keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Syyskuun loppuneet hiustuotteet

Näköjään jälleen loppukuuta kohti kirjoitustahti hidastuu, joten täytyy taas yhteen postaukseen mahduttaa isompi purkkikasa :D.
Nyt päätin aloittaa tämän loppukirin hiustuotteilla!

Ensiksi pari suihketta eli seuraavat loppuivat:
* 60ml minikokoinen TRESemmé Heat Defence Styling Spray
* 125ml Kératase Soleil Huile Lactée Moisturising and Protective Care for Sun-exposed Hair
TRESemmé tuli Lokakuun 2016 Livboxista ja Kératasen ostin aikanaan Marisalta.
Molempia käytin vain normaalisti suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin muiden jätettävien hoitotuotteiden ja -öljyn kanssa, joten mitään sen isompaa sanottavaa ei näistä ole. Kératase ehkä hieman kosteutti ja selvitti alustavasti takkuja.
Ehkä vähän turhaa hankkia tällaisia, kun käytän muitakin jätettäviä hiuksiin, niin yhden tuotteen vaikutus ei nouse esiin :p.
Lämpösuojat ovat mulle turhia, kun en juurikaan lämmöllä hiuksia käsittele, vieläkin kaapissa odottelee se ikivanha Livboxista tullut Sunsilkin lämpösuihke :D. Pitäisi sekin ehkä tällalailla yrittää käyttää pois...

Nämä kaksi suihketta otin kaappiin kuitenkin esille myös käytettäväksi, eiköhän niitä kaikkia tule suihkittua vuorollaan sitten :D.

Sitten hiusnaamiota loppui myös, vuorossa oli 150ml Biozell Healing Moisture Hair Mask.
Olen yhden tuubin jo aiemminkin käyttänyt ja edelleen tykkäsin todella paljon, ei ole oikein lisättävää tuohon aiempaan tekstiin!
Mun hiuksille sopii hyvin eli jos tulee vielä kaupassa vastaan, niin kotiutan taas yhden tuubin :).

Hiuspohjalle sain käytettyä tämän vanhemman 100ml Oriflame HairX Anti-dandruff Scalp Treatment hoidon.
Tykkäsin kapeasta nokasta, jonka avulla sai hyvin kohdennettua tuotetta suoraan päänahkaan.
Silti jäin edelleen kaipaamaan vanhaa Avonin "happihoito"-vaahtoa, joka kivasti tuntui viilentävän ja tällä tavoin enemmän rauhoittavan päänahkaa, mutta jos olisin oikeasti muistanut käyttää tätä joka kerta säännöllisesti, niin uskon että olisi myös enemmän rauhoittanut. Kyllä tämä pahimman kutinan tuntui vievän mennessään.
En tiedä, aionko ostaa uudelleen, ehkä testailen jotain uutta seuraavaksi :).
Kaapista löytyy vielä Cutrinin Sensitive-sarjan samanlainen hiuspohja-tuote (tullut Livboxista), joten se pitää kuluttaa ensin pois ennen uusien kokeilua (ja jälleen muuttoa ajatellen) :).

Ja sitten kului taas kuivashampoota, ensin sain käytettyä tämän toukokuussa Bette Boxista tulleen Schwarzkopf Got2b Fresh It Up Dry Shampoon.
Ei ollut kilikatinta, siitä iso plussa :D. Tuoksu oli myös ihan ok mun nenään, sellainen makeahko (?).

Tässä sitten vähän kuvaa, millaista jälkeä teki mun hiuksiin eli mielestäni toimi asiallisesti ja poisti pahimmat rasvaisuudet.
Joku tässä kuitenkin jätti sellaisen näääh-tunteen eli todennäköisesti ostaisin ennemmin Batistea kuin tätä. Kiva oli kuitenkin kokeilla ja ei tämä sinällään huono ollut!

No tuon jälkeen lähti käyttöön sitten tämä eleveniltä tilaamani 150ml Gosh Fresh Up! Dry Shampoo kuivis ja yllättäen tähä ehtikin loppua...
Ulkonäöstä voitte ehkä päätellä, ettei kaikki mennyt (taaskaan) niin kuin strömssössä...
Kun otin tämän kaapista, niin ihmettelin pientä suhinaa, joka loppui, kun otin korkin pois.
Noh, ehdin käyttää tätä muistaakseni 3 kertaa kunnes viimeisellä kerralla...

...ponnekaasut olivat sihisseet itsekseen ulos ja jälki oli viimeisten kaasujen kanssa kuvan näköinen... Silmälasit, kylpytakki ja vessan seinät saivat myös osansa...
Kyllähän tämä hommansa hoiti, mutta taisi osua mulle maanantai-kappale pullon kanssa...
Tekisi siis mieli tilata vielä kerran pullo kokeiluun eli jos oli tosiaan huono erä, mutta ainahan voi olla mahdollista, että tässäkin on sama ongelma kuin oli aikanaan Tigin Rockaholic-kuiviksen kanssa.
Onneksi ei tämä ollut yhtä kallis kuitenkaan!
Seuraavaksi lähti käyttöön samaisen tilauksen 100ml pikkupullo Tony & Guy-kuivashampoo ja edelleen samalla on käytössä Lushin versio :).
Varastossa ei sitten olekaan noiden lisäksi kuin 2kpl 50ml Batistea :O !!! Vuoden loppuun saatan EHKÄ pärjätä, mutta todennäköisesti mun on pakko jostain ostaa pullo tai pari varastoon, kuivashampoota kun mulla kyllä kuluu!

Tässä oli siis tämän kuun loppuneet hiustuotteet, en usko näitä enää tässä muutaman päivän sisällä loppuvan :).
Huomenna postailen sitten jotain muuta, katsotaan, tuleeko samaan vielä pari plussaa ;)...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit