sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kropan puunausta jouluisilla ja luonnollisilla tuotteilla

Heips!
Eilinen olikin suunnitelmista huolimatta Netflix-päivä, joten jäi postaaminen (ja meikkaaminen) pois ohjelmasta :).
Jatketaan kuitenkin nyt seuraavien loppuneiden esittelyä!

Tämä 400ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Cranberry & Cinnamon Shower Gel suihkugeeli loppui jo alkukuusta.
Käytin tätä punertavaa geeliä suhteellisen paljon suihkussa, mutta päätin sitten käsisaippua-täyttöpumpun tyhjennettyä täyttää se tällä.
Tässä ei ollut mitään vikaa, pesi ja vaahtosi hyvin ja tuoksu oli kivan jouluinen, jonka takia varsinkin jouluisin käytin tätä.
Pullo oli kuitenkin jo monta vuotta mulla ollut, joten päätin viimein tyhjentää tämän ja antaa tilaa vähän "tuoreemmille" suihkugeeleille. Toki yhtä vanhoja suihkareita löytyy kaapista edelleen :p.
Voisin ostaa uudelleenkin, jos ei varastohyllyt suihkareista notkuisi ja jäi mulle vielä yksi 500ml pullo appelsiini-kaneli kylpyvaahtoa jouluksi käytettäväksi :).

En kuitenkaan täyttöpumppua ottanut käyttöön, vaan päätin vähentää ihan nestemäisiä käsisaippuoita, jolloin sain loppumaan tämän 200ml Dermosil Nature Hand Soap Mousse käsisaippuavaahdon.
Tykkään näistä vaahdotettavista saippuoista, joten sen suhteen oli tosi kiva, eikä tuoksukaan ollut sellainen tyypillinen luonnonkosmetiikan tuoksu. Tykkäsin siitä yllättävän paljon!
Se, mikä tässä pullossa oli vikana, oli tuo pumppu ja lähinnä sen pituus. Vaahto valui pulloa pitkin, kun sormet ei kunnolla saanut vaahtoa "ohjautumaan" kädelle. Tätä olisi varmaan pitänyt annostella ottamalla pullo kokonaan toiseen käteen ja pumpata vaahtoa toiseen, eikä käyttämällä perinteisen pumppupullon tapaan.
En siis ostaisi pulloa uudelleen, mutta jos tulisi täyttöpussissa, niin voisin käyttää jonkin toisen vaahdottavan pumppupullon kanssa!

Viimeisenä tällä erää sain myös loppumaan tämän 40ml minikokoisen RFSU Intim Daily Wash intiimipesuaineen.
Tämä tuli Joulukuussa viimeisestä Livboxista.
Oli ihan hyvä aine, vaahtosi, mutta pesi paikat hellävaraisesti. En osaa muuta sanoa :D.
Tuubi on vähän huono omaan käyttööni, tuli selvästi liikaa käytettyä kerralla eli pumppupullo toimii itselläni paremmin. Siksi varmaan jatkan Avonilta näiden intiimipesujen ostamista. Seuraavaksi lähtikin jälleen Avonin intiimipesu käyttöön :).

Nyt taidan jatkaa meidän digiboksin tyhjentämistä nauhoituksista eli jatkan Vampyyripäiväkirjojen katsomista, kun olen yksin vielä huomiseen asti :D.
Esittelen huomenna seuraavat loppuneet taas.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuossa Avonin suihkarissa oli kyllä kiva tuoksu, itsekin sen joku aika sitten käytin loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin oli! Ja geeli oli myös kivan väristä ^_^.

      Poista

Suositut tekstit