lauantai 8. huhtikuuta 2017

Myöhäiset Huhtikuun Ennustukset

Heissan!
Oli tarkoitus eilen kirjoitella nämä ennusteet, mutta Blogger alkoi kettuilla, enkä päässyt alkuillasta kirjoittamaan :/. Nyt toivottavasti toimii, niin mennään asiaan!
Koska tämä postaus venähti näinkin pitkälle, enkä kuvia ehtinyt ottaa vasta kuin pari päivää sitten, mulla olikin melko moni tuote ehtinyt loppua ennen kuvaamista! Kuvattaviksi sain seuraavat purkit:

Hiustuotteita en keksinyt näitä enempää, mutta huomasin, että mulla on kuivashampoota varastossa enää minikokoisia pulloja + Lushin pullo! Saattaa siis kuivashampoota loppua näiden lisäksi ja itse asiassa tänä aamuna loppui 1 näistäkin tuotteista!!

Kasvoille tarkoitettuja tuotteita löysin tämän verran.
Vichy on epävarma ja Dermosil on rajatapaus, muut loppuvat varmasti ja itse asiassa näistäkin on jo 1 loppunut yllättäen heti seuraavana päivänä kuvan otosta!!

Viimeisenä sitten kropalle tarkoitettuja tuotteita, joista varmoja tapauksia ovat Avonin rasva, mini-suihkarit ja Herbina.
Käsirasvat ovat siinä ja siinä, kuitenkin käytössä on myös Lushin käsivoidepurnukka. Yritys on kova kaikkien tuotteiden kanssa :).

Mulla on varovaisen positiivinen kutina, että tästä kuusta tulee ihan hyvä! Kuvissa jäljellä olevista tuotteista lähden siis yrittämään 7 täysikokoista ja 7 minikokoista purkkia. Kuvista on lisäksi 2 täysikokoista loppunut ja kuvien ulkopuolisia tuotteita on jo loppunut 7 täysikokoista ja 1 minikokoinen!!
Tämän kuun loppuneiden saldon toivon siis olevan ainakin 16 täysikokoista ja 8 minikokoa.
Tämä yllättäisi kyllä positiivisesti, kun viime kuussakin loppui 17 täysikokoista ja 5 minikokoista ja mulla yleensä on hyvin menneen kuukauden jälkeen aina pari huonosti menevää kuukautta!
Tilauksiakaan ei ole nyt alustavasti mitään suunnitteilla, Livbox BetteBox tuli toissapäivänä ja Jolie-Box odottaa hakemistaan eli niistä tulevat tuotteet on tällä hetkellä ainoat plussat :).
Toivotaan siis paljon tyhjiä purkkeja!!

Tähän loppuun taas katsaus Avonin luomivärin tilanteeseen. Olen jälleen noin 25krt kuvaamiseen mennessä käyttänyt. Kyllä se vaan hitaasti vähenee :p. Nooh, en luovuta ennen kuin joulukuun loppu tulee :D.
Eipäs mulla tämän kummempaa. Taidan alkaa boksilta katsomaan nauhoituksia, kun eilen alkoi kurkkuun kasvaa kaktus... Tietysti, kun pieni loma olisi jo lähellä, niin pitää sairastua... Pitää nyt toivoa, ettei tämän kummemmaksi mene, Mr.Insinöörilläkin oli samantyyppinen nuha, mutta se meni aika nopeasti ohi. Jospa tämä olisi sama pöpö!
Yritän huomenna saada tuon Bette Boxin esittelyyn, jos olo antaa myöten!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit