keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Luksusta ja BB:tä hiuksille

Sain kuin sainkin ennustamani hiustuotteet käytettyä! Toki eihän niitä ollutkaan tälle kuulle kuin 3kpl, mutta vähennyksiä nekin on :).

Ensiksi loppui totutusti kuivashampoota, tällä kertaa vuorossa oli Avon Advance Techniques Dry Shampoo.
Taaskaan en ehtinyt ottaa kuvaa hiuksista, mutta tämä oli jälleen niitä tapauksia, joista ei jäänyt hiuksiin sitä vaaleaa "puuteria", mitä esim. Batistesta jää ja joka auttaa ainakin itseäni hillitsemään suihkuttelemasta kuivista liikaa. Siksi tämä varmaan loppui näin äkkiä...
Kyllä tämä kohtuudella vei rasvaisuuden pois, mutta kyllä jätti silti minut aika kylmäksi. Edelleen tykkään paljon enemmän Batistesta, joten tätä en osta enää uudelleen.
Myynnissä on edelleen Avonilla, mutta purkin ulkonäkö on muuttunut, kun AT-sarja uusittiin.
Käyttöön lähti seuraavaksi minikokoinen Cutrinin kuivis ja huomasin, että mulla on muutama minikokoinen ja Lushin puoleksi käytetty täysikokoinen kuivis enää jäljellä :o!! Pitäisi varmaan ostaa lisää, minikoot ei riitä kuin pariksi kuukaudeksi!

Sitten loppui Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner hoitoaine.
Tämän ostin muistaakseni joskus vuosi pari sitten Hullareilta heräteostoksena, mutta olin shampoota tainnut Livboxin kautta kokeilla ja hyväksi todennut, niin sen takia nappasin mukaani tämänkin :).
Ja kyllä tämä oli ihan pätevää ainetta! Silotti takut ja hiukset jäi pehmeiksi tämän jäljiltä, suhteellisen pienikin määrä riitti silottamaan.
Tuoksukin oli ihan kiva, hentoisen ylellinen, sen tarkemmin en osaa kuvailla.
Voisin kyllä ostaa uudemmankin kerran, tämän paremmin en osaa perustella :D.

Viimeisenä loppui sitten Wella Eimi Perfect Me BB Hair Lotion hiuksiin jätettävä hoitoaine.
Tämä tuli Livboxista Elokuussa 2015 eli taas on hetki mennyt aikaa :D.
Huvitti kyllä aikanaan tämän nähdessäni, tuota BB:tä ja CC:tä ja ties mitä muuta kyllä tykättiin silloin tunkea kaikkiin tuotteisiin :p.
En huomannut juurikaan eroa "normaaleihin" hiuksiin jätettäviin, mä kun käytän suihkun jälkeen monia jätettäviä, niin yksittäisen tuotteen tehoa on vaikea arvioida.
Koostumus oli "kermaista", valkeaa ja suht juoksevaa emulsiota, mutta purkin loppuja oli vaikea saada ulos... Sinne varmaan jäi vielä pariin kertaan tavaraa, mutta en jaksanut enää tapella :p.
En huomannut tässä mitään pahaa, mutten myöskään mitään huippuhyvääkään, tuskin tulee siis uudelleen ostettua. Kiva oli silti kokeilla pullon verran!

Nyt on lähtenyt varastosta käyttöön vielä yksi BB-jätettävä hoitoaine :D.
Tämän kanssa meneekin sitten varmasti loppuvuoteen!
Tässäpä oli tämänkertaiset.
Ja pakko tunnustaa, että jälleen ennen tämän postauksen aloitusta retkahdin tekemään yhden pikkutilauksen... Noh, sen tulo ainakin menee ensi kuun puolelle :p. On sitä ihminen heikko!!
Mutta palaillaan taas asiaan seuraavien loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oho, pääset kuivashampoo ostoksille :D
  Miulla tuo Oriflamen BB odottaa vuoroaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäis saada aikaiseksi lähtä shoppaamaan, tai sitten tilailla jostain kuivista :D.

   Poista

Suositut tekstit