lauantai 29. huhtikuuta 2017

Luomivärinarkkarin tunnustukset osa jotain...

...mutta onneksi mulla on tässä myös jotain loppuneitakin :D.
Heipsan vaan!
Ei nyt mene nämä postailusuunnitelmat putkeen, kun toissailtana kävin 2h spinningissä ja eilen taas selasin asuntosivuja edestakaisin :D! Mutta eipä anneta tahdin häiritä, vaan mennään näin, miten pystyy :). Palataan otsikkoon postauksen loppupuolella ja katsotaan ensin muutamat loppuneet!

Ensiksi tuttu tuubi eli Herbina Oat-Chocolate Body Scrub kroppakuorinta.
Kerran aiemmin olen jo käyttänyt ja ei edelleenkään mitään valittamista, päin vastoin mä haluan tämän tuoksun kaikki tuotteet :D.
Vaikkei tosiaan tehot ole aivan täydelliset, niin tuoksu on aivan vastustamaton <3.
Aion siis todellakin ostaa edelleen, kun vain törmään tähän! Sanokaa pliiis, että tätä sarjaa on vielä myynnissä?!

No sitten taas tuttuun tapaan on kroppasuihkettakin loppunut, nyt oli vuorossa Victoria's Secret Vanilla Lace Vanilla & Mysk Fragrance Mist.
Tämä oli jälleen makea tapaus niin kuin oli edellinenkin pullo, mutta ei kuitenkaan yhtä makea. Tämä sopi mielestäni paremmin talvikäyttöön, koska myski toi sellaisen täyteläisemmän tuoksuvivahteen tähän.
Tykkäsin siltikin todella paljon ja voisin ostaa joskus lisääkin. Tosin haluan testata eri tuoksuja, niin heti en varmasti ole tätä diilauttamassa (Marisan diilauksia siis tämäkin) :D.
En muistanut kuvata, mutta pääkäyttöön lähti seuraavaksi (viimeisen VS-suihkeen oheen) Herbinan Blue Lagoon.

Hitaasti, mutta varmasti kroppavoide-katastrofi alkaa hellittää, kun jälleen tyhjeni 1 pullo eli Avon Naturals Nourishing Indulgence Apricot and Shea Hand and Body Lotion.
Tuoksultaan tämä ei ollutkaan ihan niin makea mitä odotin, varmaan tuo shea pehmensi sitä jollain tavalla, ehkä :D. Ei siis ollut sellainen raikkaan hedelmäisen makea.
Kosteutustehot olivat samanlaiset taas kuin muissakin kyseisen sarjan tuotteissa eli ei talviaikaan ihanteellinen korppuiholle, mutta jos on normaali iho, niin riittää hyvin. Itselleni nämä ovat ehkä kesällä parhaimpia, talvella tuntuu, että pitää lisätä toistamiseen, kun ei kovin kosteutettu fiilis jää. Sanoisin, että se fiilis on samanlainen kuin monien käsivoiteiden kanssa; pehmentää ihon pinnan, mutta se ei tunnu täysin kosteutetulta.
Löytyy vielä kaapista kuitenkin jonosta näitä eri tuoksuissa ja tätä tuoksua ei ole enää myynnissäkään. Suihkugeeliä on vielä puolikas pullo jäljellä, joten ikävä ei tule :).

Jeeeee, tämän eräpäivä on ollut 5/16 eli olen päässyt jo vuoden päähän tämän katastrofin kanssa \o/.
En tiedä uskallanko toivoa ääneen, mutta tämä voi loppua toukokuun aikana, koska on "vain" 150ml... Ellei sitten ole todella jankkia :p.
Katsotaan, miten käy!
Tässä oli tämän erän loppuneet ja nyt päästään otsikon aiheeseen!
Olen nyt saanut tilaamistani paketeista 3/5 (yksi vielä odottaa postissa ja yksi ei ole tullut) ja tässäpä on nyt jo yhden sisältö:

Eli oon siis jälleen ColourPopille erehtynyt tekemään tilauksen... Ja eiköhän heti pari päivää tilauksen jälkeen tullut sähköposti, että yli 30$ tilaukset on ilman postareita myös kansainvälisiin tilauksiin... Ja tuon jälkeen tuli vielä muutaman päivän päästä, että -20% ale olisi sivuilla ja huomasin parin kyttäämäni luomivärin olevan takaisin varastossa... Tämä on niin tätä... Nytkin on tuossa auki sivut, että pitäisikö vielä tilata nuo pari sävyä... Noh, ehkä maltan nyt ensi kuun puolelle :p. Katsotaan, mitä uutuuksia ja tarjouksia ehtii tässä välissä tulla!
Mutta siis nykyisestä tilauksesta tilasin seuraavat:
* SuperShock Shadow, Flipper (metallic soft tangerine with silver glitter)
* SuperShock Shadow, Moonwalk (ylä)(satin rusty orange with yellow-green duochrome)
* SuperShock Shadow, Telepathy (ala)(ultra metallic chartreuse)
* Metallic Pressed Powder Shadow, Ego (metallic rosy taupe)
* Sivellin kaupanpäälle

Tein sitten aamulla meikin, kun halusin testata heti näitä :D.
Tähän meikkiin käytin sisänurkkaan Egoa ja ulkonurkkaan Moonwalkia.
Tuo moonwalk on vaikea kuvattava, koska näyttää eri valossa erilaiselta :D. Vaan kyllä mä niin rakastan nuita duochrome-luomivärejä just sen takia <3.
Huomenna testaan sitten Flipperin ja Telepathyn ^_^.

Muuutta nyt täytyy lopetella ja alkaa valmistautua grillaus- ja saunomisiltaan Mr.Insinöörin siskon luona!
Yritän saada huomennakin sitten kirjoiteltua, kun loppuneiden esittelyjä kyllä riittää...
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Telepathy on ihana!

  Ainakaan Herbinan sivuilla ei ollut tuota sarjaa enää esillä :( Mie tosin olen nähnyt halppiskaupoissa, sekä Carlsonilla näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, Telepathy oli myös tosi kiva!!
   Flipperiä en saanut jostain syystä kovin hyvin toimimaan ensimmäisellä kerralla, kun eilen laitoin. Täytyy vielä paria juttua kokeilla sen kanssa ennen kuin tuomitsen :).

   Voihan kökkö :(. Näin se aina menee, kun löytää jotain kivaa :(. Noh, pitää yrittää ale-hyllyjä kyttäillä, josko osuisi silmiin vielä...

   Poista

Suositut tekstit