahjaksi rakkaalta ystävältäni Katrilta ^_^.
Pullon suusta ensin nuuhkittuna tämä tuoksui ihan kivalle, mutta valitettavasti käyttäessä tämän tuoksu oli sellainen tosi tympeän pistävän tuoksuinen, ei valitettavasti tullut mehukas mango mieleen :/.
Pesi kuitenkin melko narskuviksi hiukset jo ensimmäisellä vaahdotuksella, tämän kanssa oli tuo Avonin AT-hoitsikka ihan mukiinmenevä!
Tuoksun takia tämä oli luotaantyöntävä, enkä siksi ostaisi enää täysikokoista pulloa, valitettavasti :/.

Viimeisenä tuli käytettyä tämä 50ml minikokoinen Rich Miracle Renew CC Shampoo.
Tämä on tullut Helmikuussa 2016 Livboxista.
Tässäkin tuoksu ei ollut oikein mun mieleen, en osaa kuvailla sitä, mutta jokin pistävä sivuhaju tässä oli, joka sai hieman nyrpistämään nenääni.
Koostumus oli kiva, sellainen kermaisen pehmeä, vaikka olikin helmiäishohtoisen läpinäkyvää "geeliä". Parilla vaahdotuksella pesi hyvin hiukset, mutta ei kovin paljoa onneksi takuttanut.
Nyt tuli mieleen niin tuosta mango-shampoosta kuin tästäkin, etteivät nämä rauhoittaneet mun kutiavaa päänahkaa, kun käytin pelkästään näitä saadakseni kulutettua pullot pois. Päänahkani tarvitsee siis jonkin rauhoittavan shampoon toiseen vaahdotukseen.
Tämä CC-shampoo ei myöskään tehnyt siis isompaa vaikutusta, enkä aio ostaa täysikokoista pulloa. Merkki on kuitenkin kiva ja pari hyvää tuotetta olen käyttänyt, joten mielellään kyllä testaan sitä lisääkin :).

Tässäpä oli tämä setti!
Ei nyt mikään tehnyt vaikutusta, mutta onpahan kuitenkin nyt varastoista pois jotain vähemmän kivoja tuotteita :).
Vaan nyt täytyy lähteä suihkuun, ennen kuin TWD jatkuu!
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin ihan hirveesti tosta Richin CC-shampoosta! :D Ja mun mielestä tuoksu oli aivan ihana (eli iso syy että tykkäsin... :'D)! :D Jotenkin mulla tuli tuoksusta etäisesti nuoruus/lapsuus mieleen, en oikein tiedä miten ja miksi. Muutenkin oli ihanan täyteläistä ja pehmeää, riittoisaa ja toimivaa. :) Mulla on se vanhempi Rich LivBoxista vieläkin käyttämättä, mut se ois seuraavana vuorossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on nuo tuoksumuistot, jotka tekee todella paljon :).
      Koostumus oli kyllä todella kiva tuossa shampoossa!!

      Poista
  2. Olen kokeillut kahta Oriflamen kuivashampoota ja molemmat olivat yhtä turhan kanssa :/ Ei mitään vaikutusta hiuksiin. Luen vähän jäljessä näitä sun postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä tietää! etten ole ainoa, jolla ei ole nuo Oriflamen versiot oikein pelittäneet! Harmi kyllä :/.

      Poista

Suositut tekstit