maanantai 17. huhtikuuta 2017

Löhöilyn ja flunssan loppu...

Tai siis mä lähinnä päätin, että tämä päivä saa olla viimeinen flunssapäivä ja huomenna meen töihin pyörällä :p.
Jospa nyt tännekin saisin aikaseksi kirjoitella, kun Mr.Insinööri lähti kotikotonaan käymään ja tulee vasta torstaina takaisin. Liikuntaa en siis vieläkään pääse pyöräilyä lukuunottamatta harrastamaan tällä viikolla, ellen sitten innostu kattien ruokinnan jälkeen lähtemään kotoa (tuskin tapahtuu)...
Mutta nytpä esittelen yhden loppuneen!

Valitettavasti tämä Avon Infinitize Mascara ripsiväri sävyssä Black ei ehtinyt ihan kuivua, vaan tuossa eräs aamu vähän turhan rajusti pyöritin harjaa hylsyssä ja se napsahti poikki tuosta juuresta... Irti asti ei lähtenyt, vaan jäi pikkuisen yhdestä kohtaa roikkumaan kiinni. Tuo kuitenkin tarkoitti sitä, etten pystynyt sitä enää käyttämään...

En muistanut tähän kuvata ripsiäni ilman ripsiväriä tällä kertaa, mutta aiemmistä ripsari-esittelyistä niitä löytyy. Tämä kuva on otettu joltakin viimeisimmistä käyttökerroista.
Eli omat ripseni ovat kyllä pitkät ja suhteellisen tuuheat, mutta harmittavan värittömät.
Infinitize-ripsari toi kyllä värin ripsiin ja mukana oli lisäksi pidentäviä kuituja, mutta niitä en kovin usein huomannut ripsissäni. Silloin kun huomasin ne, ärsyttivät hieman silmiä ja yritinkin saada niitä tällöin pois.
Harja oli tuollainen kaareva ja silikoninen (muistaakseni) ja pää oli pallomainen, mikä itselläni hankaloitti uloimman silmänurkan ripsien tavoittamista.
En saanut sellaista nätin siistiä jälkeä aikaan tällä, vaan ripset jäi omaan makuuni liian "klimppisiksi", varmaan kuitujen takia.
Massa oli kuitenkin selvästi märempää, mitä aiemmin kokeilemissani Avonin ripsareissa on ollut eli siitä plussaa!
Peseminen oli myös yllättävän helppoa, lähti jopa pelkän veden kanssa sellaisina murusina, kun varovasti sormilla veti ripsiä, tästäkin plussa!
Kuitenkin tuo itselleni vaikea harja ja hieman epäsiisti jälki sai aikaan sen, ettei mulla tule tätäkään ripsaria ikävä (ei ole enää Avonilla myynnissäkään), vaikkakin tämä meni sinne Avonin "parhaimpiin" ripsareihin, joita olen kokeillut.

Käyttöön lähti seuraavaksi jonossa ollu Essence Forbidden Volume ripsiväri ja täytyy jo tähän väliin sanoa, että WAU mikä tapaus hintaansa nähden :o !!!
Lisää juttua sitten, kun loppuu/kuivuu :).
Mulla on mennyt nyt tosi hyvin tämä kuukausi, mutta tuossa muuan päivä sitten repsahdin tekemään yhden pikku-tilauksen ja tänään ennen tätä postausta tein tilaukset 3 PAIKKAAN (okei yhdestä tilasin vain herkku-toffeeta :p) *tähän se silmiä peittelevä apina*
Että katsotaan sitten, ehtiikö tulla tämän kuun plussiin... Palataan näihinkin tarkemmin sitten, kun tilaukset saapuvat (toivottavasti ensi kuun puolella) :p.
Esittelen kuitenkin loppuneita tässä välissä niin pitkälle kuin pystyn, toivottavasti selkä, niska ja hartiat pysyvät nyt vaan yhteistyössä!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Mäkin ihan "vahingossa" saatoin tehä viime viikolla tilaukset Avonille, The Body Shopiin ja apteekkituotteet.fi:hin... Sitä edeltävällä viikolla meni tilaukset Yves Rocherille ja Hulluille Päiville... Hups. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaahh, ihanaa etten oo ainoa repsahtelija, nyt tuntuu heti paremmalta :D.
   Ja voin jo sen verran paljastaa, että yhdestä paikasta on tulossa vain siveltimiä eli niitä ei tarvitse laskea edes listoihin ;D.
   Yvesille tekisi kyllä vähän mieli tehdä pitkästä aikaa tilausta... Bearelillekin kiinnostaisi tehdä ensimmäinen tilaus... Ja eleveniltäkin löytäisin taas jotain kivaa... Noh, yritän nyt malttaa ensi kuuhun... Tai ainakin siihen, että nuo jo tilatut tulee ensin ;D.

   Poista
  2. Se on kyl vähän tylyä kun on tehnyt moneen paikkaan tilausta ja kaikki tulee parin päivän sisään tai samalla viikolla... "Oho", tekee pientä ostokrapulaa ja ähkyä ainakin mulle... :/ :D
   PS. Enkä siltikään opi. :D

   Poista
  3. Tuo on ihan totta!!
   Mulla nyt se ehkä vähän lieventää, että maltoin pitää tilaukset kuitenkin melko pieninä eli kuukausisaldo ei tule ehkä niistä kärsimään, vaikka tämän kuun puolella tulisivatkin :D.
   Vaan on se ihme, ettei voi edes yhtä kuukautta olla täysin ostamatta!! :D

   Poista

Suositut tekstit