keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Toukokuun viimeiset pikkuiset loppuneet

Taas meni muu tekeminen ja parisuhdeaika blogin edelle, joten esittelenpäs vasta nyt loput loppuneet :D.

Melkein jo totuttuun tapaan loppui käsivoidetta, nyt oli vuorossa 25g minikokoinen Crabtree & Evelyn Pear And Magnolia Ultra-Moisturising Hand Therapy.
Tilasin tämän kokeiluun viime vuoden lopulla eleveniltä.
Tämä imeytyi käsiin suht nopeasti, mutta jälleen tämä oli niitä käsivoiteita, jotka tekee kädet pehmeän tuntuisiksi, mutta eivät riitä lähellekään kosteuttamaan mun kivikovia kynsinauhoja. Itselläni ei siis pitänyt yhtään paikkaansa tuo ultra-moisturising väittämä :/.
Tuoksu oli myös liian kukkainen minun makuuni, en kovinkaan paljoa päärynää erottanut seasta.
Oli siis huti minun käsilleni, mutta voisin kyllä kokeilla jotain muuta käsivoidetta vielä merkiltä. Ehkä kesäaikaan toimii vähän paremmin.

Ja tämä on tuttua huttua eli kuivashampoota taas kulutettu, tällä kertaa vuorossa oli 50ml minikokoinen Batiste Fruity & Cheeky Cherry Dry Shampoo.
En taaskaan muistanut ottaa kuvaa hiuksista, mutta ei tämä muista merkin kuiviksista eronnut oikeastaan muuten kuin tuoksun suhteen, joka ei lemppariksi yltänyt. Batisten ostamista jatkan edelleen, koska pelittää mulla loistavasti :).

Sitten kulutin tämän noin 20ml minikokoisen Sóley Organics GRÆÐIR Healing Shampoo with Icelandic Herbs shampoon, joka tuli Huhtikuun Jolie-Boxin mukana.
Jälleen sain yllättyä tuoksun suhteen, joka ei ollut sellainen perinteinen luonnonkosmetiikan tuoksu. Juu, yrttinen se oli, mutta hyvällä tavalla.
Shampoo myös puhdisti kivasti jo yhdella vaahdotuksella ja päänahkanikin tuntui rauhoittuvan pesujen välipäiviksi.
Kaiken kaikkiaan varteenotettava vaihtoehto mulle "hilse"shampooksi eli voisin ostaa täysikokoisenki pullon. Hinta tässä ei sitten ole ihan niin kiva (29e/250ml) :p.

Yksi kasvovoide taas vähemmän varastossa, tosin niitä kyllä on tullut lisääkin...
Nyt siis sain loppumaan tämän 15ml minikokoisen Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream 24h kasvorasvan, joka on tullut jo Joulukuussa 2014 Livboxin mukana. Pitkään siis ehti mennä :p.
Käytin tämän aika lailla yövoiteena sekä kaula-dekoltee-alueelle, koska oli hivenen liian kosteuttava päivävoiteeksi meikin alle. Kunnon pakkastalvelle tämä on varmasti loistava voide myös mun sekaiholle, mutta tähän vuodenaikaan oli tosiaan hitusen liian täyteläinen.
Yövoiteena tämä pelitti tosi hyvin, oon tykännyt aikalailla kaikista niistä vähäisistä kokeilemistani Vichyn tuotteista, eikä tämä muuttanut mielipidettä. Voisin kyllä ostaa tätäkin täysikokoisen purkin, vaikka ehkä hieman enemmän pidin Idealia-sarjan voiteista :).

Viimeisenä, ja itse asiassa eilen, sain loppuun tämän 30ml The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil kasvoöljyn.
Käytin tätä muutamia kertoja lukuunottamatta yövoiteen alla sekä aina tipan yhden BB-voiteen kanssa sekoitettuna.
Lyhyesti sanottuna tykkäsin :D. Meikin alle ehkä liian kosteuttava, ellei sitten löydy kunnolla mattapintaistavaa päivävoidetta ja laita tätä reippaasti vähemmän alle.
Yövoiteen alle käytin tätä niin, että 1 pipetillinen riitti 3 käyttökertaan. Oli siis riittoisa tapaus myös. Nenän pää mulla on nyt viime aikoina ollut taas irtoamaisillaan eli siihen ei tämän tehot aivan yltäneet, vaikka pahimman repaleisuuden rauhoittikin.
Voisin kuitenkin ostaa joskus lisääkin, kunhan saan nykyiset seerumit ja öljyt kulutettua vähemmäksi :).

Tässäpä oli Toukokuu!
Täytyy sanoa, ettei taaskaan tullut kovin hyvää saldoa, kun repsahduksia sattui liikaa, mutta josko kesäkuu olisi jälleen vähän helpompi :p.
Katsotaan siis huomenna kokonaisuutta yhteenvedon kera!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit