sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Bette Box Syyskuu 2017

Heissan taas!
Sepä menikin tuo viikko nopeasti!! Tulikin vietettyä vähän parisuhdeaikaa Mr.Insinöörin kanssa, niin en sitten koneen ääressä kovin paljoa istunut eilen ja perjantaina :D.
Ei kait siinä, esitellään nyt perjantaina hakemani Syyskuun Bette Box!

Tuttuun tapaan taas aloituskuvaksi tekstiä, jos ette ole vielä ehtineet spoilaantua sisällöstä ^_^.

Teemana syyskuun boksissa oli varmaankin rohkeus kokeilla uutta sekä puhtaalta pöydältä aloittaminen. Kieltämättä sopii myös omaan elämäntilanteeseen tällä hetkellä paremmin kuin hyvin!
Boksista löytyi nyt 4 täysikokoista (näistä 1 extra), 2 minikokoista ja 2 näytettä (toinen tulee listoihini).

Kaikki päätuotteet olivat aika lailla uutuuksia. Ensimmäiset täysikokoiset olivat:
* Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder, sävy 2 (ovh. n. 17,90e/9g)
* Blistex Bliss Flip Ultra Moisturising Lip Balm (ovh n. 3,95e/7g)
Molemmat vaikuttaa tosi kivoilta!
Puuteri voi olla ehkä itselleni hivenen liian tumma, mutta pitää vielä testata sitä. Voi olla, että saan sen sopimaan jonkun liian vaalean meikkivoiteen kanssa yksiin sitten :).
Huulivoidetta en varmaan vielä pitkään aikaan aukaise, kun vanhempiakin tapauksia odottaa jäätävä määrä käyttöään... Saa nähdä, pitääkö kohta ainakin vanhimpia purkkirasvoja laittaa jalkapohjille käyttöön :p... Jännältä tapaukselta tuo näyttää kuitenkin!

Sitten löytyi lisää uutuuksia:
* Nivea Creme Care Waterproof Eye Makeup Remover (ovh n. 6e/125ml)
* 5ml Vichy Minéral 89 Fortifying and Plumping Daily Booster Serum (ovh. n. 23,50e/50ml)
Nämä ehdinkin jo perjantaina kokeilla!
Nivea oli tosiaan voidemainen puhdistus ja kyllä se poisti ihan hyvin ripsarit ja kevyet luomivärit. Jonkin verran joutui silmään, kun liikaa laitoin vanulappuun. Hieman kirveli ja sumensi joksikin aikaa näkökentän eli ei mielestäni ollut ihan niin hellävarainen kuin kuvittelin... Monista "normaaleista" 2-faasisista putsareista ei ole mulle tullut edes tuollaista reaktiota, eli siitä yllätyin.
Vichy vaikutti yhden kokeilun perusteella ihanalta. Mulle on kyllä hyvin passannut merkin tuotteet, joten ilolla käytän tuonkin ^_^.

Viimeinen virallinen tuote oli:
* 30ml Schwarzkopf BonaCure Scalp Genesis Purifying Shampoo (ovh. n. 19,50e/200ml)
Oli tarkoitus testata tätä tänään, mutta unohdin ottaa suihkuun mukaan :D.
Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja kaikki shampoot, jotka liittyvät syväpuhdistukseen tai päänahan hoitamiseen, testaan erittäin mielelläni!
Tulee siis varmana käyttöön!

Extra-tuotteina löytyi:
* 7ml Vichy Ideal Body Serum-Milk
* 1ml Kenzo World Eau de Parfym
* SB12 Boost purukumi (ovh. n. 6,90e/10tbl)
Jälleen Vichy kiinnostaa tosi paljon, Kenzo on ehkä mun makuun liian kukkainen (tekstin perusteella, vielä en ole kokeillut) ja purkka oli yllättäen ihan jees, aika voimakas ja röörit aukeaa varmasti, jos on esim. flunssa :D.

Kaiken kaikkiaan mä tykkäsin nyt aika paljon tästä boksista!! Vichyn tuotteet ja shampoo olivat mulle ehkä ne mielenkiintoisimmat tuotteet, mutta ei muutkaan kauas jääneet! Harmittaa, kun haluaisin heti päästä tuon huulirasvan testaamaan, mutta ne pirun varastot eli 40 muuta huulirasvaa... :p
Miltäs teidän silmään näytti sisältö?

Niinhän siinä kävi, etten mä sittenkään ehtinyt ja jaksanut Sokokselle raahautua eli jäi nyt alet hyödyntämättä :D. On mulla onneksi luomenpohjustajia vielä jonkin verran jäljellä, joten jospa sitten 3+1 Päiville ehtisin :). Nyt siis tulevina päivinä taidan vaan loppuvia esitellä täällä. Katsotaan, mitä muuta saisin aikaiseksi, niitä julkaisemattomia meikkikuviakin olisi odottamassa tänne muistiin laittamistaan...
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Mä kans tykkäsin tosi paljon tästä boksista! :) Tosi kiva, koska pari viime boksia oli niin blaah ja sainko peräti just ne tuplasti...
  Kaikki tuotteet oli uutuuksia ja itelle ihan tuntemattomia, paitsi tuo Vichyn buusteri, joka oli tuttu vain siksi, että pääsin alkuvuodesta sen pilottiversion testiryhmään. :) Saan tässä syksyllä siitä kai sen "virallisenki" version täyskokosena. :D Tykkäsin kyllä!

  Kannattais avata tuo huulirasva, sillä siinä on IHANA tuoksu! :D Tehot ihan ok mut ei niin huippu. Mullakin sata huulirasvaa ja ite aina korkkaan heti ne kaikki... En muuten sais ikinä käyttöön. Tuosta en kuitenkaan jaksanut vihastua koska oli niin hauska uutuus ja tosiaan se tuoksu! :D

  Mullakin on tollanen voidemainen silmämeikinpoistoaine kirvellyt, sitä tulee itellä ainakin helposti liikaa. Mulla oli sellaista joskus, mutta jäi käyttämättä siinä tarkoituksessaan, koska ei muistaakseni ollut vedenkestävälle silmämeikille. Käytin sen sitten koko kasvoille kasvoputsarina! :D Ja tätä lukiessani muistin, että sekin oli Nivean! Ostin sen Roomasta 5 v. sitten. Pienellä viiveellä tulee Suomeen... :D

  Kiva boksi kuitenkin, kaikki testaan tosi mielelläni! Puuterin sävyä en tosiaan vielä oo kokeillut mut eiköhän se mee... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se Kenzon tuoksu muuten tuoksu ihan siitä pakkauksen läpikin. :) Aika tumma ja kukkainen tuoksu. Kiva kuitenkin, kun Kenzolta on tullut useampia tuoksunäytteitä. :)

   Poista
  2. Jeee huippua, että viimein sullekin taas boksi oli mieleinen ^_^.
   Äää, oon kade, että oot siinä Vichyn testi-ryhmässä :D. Mä kyllä niin tykkään niiden tuotteista!

   Äää voi ei! Maltankohan olla avaamatta tuota huulirasvaa... Mun pitäs oikeasti käyttää nuita vanhemmasta päästä... Noh, pitää katsoa, kun joskus saan tuon Nivean Butterin tuosta työpöydältä käytettyä :D.

   Mä en todennäköisesti nuista Kenzon tuoksuista välitä, liian kukkaisia mun makuun ollu ainaki aiemmat :/.

   Poista

Suositut tekstit