lauantai 6. toukokuuta 2017

Mitäs loppuu Toukokuussa?

Hellou!
Viimein pitäisi ennustetta laittaa kuluvalle kuukaudelle ja täytyy sanoa, että meinasi mennä vähän haastavaksi hommaksi... Vielä haastavammaksi tästä kuusta tekee se, että ensi viikolla lähtään 5 päiväksi Tallinnaan, niin täysikokoisia purkkeja en voi ottaa käsimatkatavaroihin mukaan...
Nämä sain kuitenkin kuvattua:

Hiustuotteet.
Muut loppuvat varmasti ja voi olla, että saan toisenkin mini-kuivashampoon käytettyä tuon Batisten lisäksi.
Dovet laitoin tuohon vain esimerkiksi, en yhtään tiedä vielä, mitä purkkeja otan Tallinnaan mukaan, niin vaikea ennustaa loppuvia. Aattelin kuitenkin jotain minikokoista saada tälle kuulle kulutettua :).

Kasvotuotteita.
Näistä taitaa varmasti loppua vain Sephora-puhdistusöljy ja Madaran kuorinta.
Periaatteessa tuossa Flow Kosmetiikan kuorinnassakaan ei olisi muuten kuin reunoilla tavaraa eli sekin voisi mahdollisesti loppua. Täytyy katsoa, siirränkö sen pienempään purkkiin ja ottaisin reissuunkin mukaan.
Lumene ja TBS ovat tuossa lähinnä haasteina, riittoisia pirulaisia kun ovat :D. Sama juttu Clarinsin putsarissa...

Ja viimeisenä sitten kroppatuotteet.
Dermosil-käsisaippuavaahto on otettu alkukuusta käyttöön, joten katsotaan onko riittoisampi tapaus. Dödö, jalkavoide ja Essie-lakka ovat taas haasteita, loput kuluvat varmasti, sillä kroppakuorinnassa on enää 1 kertaan tavaraa, käsivoiteessa ehkä 5 kertaan ja minikroppavoide lähtee reissuun mukaan.

Näiden lisäksi 2 tuotetta on ehtinyt loppua ja yksi tuote loppuu illalla :).
Eli ei tämä kuukausi tule olemaan pelkästään plussailua kuitenkaan, mutta saattaa silti mennä plussalle jonkin verran...
Repsahdin nimittäin tuossa aamulla tekemään taas pikku-tilauksen ColourPopille ilmaisten postikulujen takia *menee nurkkaan häpeämään* :D
Noh, täytyy toivoa, ettei Bette-Box ja Jolie-box olisi tällä kertaa "liian" täyteläisiä...

Luulen kuitenkin, että tämä muhun nyt todella iskenyt asuntokuume saisi vihdoin aikaan sen, että tulevaisuudessa tilaukset ja ostokset pysyisivät maltillisina, kun voisin niistä säästyneet eurot laittaa ASP-tilille, että olisi oikeasti mahdollisuus saada lähitulevaisuudessa se vähän isompi asunto!
Kaksio alkaa vaan oikeasti käymään liian pieneksi, kun Mr.Insinööri tekee suunnitteluhommia kotoa käsin ja makkari räjähtää ajoittain aivan jäätävän näköiseksi ja välillä se kaaos levittyy myös olkkariin...
Tämä kuukausi siis saattaa ratkaista sen, mihin suuntaan lähtee omat mielihalut menemään :).
Pitäkää siis peukkuja, että asuntohaave menisi kosmetiikkahoukutusten ohi :D.

Sitten vielä jälleen tähän loppuun pannu-projektini tilanne.
Nyt en huhtikuussa käyttänyt tätä ihan niin runsaasti, koska olin flunssassa sen reilun viikon, enkä sen takia kovin paljoa meikannut varsinkaan silmiä (jos olisikin tullut esim. silmätulehdus, jota ei onneksi tullut kuitenkaan). Kuitenkin ehkä noin 20 kertaa sain käytettyä tähän päivään mennessä.
Sain myös edelliseen tilannepäivitykseen Instagramissa vinkin käyttää tätä poskipunana ja kiesus, SE TOIMI!!! Tai enemmän se toimii korostuksena ollessaan melko vaalea, mutta hohtava, vaan nyt ei tarvitse joka päivä silmiin laittaa, kun niinä päivinä voi sitten käyttää poskille :D.
Alkoi kieltämättä hitusen tympiä, kun piti joka päivä tätä käyttää silmämeikkiin :p. Nyt kulumista onkin sitten tullut enemmän tuonne vasemmalle puolelle, jota ei kuvassa niin erota.
Kyllä tämä vielä loppuun saadaan :D.

Tällaista tänne tällä erää!
Seuraavaksi olisi vuorossa ne huhtikuun loput tilaukset, jotka sain vasta tämän kuun plussiin :p.
Palataan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Muistahan käydä tsekkaamassa Kaubamajan kosmetiikkaosasto!! :D Ja kerro sitten reissun jälkeem kaikki kosmetiikan shoppailuvinkit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitää katsoa, mitä on varaa ostaa :D.
   Aattelin, josko nyt edes vähän jopa vaatteita katselisi :p.
   Joululahjarahat on vielä käyttämättä, että jos ne tuhlaisi, mutta tosiaan pitää ehkä nyt oikeasti katsoa, törsäänkö muuten vai laitanko nekin rahat asuntosäästöön :).
   Taas olisi tuo varastojen vähentäminen enemmän motivoivaa ja tuli jo ne viime kuun nettishoppailut, niin pitää tätä morkkista vähän ehkä hellittää :D.
   Mutta katsotaan, miten käy ja missä käyn seikkailemassa!

   Poista

Suositut tekstit