perjantai 1. syyskuuta 2017

Viimeiset elokuun loppuneet vol 1

Sorisoriiii!
Hengissä ollaan, mutta on vaihteeksi fiilikset ja päivät menneet yhtä vuoristorataa tässä välissä... On ollut työkaverin karonkkaa, "ruma fiilis"-päiviä, jumppailtoja, kroppasärkyiltoja, innostuneita suunnitteluiltoja ja eilen oli itkuilta ja yövalvomista.
"Lyhyesti" kerrottuna; saatiin asuntotarjoukseen hyväksyntä, joka olisi remontoitava omakotitalo lähellä keskustaa ja todella halpa siihen nähden. Nyt vaan näyttää siltä, ettei pankki suostu ottamaan sitä taloa vakuudeksi mun puoliskoon lainasta ja mullahan ei ole mitään kiinteää omaisuutta vakuudeksi. Selvityksen alla on nyt ensi viikolla, saako siihen puuttuvaan osaan henkilötakauksen ottaa, mistä en tosin ole ollenkaan iloinen, mutta pakko taipua pitkin hampain, kun muuta vaihtoehtoa ei ole...
Oon ollut niin v*ttuuntunut tästä ettei paremmasta väliä, kun myyjä olisi halukas myymään, ehdittiin jo suunnitella remppaa ja mä saisin itselleni sen oman huoneen... Nyt se on sitten lipumassa ulottumattomiin, koska mä olen tässä hommassa mukana. Jälleen sai todeta sen, että kaikki johon mä kosken/liityn, muuttuu p*skaksi :'(...
Ja sekin vielä, että ensi viikon jälkeen jään myös työttömäksi eli työnhaku odottaa... En tiedä, miten mä saan taas tämän pohjamutiin pudonneen itsetunnon kaivettua ylös, että kykenen töitä hakemaan ja olisi siten edes pieni mahdollisuus jotain saada... Mr.Insinöörikin sitten viime yönä unettomana katseli avoimia työpaikkoja hakeakseen jotain päivätyötä toiminimen oheen, että olisi paremmat mahdollisuudet lainaan, jos tämä asuntohomma nyt törmää seinään...

Pientä stressiä siis tällä hetkellä ilmassa, mutta jos jotain positiivista hakee, niin mulla on ensi viikon jälkeen enemmän aikaa blogille :p.
Nyt kuitenkin yritän saada tässä viikonlopun aikana esiteltyä viimeiset elokuun loppuneet ja yhteenvedon! Mennään siis asiaan!

Totuttuun tapaan pullo kuivashampoota on taas käytetty! Loppumisvuorossa oli eleveniltä aikanaan tilattu 300ml E+46 Dry Shampoo, jota ei tosin näytä nyt saavan tuolta.
Tuoksu oli vähän niin ja näin tässä, on ollut huonompia, mutta myös huomattavasti parempiakin. Suurin miinus jälleen sille yhdelle; nimittäin tässäkin oli se kilikatin :p.

Hiuksissa teki sen minkä pitikin, vaikkakin tarkkana piti olla poisharjaamisen kanssa. Jäi hieman "tunkkaiseksi" välillä, jos iski laiskuus, enkä kunnolla jaksanut aikaa käyttää harjaamiseen :).
Ihan kiva oli kokeilla, mutta ikävä ei jää.

Toinen käytetty hiustuote oli tämä 200ml Kératase Resistance Volumifique Thickening Effect Gel Treatment hoitoaine.
Tämän ostin joskus Stockan hulluilta päiviltä yhteispakkauksessa heinäkuussa loppuneen shampoon kanssa.
Koska tämä on tuuheutta tuova sarja, niin sen takia tämä ei samalla lailla hoitanut ja silottanut hiuksia. Lisäksi koostumus oli hauska; kirkasta geeliä!
Kyllä tämä sarja ehkä jonkin verran rakennetta toi hiuksiin, mutta en usko että tätä hoitoainetta haluan ostaa enää uudelleen. En oikein tiennyt, miten päin olla tämän kanssa :D. Shampoota voi käyttää välillä syväpuhdistajana :).
Mielenkiintoista oli silti testata!

Wuhuuu, sain vihdoin tämän ikivanhan Oriflame Blueberry Lip Gloss huulikiillonkin käytettyä!
Töissä oli tehokäytössä :).
En ottanut huulilla kuvaa tästä, koska oli vain kirkasta kiiltoa.
Tuoksu oli aikanaan ihanan mustikkainen, mutta nyt oli jo sekin kadonnut. Ei ollut kovin tahmea, enemminkin vähän hoitava.
Ihan jees oli kokeilla, mutta eipä tuo ikävä jäänyt. En osaa muuta tästä sanoa :).

Kyllähän mulle sitten kuitenkin jotain vielä tuli elokuussa!!
Töissä meijän laborantti teki jälleen tilauksen OriolaShopiin, joten aattelin nyt tilata jotain, ennen kuin jään töistä pois :p.
Nämä tuotteet lähti tilaukseen:


* 300ml Sebamed Olive Face & Body Wash
* 25kpl/pkt Formula 10.0.6 Wipe Your Face Off Pink GRapefruit + Apple Make-up Removing Facial Wipes
* 150ml Vichy Pureté Thermale Radiance Revealer Cleansing Foam
* 50ml Aco Quick Dry Mild and Effective Roll-on Anti-perspirant

Näihin ei ole sen kummempaa perustelua kuin että halusin nämä testiin :p. Sebamed on tuttu ja huipuksi todettu, joten päätin ostaa tuon pumppupullon vielä varastoon. Entistä 200ml pulloa on vielä tosin ihan hyvin jäljellä, mutta voipahan sitäkin enemmän nyt käyttää :).

Tällaista siis tänne tällä erää!
Jatkan huomenna varmaan 2 postauksen voimin, niin saan tämän elokuun kasaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit