sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Öljyistä puhdistusta ja Kosteuttavaa vettä

Eipä nyt mennyt Suomen pelit putkeen :/. Jännäksi meni tuo pronssipelikin, mutta kiri ei vaan enää riittänyt :(. Parempi onni ensi vuonna!
Vaan nyt olisi esittelyssä seuraavat pari loppunutta!

Pitkästä aikaa loppui iltapuhdistuksen eli kaksoispuhdistuksen 1-vaiheen putsari, joka oli Marisalta diilauksena saamani 190ml Sephora Supreme Cleansing Oil puhdistusöljy.
Oon huomannut, että mun pitää olla kyllä todella huolellinen iltapuhdistuksessa, sillä yleensä ilman jotain apuvälinettä (konjac-sieni ym. vastaava) mulla kyllä jää johonkin kohti, yleensä leukarajaan, meikkiä kasvovesilappuun...
Tämä oli siitä mukava öljyputsari, että huuhtoutui melko kivasti jo vedellä pois ja muuttui maitomaiseksi veden kanssa. Ei tullut silmiinkään sitä öljysumennusta, mistä tulee kyllä plussaa!
Voisin ehkä ostaa/diilauttaa uudelleenkin, mutta todennäköisesti testailen helpommin saatavia seuraavaksi :).
Otin nyt seuraavaksi käyttöön Sensain kaksoispuhdistuksen eli öljyn ja creamy soapin. Päätin laittaa jo melkein loppuun käyttämäni Clarinsin putsarin kaappiin, että saan nuo molemmat Sensait käyttöön :D.

Sensaista puheen ollen toinen loppunut esiteltävä olikin sitten tämä viime vuoden maaliskuussa ostamani 125ml Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) hoitovesi.
Mähän olen jo aiemmin käyttänyt 20ml minipullon, jonka jätinkin sitten tälle isommalle pullolle täyttöpulloksi ja matkapulloksi :).
Ei mulla ole tuohon aiempaan tekstiin lisättävää, selvästi tämä kosteuttaa ihoa ja auttaa voiteiden imeytymisessä. Nyt tämä kului hieman nopeammin, kun sain alkaa käyttää myös aamuisinkin, kun The Body Shopin hoitovesi loppui. Riittoisaa oli siltikin, kun sen 5-8 tippaa käytin kerralla (tuosta minipullosta tiputettuna).
Kunhan tulee Sokokselle taas joku -20% ale, niin juoksen ostamaan uuden pullon! Tätä on vielä puolet minipullossa jäljellä ja lisäksi mulla on 50ml Dabba-kukkaisvesi myös käytössä. Hyvin pystyy siis alea odottamaan, koska normihinta on sen verran kova.
Ja hätävarana voin ostaa vaikka TBS:ltä jotain kokeiluun, ne kun on vähän tätä halvempia :D. Tai onko teillä suositeltavana jotain kivaa ja halpaa hoitovettä?

Tässäpä oli tämän päiväiset, ensi viikollekin jää vielä esiteltäviä eli palataan asiaan :)!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit