lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kunnon satsi kroppatuotteita

Heissan vaan!
Kyllä tuo kroppa pistää ihan tosissaan vastaan, että saisin tänne postailtua järkevämpään tahtiin :(. Noh, ei nyt mahda mitään, tällä mennään nyt niin kauan kuin hartiat vaatii!
Tässä tulisi nyt melkoisen iso määrä kroppatuotteita, jotka sain loppuun maaliskuussa.

Parannusta kroppavoide-katastrofiin!
Sain ensin käytettyä tämän Avon Naturals Vanilla Moisturising Body Whip vartalovoiteen pois.
Tässäpä tuli jälleen opetus tämän jemmaamisen huonoista puolista... Tämä oli selvästi "kuivahtanut" ja menettänyt kuohkeuden, oli siis todella lässähtänyt, kun avasin purkin :(. Koostumus oli sellaista helmiäismäistä moussea. Kerran käytin tätä kropalle, mutta tuoksu oli myös hieman muuttunut tympeämmäksi, niin siirsin tämän suihkuun suihkuvoiteeksi.
Sen kerran, mitä käytin kropalla, niin oli tässä kosteutustehoja vielä kohtuudella! Harmittavasti suihkussa tämä ei suihkuvoiteena kosteuttanut yhtään eli siinä ei toiminut.
Jos olisin tämän aiemmin päässyt käyttämään, niin uskon tämän olleen todella kiva, sillä pieniä vinkkejä siihen suuntaan oli vielä havaittavissa! Jos tulee joskus uudelleen myyntiin, enkä ole samanlaisessa epätoivoisessa tilanteessa voiteiden kanssa, niin voisin ostaa uudelleen kokeiluun.

Tässä Avon Planet Spa Indulgence African Shea Butter & Chocolate Truffle Silky Body Shouffle kroppavoiteessa oli sama ongelma eli koostumus ja tuoksu oli selvästi muuttunut :/. Tätä käytin suurimmaksi osaksi jalkapohjiin, kun sieltä tuoksu ei tullut yhtälailla nenään ja loppupurkin (2krt) käytin suihkussa. Käytin jalkapohjissa lisäksi YR:n monoi-öljyä (jonka jämät olin säästämääni suihkepulloon laittanut), joten tämän kosteutustehoista yksin ei tarkkaa kuvaa ole. Yhteiskäytössä kuitenkin meni ihan hyvin ja jalat pysyi pehmeänä.
Tämäkään ei toiminut sitten suihkun puolella :/.
En tiedä ostaisinko uudelleen, jos tulisi vielä myyntiin, tuntui, että ehkä on hieman liian imelän makea tuoksu makuuni kuitenkin.

Ylläolevien kanssa käytin tämän 75ml minikokoisen Rituals... Fortune Oil Sweet Orange & Cedar Wood Caring Shower Oil suihkuöljyn loppuun.
Piristävän sitrusmainen tuoksu ja hieman kosteutti ihoa eli on kyllä kosteuttavampi kuin normaalit suihkugeelit. Muuttui maitomaiseksi veden kanssa.
Oli kyllä ihan kiva! Voisin vastaavaan käyttöön ostaa joskus lisääkin (tämä oli Marisan diilauksia jälleen, täytyy katsoa, löytyykö esim. elevenin sivuilta myynnistä), mutta pitää varmaan in-shower voiteet käyttää ensin :).

Suihkujutuilla jatketaan, tämä Avon Strawberry Sorbet Bubble Bath kylpyvaahto koki myös loppunsa.
Tämän tosin käytin käsisaippuana, koska oli jo iäkäs tapaus ja jälleen, suihkugeelejäkin löytyy varastosta ihan liikaa... Mutta tässä ei ollut mitään vikaa muuten kuin että hieman kyllästyin tämän todella pirteän makeaan tuoksuun, hitusen esanssisen mansikkainen oli. Koostumukseltaan oli ihanan magentanpunaisen sävyistä, melko juoksevaa geeliä :D.
Tätä on aina välillä tullut uudelleen myyntiin ja voisin kuvitella joskus ostavani uudelleen. Kulutellaan kuitenkin varastoja vähemmäksi :).

Ja tuttuun tapaan on kroppakuorintojakin taas kulunut! Ensin loppui tämä The Body Shop Fuji Green Tea Body Scrub.
Tämä oli jälleen pettymys siihen perus-laatuun verrattuna, jota TBS:llä on. Oli hyvin geelimäistä ja kuorintatehot oli tosi vähäiset omaan karkeaan makuuni. Nämä geelimäiset tapaukset näyttävät olevan heikompia tehoiltaan!
Tuoksukaan ei sitten ihastuttanut, vaikka teestä (vihreästäkin) noin juodessa tykkään. Ehkä se pitäisi kosmetiikkatuotteista jättää vähemmälle ;).
En siis ostaisi uudelleen, mutta tulipahan testattua!

Toisena sain käytettyä The Body Shop Virgin Mojito Body Scrub kuorinnan.
Yhden purkin olen jo aiemmin käyttänyt ja tosiaan harmitti, että ehdin ostaa tämän toisen purkin ennen sen käyttöä, koska tehot olivat onnettomat.
Tuoksu oli kyllä edelleen oikein pirtsakka ripauksella minttua. Olisi pitänyt ennemmin suihkugeeli ostaa, niin olisi tuoksusta voinut vaan nauttia.
En siis kuorintaa aio enää ostaa, jos tulee uudelleen vielä myyntiin!

Sitten kulutin tämän 75ml Sanex Advanced Hydrate 24h Hand Cream käsivoiteen loppuun.
Tuubi tuli Livboxista helmikuussa 2016.
En ole tosiaan aiemmin kuullutkaan tästä merkistä, joten mielenkiintoista oli taas uusi merkki kokeilla!
Tämä lupasi kosteuttaa, imeytyä nopeasti ja olla tahmaamaton ja 2 viimeistä lupausta tämä lunasti. Koostumus oli ehkä vähän liiankin juoksevaa ja valuvaa, siksi tämä imeytyikin nopeasti.
Kädet jäivät pehmeiksi, mutta ei tämäkään mun kovia kynsinauhoja kosteuttanut valitettavasti. Muutenkin sai olla laittamassa melko usein käsiin eli ainakaan mun käsiin ei oikein toiminut tuo kosteutus-lupaus.
En ostaisi uudelleen.
Nyt on kotona käytössä Crabtree & Evelynin mini-voide sekä Lushin 100g Handy Gurugu, joita en nyt kuvannut tähän :).

Viimeisenä kroppatuotteena sain käytettyä loppuun, itseasiassa eilen, tämän Oriflame Feet Up Fresh Berries Gooseberry Foot Spray jalkasuihkeen.
Hitaasti nämä jalkasuihkeet kuluu näköjään tuolla jumpissa käydessä, kun edellisen olen kuluttanut tammikuussa 2016 (näkyy tuosta virgin mojito-linkistä) :D.
Tämän piti ilmeisesti tuoksua karviaiselle, mutta en osaa yhtään sanoa, tuoksuiko sille, kun en muista miltä oikeat karviaiset tuoksuu :D. Maun kyllä muistan, eikä se ollut yhtään sen tyyppinen. Melko voimakas oli tuoksu kuitenkin, eikä nyt suosikiksi yltänyt.
Viilensi kuitenkin kuumottavia jalkoja jumpan jälkeen, joten toimi siinä, mihin halusinkin sen toimivan!
En tiedä, onko enää myynnissä, mutta en varmaan uudelleen ostaisi, tämä on nyt nähty ja koettu :). Käyttöön lähtee nyt vasta tilaamani Avonin jalkasuihke.

Puuuh, tässä oli kroppatuotteet!!
Huomenna yritän laittaa viimeiset loppuneet kasvotuotteet sekä lisäksi vielä Sokoksen 3+1 Päiviltä ostamani tuotteet, niin ensi viikolla saa tehtyä yhteenvedon :).
Nyt lähtään käymään vielä Sokoksella ja syömässä :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Siis nuo body whipit kuulostaa aina niin ihanilta! Haluan! :D

    VastaaPoista
  2. Samaa tulin sanomaan. Voisi Avonille tulla uudestaan tai siis onkohan milk & honey -sarjassa nyt whip, mutta joku kiva tuoksu ei perus :D

    Omaan nenään karviaiset ei tuoksu millekään, makua sitten on kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo nyt kovin tarkkaan nuita kroppatuotteita (sattuneesta syystä) halunnut katsoa Avoniltakaan, joten en kyllä yhtään tiedä, mitä sillä saralla on tarjolla :D.
      Vaan kaikki tuollaiset erikoisemmat koostumukset ovat kyllä mun heikko kohta...

      Poista

Suositut tekstit