perjantai 26. toukokuuta 2017

ColourPop-tilausta jälleen ja parit loppuneet

Nyt sopivasti pystyn esittelemään sekä ColourPopin repsahdus-tilaukseni, että pari aiheeseen liittyvää loppunuttakin!
Aloitetaan ensin loppuneista:

Koin yllätyksen tuossa viime viikolla, kun huomasin tämän Avon Color Trend Eye Shadow Pencil Non-retractable, Peach Nectar luomivärikynän loppuneen.
Tätä tosiaan sai kierrettyä näkyviin, mutta ei kuitenkaan takaisin piiloon, niin jäi sitten mysteeriksi, kuinka paljon tätä oli jäljellä.
Sävyltään oli mattamainen ja ihonsävyinen ja käytinkin tätä kulmaluulla tai koko luomella "pohjana" (toki alla on aina UDPP-pohja) muille luomiväreille. Toimi loistavasti siinä!
Harmitti, että tämä on poistunut myynnistä, mutta sain tilattua samalla sävynimellä sellaisen helmiäissävyisen kynän (myös Color Trend), jonka olen ottanut käyttöön. Lisäksi löytyy Oriflamelta samansävyinen helmiäiskynä eli ei pääse hetkeen loppumaan :D.

Sitten kuun alkupuoliskolla loppui tämä 80ml Dermosil Make Up Remover silmämeikin poistoaine.
Tämä ei ollut sellainen 2-faasinen, vaan on tarkoitettu vesiliukoiselle meikille.
Ei toiminut tämäkään mulla, vaikka vesiliukoista ripsaria aina käytänkin. Hyvin kevyet jämät poistin tällä ja siinä toimi kohtuudella.
Pullo itsessään oli loistava, pumpullinen! En muistanut ottaa kuvaa, mutta tuo läppäkorkki aukaistaan ja vanulapulla painetaan pumppua. Hyvin kätevä, vaikka välillä ihmeellisesti pääsi putsari roiskumaan.
Aion säästää pullon muiden silmäputsareiden käyttöön :).
Tätä tuotetta en aio uudelleen ostaa, kun ei toimi, 2-faasinen se olla pitää :).

Mutta niin, repsahdin sitten jälleen alkukuusta ColourPopin tilauksen tekemään, kun oli ilmaiset postarit ilman alaostorajaa :D.
Sitten oli myös vahingossa tarjous (huomasin vasta maksaessani) 3 luomiväriä 10$ hintaan :D. Lippie Stix oli ale-puolella 3$.
Tilaukseen syynä oli nuo punaiset, koska etsin koko ajan sellaista rehellistä paloautonpunaista luomiväriä, niin otin tuon yläoikean testiin. Sitten halusin muuten vain nuo muut sävyt :D.

Tilauksessa oli siis:
* Lippie Stix, Wet (pearlized taupe)
* SuperShock Pigment Shadow, Hot Totty (bright fuchsia with hot pink glitter)
* SuperShock Pigment Shadow, Fooling Around (bright metallic finish, red)
* SuperShock Pigment Shadow, Kelp Me (bright melon with pink duochrome finish)
* SuperShock Pigment Shadow, Slave2Pink (electric neon pink with blue, violet, hot pink and silver glitter, metallic duochrome finish)

On siis melko keväisiä ja kesäisiä sävyjä tällä kertaa :D. Tuo Lippie Stix näytti vaan niin hauskalta, että pakko oli alehintaan ostaa kokeiluun :D.
Vaan eipä mulla tämän isompia!
On mulla tullut vielä yhdeksi plussaksi eräs luomiväripaletti, mutta sen esittelen tarkemmin sitten ensi kuun puolella, ollaan tällä kertaa vähän salamyhkäisiä :D.
Mutta jatkan loppuneiden esittelyä viikonloppuna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mie tilasin myös tuon Wetin ja näytti niiden sivuilla paljon paremmalta. Livenä on ruskea :D

  Mie tein äsken tilauksen ColourPopille, nappasin sen tyhjän luomiväripaletin ja pitihän sitä muutama luomiväri ostaa, että sai sen synttäriluomarin kaupan päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä katsoin myös tuota Wetiä, että aika mielenkiintoisen sävyinen on ollut monella :D.
   Pitää huomenna itse testata tai sitten tässä ennen kuin meikit pesee pois :).

   Voi hitsi, miksi menit sanomaan tuosta tyhjästä paletista :D. Nyt tekis mieli laittaa tilaukseen sekin :D. Eiköhän sekin tule vielä tilattua tässä, vaikka miettinyt, että pitäiskö niistä nelikko-paleteista repiä irti se päällysosa, niin saisi sillon tuplamäärän yhteen :).

   Poista

Suositut tekstit