lauantai 20. toukokuuta 2017

Toukokuun raavinta-aineet

Heipsböö!
Nyt on hyvä aika postata pikaisesti ennen Suomi-Ruotsi-ottelua, josta tulee varmasti piinaava :D.
Kuten otsikosta voi päätellä, niin jälleen tuttuun tapaan olen saanut kuorintoja kulutettua!

Tämän 200g Dermosil Crystal Sugar Body Scrub vartalokuorinnan sain käytettyä aika lailla kuun alkupuoliskolla.
Sain tämän joululahjaksi Mr.Insinöörin siskolta MP:ltä, jossa oli mukana myös teetä :). Se oli siis viime joulun Limited Edition-setti.
Teetä en ole ehtinyt vielä maistaa, kun olen muutamaa muuta vanhempaa teetä yrittänyt saada käytettyä loppuun :).
Tämä oli perinteinen sokerikuorinta eli tehoja löytyi hyvin! Vaan se tuoksu, voi hitsi, miten ihana se oli <3. Se oli vielä ihanampi kuin vanilja-versiossa!! En vaan tiedä yhtään mikä siinä tuoksui, mutta makea tapaus oli kuitenkin!
Tämä ei ole kuitenkaan heille hyvä vaihtoehto, jotka eivät tykkää siitä öljyisen kosteuttavasta fiiliksestä. Tässä iho jäi jopa omaan makuuni hivenen liian öljyisen tuntuiseksi, suihkugeelikään ei vaahdonnut kovin helpolla tämän jälkeen!!
Voisin kuitenkin ilolla ostaa tätä lisää, jos tulee vielä myyntiin, tuoksu oli niin ihana ja talvella ei haittaa tuo kosteuttava fiilis :).

Sitten tämän kuun Jolie-Boxista tulleen 30ml minikokoisen Evolve Organic Beauty Tropical Blossom Body Polish kroppakuorinnan sain myös käytettyä!
Sokerikuorinta myös kyseessä, mutta olomuoto muuttui veden kanssa maitomaiseksi. Hyvin kuori kuitenkin ja tässä ei yllättäen yhtä kosteuttava fiilis jäänyt kuin tuosta Dermosilistä eli sopii myös sitä vihaaville :D.
Tuoksu oli myös tosi kiva, ei liian kukkainen, vaan sopivan makea ^_^.
Tästä vaan ei riittänyt kuin 2 käyttökertaan eli vähän liian tyyris on mun käyttöön, hemmottelutuotteeksi varmasti kiva :D.
Voisin tosiaan hemmottelukäyttöön ostaa joskus täysikokoisen purkin, oli sen verran kiva kokemus!!

Viimeisenä tällä erää on 50ml Louis Widmer Skin Appeal Face Peeling kasvokuorinta, joka loppui Tallinnan reissulla ja jota en enää takaisin roudannut :).
Oon jo aiemminkin tästä sanonut, että kuorintatehot ovat ihanan raapivat. Se on vain myös raastavaa, että kuorivat rakeet ovat tässä muovia :(.
En siis osta enää uudelleen, sillä onneksi olen löytänyt sen täydellisen korvaajan ja täydellisen kasvokuorinnan etsintä on viimein päättynyt.
Muovia lukuunottamatta oli siis tosi kiva kuorinta!

Tässäpäs tämänkertaiset jutut.
Niin kuin vähän pelkäsinkin, tämä kuukausi ei ole ollut kovin hyvä loppuneiden suhteen, kun viime kuu meni niin hyvin :/. Noh, on tässä vielä 11 päivää aikaa :D.
Mutta nyt alan valmistella vähän kisastudiota, kun olen täällä huomiseen yksin, saa siis rauhassa hermoilla Leijonien puolesta :D.
Mä palaan todennäköisesti huomenna taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Skin appeal on tosi hyvä mutta en minäkään halua ostaa sitä uudellen koska muovirakeet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hitsi kun sitä muovia pitää tunkea niin moneen hyvään kuorintaan :(.
   Vaan onneksi oon nyt löytänyt tuon Lushin!

   Poista

Suositut tekstit