perjantai 14. huhtikuuta 2017

Jolie Box Huhtikuu 2017

Heissan!
Jälleen jaksaa taas paremmin istua koneella, niin käydään viimein tämän kuun Jolie Boxin esittelyn kimppuun!

Tällä kertaa teemana oli luonnonkosmetiikan hiustuotteet ja täytyy sanoa, että odotukset oli korkealla!
Boksista löytyi 2 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta sekä 2 näytepussukkaa.

Ensimmäinen täysikokoinen oli Naturativ Regeneration Hair Mask hiusnaamio (30,60e/250ml).
Tämän luvataan parantavan kuivuneiden ja vahingoittuneiden hiusten kuntoa sekä palauttavan kiillon ja elastisuuden tehden hiuksista pehmeät ja tuuheat. Lisäksi pitäisi myös rauhoittaa ja hoitaa hiuspohjaa.
Jos käyttöohjeen käsitin oikein, niin tätä käytettäisiin ENNEN hiusten pesua, eikä välttämättä tarvisi hiuksia edes kastella tämän kanssa!
Erittäin mielenkiintoiselta vaikuttaa! Mulla on monesti ollut ennakkoluuloja luonnonkosmetiikan hiustuotteista ja varsinkin hoitoaineista/naamioista, ettei ne hoitaisi ja silottaisi tarpeeksi, koska eivät sisällä silikoneja, mutta pari todella hyvää hoitoainetta olen silti jo löytänyt! Ennakkoluuloja on siis karistettu, joten katsotaan, miten tämän kanssa käy :D.

Toinen täysikokoinen oli sitten Neal's Yard Remedies Lavender Bath Salts kylpysuola (18e/200g).
Tämäkin vaikutti mielenkiintoiselle ja käytettävälle jalkakylvyissä, vaan sitten avasin purkin tuoksuttaen tuotetta... Huuuhhh, miten tyrmäävä se oli!! En oikeasti tiedä, saanko käytettyä tuota edes jalkakylvyssä, sen verran raju tuon haju oli. Noh, pakko se on testata, voihan olla ettei se pienempänä määränä vedessä ole yhtä paha :D.

Sitten minikoot!
Ensin löytyi 30ml Dabba Baltic Sea Spray Hair Spray with Pine Needles and Sea Salt hiussuihke/suolasuihke (16,50e/100ml).
Tuo rakennetta ja pitoa monenlaisiin kampauksiin eli ilmeisesti tätä voisi ajatella myös jonkinlaisena hiuskiinteenä, vaikka suolasuihkeena tälle on annettu käyttöohjeet.
Tämän pitäisi myös ravita ja hoitaa hiuksia sekä ehkäistä rasvoittumista.
Tämä on jo 3 suolasuihke mulla, mutta kyllä mä tämänkin testaan. Täytyy kokeilla, josko tämä toimisi hius"lakkana", niin tulisi nopeammin ehkä käytettyä :).

Toisena löytyi noin 20ml (en löytänyt kokoa, joten on arvio) Sóley Organics GRÆÐIR Healing Shampoo with Icelandic Herbs (29e/250ml).
Tämän luvataan helpottavan ihon ärsytysreaktioita ja tulehduksia ja tätä voi käyttää jopa vauvojen ja pienten lasten ihon pesuun!
Todellakin alkoi heti kiinnostaa ja vähän jopa harmitti, että tuli näinkin pieni pullo... Tuoksu oli ihan kiva, ei hyökännyt nenään, vaikka olikin yrttinen (tai sitten mun nenä on nyt vain tästä flunssasta sen verran tukossa, etten haista kunnolla).
Ehdottomasti lähtee käyttöön ja kokeiluun, mulla kun ei nyt "hilse"shampoota olekaan Lushin Dr.Peppermint shampoopalaa lukuunottamatta!

Viimeisenä mininä oli 50ml Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo (Biodellystä 14,30e/250ml).
Tämän pitäisi syväpuhdistaa hiukset tehokkaasti, joten katsotaan pystyykö taas luonnonkosmetiikan versio samaan kuin "synteettinen" :D. Jälleen on siis pieniä ennakkoluuloja, mutta tämähän se on näissä bokseissa parasta, että pääsee testaamaan itselle uusia tuotteita.
On ehdottomasti todella mielenkiintoinen ja lähtee kyllä käyttöön!

Näytteenä löytyi:
* 7ml Neal's Yard Remedies Nurturing Rose Shampoo (19e/200ml)
* 7ml Neal's Yard Remedies Nurturing Rose Conditioner (19e/200ml)
Nämäkin vaikuttavat mielenkiintoisilta, vaikka tuo ruusu epäilyttää :D. Shampoossa on ruusunmarjaa, tyrniä ja passionkukan öljyä ja hoitoaineessa oliivi- ja kookosöljyä, vaahterapuun-, ruusu- ja kehäkukkauutteita eli ehkä ruusu ei näissä loppupeleissä niin voimakkaasti tuoksu :D.

Tällainen oli sisältö tällä kertaa ja jälleen rahallinen arvo ylitti reippaasti boksin ostoarvon.
Mä kyllä tykkäsin tosi paljon tuotteista, en malta odottaa, että pääsen testaamaan kaikkia!
Tämä olikin nyt toiseksi viimeinen boksi tällä tilausjaksolla :(. Loppukuusta selviää, saanko rahoitusta, niin sen mukaan päätän, raaskinko uutta 6kk pätkää ottaa.
Mitäs te tykkäsitte sisällöstä?
Seuraavaksi saakin aloittaa loppuneiden esittelyä! Jospa tämä flunssa alkaa nyt viimein hellittää, kun saa pari extra-päivää levätä ja pääsiäismunia syödä, niin jaksan paremmin postaillakin :).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

5 kommenttia:

  1. Hiusnaamio vaikuttaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, en kyllä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä ^_^.

      Poista
  2. Toivottavasti vapaat ja lepo on auttanu flunssaan!! :)

    Mä kyllä siis tykkäsin boksista! On mulla jonkun verran (=aika paljon) kyllä huonoja kokemuksia luonnonkosmetiikan hiustuotteista, mut haluan sitkeästi uskoa olevani väärässä! :D Uskon vilpittömästi, että tuotteet kehittyy koko ajan ja laadukkaammissa ja tuntemattomimmissa merkeissä on oikeasti hyviä tuotteita! Kokeilinkin jo kerran tuota Sóleyta ensimmäisessä vaahdotuksessa ja varovainen ensituntuma oli ällistynyt! Tosi riittoisa, vaahtosi paljon, pesi tosi hyvin ja teki hiuksista älyttömän pehmeät, ja lisäksi käytössä tuoksu oli ihanan sitruksinen. Täytyy jatkaa testailua, kun käyttö nyt oli vielä vähän "kyseenalainen", mutta yllätyin toistaiseksi positiivisesti!

    Kylpysuola oli vähän tympeä tuote kaikin puolin, tuli fiilis että jämätutote ympätty bokseihin, kun niissä on päiväys 5/17... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin vähän tutkailemassa tuon Sóleyn valikoimaa ja hintoja ja nyt sitten toivonkin etten ihastukaan sarjaan enempää... :'D :D

      Poista
    2. Joo, tuo Sóley oli kyllä kivan oloinen, ukn oon nyt kerran kokeillut!
      En oo sarjaa sen tarkemmin katsonut, mutta ehkä tuon shampoon voisin raaskia ostaa täysikokoisena, jos vaan pikkupullo pelittää loppuun asti :D.

      Ai niin, en muistanutkaan tuosta kylpysuolan päiväyksestä mainita postauksessa, huomasin sen kyllä itsekin :/. Pitäisi kyllä keksiä pikaisesti tuolle jotain käyttöä...

      Poista

Suositut tekstit