maanantai 8. toukokuuta 2017

Jolie-Box Toukokuu 2017

Heissan!
Jeiii, kerrankin oon ajoissa julkaisemassa tämän kuun Jolie-Boxin sisällön, kun tänään tuli viesti paketista :D.

Toukokuun teemana oli kesän odotus ja uudistuminen.
Tällä kertaa boksista löytyi 3 täysikokoista ja 1 minikokoinen tuote sekä 2 näytepussukkaa.

Ensimmäisenä täysikokoisena oli Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash suihkugeeli (16,50e/200ml).
Tässä on tuoksuyhdistelmänä Lumpeenkukka, Persikka, Ruusu ja Mustaherukka. Pullon suusta nuuhkittuna ihan kivan tuoksuinen!
Kyllä mä tämän suihkussa testaan ja sitten vasta päätän, meneekö käsisaippuakäyttöön :).

Toinen täysikokoinen tuote oli 75ml Nafha Soft Facial Scrub kasvojenkuorinta. Tätä ei löytynyt Jolielta ja aika huonosti onnistuin googlaamaankaan, 2 paikassa hinta oli 18,50e.
Tässä on mm. ghassoul-savea eli pitäisi auttaa hillitsemään talineritystä ja puhdistamaan epäpuhtauksia. Lisäksi löytyy kuitenkin myös arganöljyä, karitevoita, aloe veraa ja vihreää teetä, jotka lupaavat suojata, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa eli tämän pitäisi sopia kaikille ihotyypeille mukaan lukien herkkä iho.
Tämän kuvauksen luettuani aloin epäilemään kuorintatehoja (minä kun rakastan raapivuutta), mutta katsotaan miten käy :). Varmaan näitä hellävaraisiakin kuorintoja on hyvä olla käytössä myös :D.

Viimeisenä täysikokoisena löytyi Sophie La Girafe Baby Face & Body SOS Cream monikäyttövoide (22,90e/50ml).
Alun perin suunniteltu vauvojen ihonhoitoon, mutta ilmeisesti aikuisetkin ovat ottaneet tämän omakseen :D.
Tässä on karanjaöljyä tuomassa kevyen UV-suojan, karite- ja kaakaovoita sekä makadamiavahaa suojaamassa, aloeveraa ja laventelivettä rauhoittamassa ja tinjamiuutetta lievittämässä ja ehkäisemässä ihoärsytystä.
Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kyllä tämä käyttöön tulee jossain vaiheessa, näitä monikäyttövoiteita kun alkaa jo varastosta löytyä myös kiitettävästi :D.

Minikokoisena tuotteena oli 30ml Evolve Organic Beauty Tropical Body Polish vartalonkuorinta (5,90e/30ml ja 26,90e/180ml).
Öljypohjainen sokerikuorinta kyseessä siis ja tuoksu oli kyllä kiva, joka muodostuu kookoksesta ja Tahitin gardenia-kukista.
Tätä pitäisi käyttää ilmeisesti kuivin käsin, kun koostumus muuttuu sitten kermaiseksi... Saa nähdä, miten onnistuu käyttö :D.

Näytepussukoina löytyi seuraavat:
* 2ml Estelle & Thild BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil uudistava kasvoöljy (47e/30ml)
* 3ml Absolution Le Soin Repulpant Youth Activator Mask kosteuttava ja kiinteyttävä kasvonaamio (39,60e/50ml)

Tällaista löytyi tällä erää Jolie-boxista, tykkäsittekö sisällöstä?
Mun mielestä oli kyllä jälleen tosi mielenkiintoinen sisältö ja tuotteet tulevat varmasti käyttöön ja kokeiluun!
Nyt on vain samalla todella haikea fiilis, tämä oli mun viimeinen boksi tästä tilausjaksosta :/. Äkkiä on mennyt tämä ensimmäinen vuosi!!
Boksi on kyllä ollut omaan silmään todella laadukas sisällöltään ja arvoltaan, ei ole sen suhteen moitittavaa. Ilolla olen sen vajaa 20e maksanut näistä!
Nyt vaan kun on tuo väikkäri-projekti loppupuolella ja rahoituskin entistä epävarmempaa, eikä asiaa auta tämä jäätävä asuntokuume tilanpuutteen takia, niin mun on nyt pakko jättää haikein ja vähän surullisinkin mielin Jolie-Box tauolle :(.
Mulla edelleen tulee Bette-box, joka ei ihan yllä tämän tasolle, mutta kun hinta on mulla se vanha 13,90e (ja pisteitä muistaakseni jo jopa 6 ilmaisboksiin), niin se nyt ratkaisee asian :/.
Sen vannon, että kunhan taloudellinen tilanne vakaantuu taas pidemmäksi aikaa (ja jos me se isompi asunto saadaan joskus), niin palaan ihan varmasti tilaamaan Jolie-boxia jälleen. Nyt tällä välin käytän nykyiset purkit pois :).
Kiitokset kauniit Jolie-porukalle, kun avasitte enemmän silmiäni luonnonkosmetiikan maailmaan boksin kautta, tämä mennyt vuosi oli todella antoisa!!

Tosin, en ole vieläkään tarkastanut viime perjantain eurojackpot-tositetta eli ellei sieltä tule jotain pienempää voittoa (pääpottia ei tainnut löytyä, kun tämän viikon potti on taas isompi), niin päätän tämän postauksen näihin sanoihin :D.
Jos ehdin, niin huomenna esittelen varmaan ensimmäisen loppuneen, Bette-box tuskin ehtii tulla, kun tänään on vasta lähetetty :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit