sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Pesulla kulutettuja

Taas olisi aika esitellä seuraavia tyhjentyneitä!
Hoksasin tosin, että tähän kategoriaan saattaa vielä tulla tuote tai pari, mutta pitää ne esitellä sitten erikseen, jos vielä loppuu :).

Vihdoin loppui Avon Simply Delicate Gentle Feminine Wash intiimipesuaine.
Tätä sarjaa on muutama pullo vuosien varrella tullut kulutettua, ja edelleen toimii moitteettomasti, nyt oli taas eri tuoksuinen. Ei näihin ole mitään sen isompaa sanomista, koska tekee mitä on tarkoitettu tekemään, ei ärsytä herkkiä paikkoja ja voi myös käyttää koko kropan pesuun.
Uusi pullo eri tuoksussa odottaa käyttöä, nyt käytän ensin Livboxista tulleen mini-kokoisen tuubin pois :).

Tämä 250ml The Body Shop Papaya Shower Gel suihkugeeli ei loppunut, mutta täytin tällä mun roikkuvan Fruttinin suihkugeelipullon.
Oon aiemminkin jo pullon käyttänyt, mutta ei tämä uusi versiokaan täysin vakuuttanut...
Tämä uusi pullo olikin erehdys, kun oli ulkonäkö huijannut ostamaan...
Ei tämäkään kovin pehmeän hedelmäinen ollut, eli ei tuo papaija ihan sellainen herkullisen hedelmäinen näköjään ole tuoksultaan, mitä olen kuvitellut. Parempiakin tuoksuja on tullut vastaan ja yhdessä jonkin muun tuoksun kanssa tämä ehkä toimisi paremmin omaan nenääni.
Jospa en erehdy enää ostamaan kolmatta kertaa tätä tuoksua :D.

Tämä 29ml minikokoinen Mario Badescu A.H.A. Botanical Body Soap suihkugeeli tuli aikanaan ilmaisena BeautyBay:n tilauksen mukana.
Muistaakseni sellainen kukkaisen tyyppinen makeahko tuoksu, joka ei kuitenkaan lemppariksi yltänyt. Tällaisen pikkupullon kyllä pystyi käyttämään ihan hyvin, mutta ei kuitenkaan saanut ihastumaan.
Perussuihkari, vaahtosi ja pesi hyvin.
En ehkä täysikokoisena ostaisi uudelleen, ei säväyttänyt tarpeeksi.

Sitten käytin myös tämän 100ml minikokoisen Molton Brown Pink Pepperpod Body Wash suihkugeelin loppuun, joka tuli LookFantastic-joulukalenterista viime vuonna.
Ihanan pinkkiä geeliä, vaahtosi ja pesi hyvin. Tuoksu oli kukkaisen makea, jollain tavalla myös raikas. Tämän kokoinen pullo meni hyvin, mutta luultavasti isompaan pulloon kyllästyisin.
Ei päässyt Holy Grail-tuoksuksi, mutta pikkupulloja voisin käyttää uudelleen silloin tällöin, jos vastaan tulisi. Tämä sai kuitenkin merkistä kiinnostumaan eli kyseisen merkin tuotteita voisin mielelläni lisääkin testata!

Tässäpä tämä erä!
Katsotaan, jos huomenna onnistuisin taas postailemaan lisää, niin pysyn aikataulussa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit