tiistai 11. huhtikuuta 2017

Bette Box Huhtikuu 2017

Heipsböö!
Ei ole flunssa hellittänyt täällä, päinvastoin tuntuu vaan pahenevan :/... Noh, pari päivää kun vielä jotenkuten jaksaisi, niin sitten saa 4 päivää olla rauhassa!

Tässä nyt kuitenkin lyhyesti viimein esiteltäväksi kuluvan kuun Bette Box!

Sisältö oli taas runsas ja tällä kertaa KAIKKI boksissa olleet 5 tuotetta olivat täysikokoisia! Wau :O !!
Näiden lisäksi oli 20% ale-koodi Sokoksen verkkokauppaan Ziajan tuotteista.

Kasvoille löytyi hieman kevätauringolta suojaamaan Herbina Lip Candy Mystic Mandarin Lip Care huulivoide (ovh. 4e/10ml) sekä Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream SPF20 päivävoide (ovh 11,90e/50ml).
Molemmista kiinnostuin kyllä, vaikka huokaus pääsikin :D. Just kun oon saanut parit minivoiteet käytettyä varastosta, niin tulee täysikokoista tilalle :p. Sama juttu huulivoiteiden kanssa :D.
Menevät siis molemmat suoraan varastoon odottamaan käyttöä, en auo niitä testiin nyt :).
Herbinasta oli ilmeisesti vaihtelua, vadelma oli ainakin mukana.

Silmille löytyi piristystä Eylure Volume Lashes, No 107 irtoripsien (ovh. 8,90e/pari+liima) sekä Lumene Nordic Chic Pure Color Mono Eyeshadow, 8 Before Sunrise / Ennen Auringonnousua luomivärin muodossa (ovh. 12,90e/2,5g).
Ripsiä en pysty itse käyttämään huonon näköni takia, joten lähtee eteenpäin. Vaikuttaisi kyllä kivoilta!!
Luomiväri ei ole noin selvän pinkki, vaan pinkkiin persikkaan vivahtava mattavaalea (olipa taas hieno kuvaus :p). Testattu on ja kivasti levittyy luomelle, kiva korostusväriksi kulmaluulle! Jää käyttöön ^_^. Luomiväreissä oli myös vaihtelua.

Viimeisenä oli Schwarzkopf Gliss Hair Repair Fiber Therapy Bonding Shampoo (ovh. n. 2,90e/250ml).
Oon nuorempana käyttänyt Gliss-shampoita ja muita tuotteita ja silloin ainakin tykkäsin. Eilen testasin ensimmäisen kerran tämän ja ei ainakaan takkuiseksi jättänyt toisella vaahdotuksella, kun ensimmäisellä käytin Kératasen volyymi-shampoota! Hyvä fiilis tuli, eli käyttöön jää! Katsotaan, millainen on pidemmällä käytöllä.

Tällaista siis löytyi tällä kertaa!
Hyvä mieli jäi boksista kyllä, vaikka varastoihin tulikin odottamaan taas lisää purkkeja :D. Liekö syy sitten siinä, että kaikki olivat täysikokoisia :p.
Miltä teistä näytti sisältö?
Yritän seuraavaksi saada tehtyä Jolie-boxin sisällön, jos vaan flunssasta selviän.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Niin joo, en edes tajunnut että kaikki tuotteet olivat nyt täysikokoisia. :O Boksi oli mun mielestä ihan kiva, uutuuksia joista en tiennytkään. :) Huulivoide oli ihanan tuoksuinen! Ja ihan ok muutenkin. Shampoota en oo testannut, mut oon aina tykänny Glissin tuotteista, tosin tuo shampoo oli musta liian syksyisen tuoksuinen nyt kevääseen. :D Ripsiä ihan kiva päästä kokeilemaan.
    Ziajan kasvovoide oli vähän tylsä kun tuo sama, tai joku vuohenmaitovoide kasvoille on tullut jo ennenkin boksista. Olisi edes tullut joku muu tuote Ziajalta. :/ Hyvä kuitenkin tuo aurinkosuoja!
    Sain metallisen harmaan/hopeisen luomivärin, se oli ihan kiva sävy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kaikkien tuotteiden täysikokoisuus kyllä yllätti positiivisesti!
      Mulla meni huulivoide avaamattomana odottamaan varastoon, mutta kiva tietää, että tuoksu on miellyttävä ^_^.
      Mäkin muistelen, että tuo vuohenmaito-voide olisi tullut aiemmin, mutta sen on täytynyt olla vaihtoehtoinen tuote, koska mulla ei sitä ole :).
      Onneksi sain luomiväristä tuon mattavaalean, hopeisia löytyy kyllä runsaasti ennestään :D.

      Poista

Suositut tekstit