lauantai 30. syyskuuta 2017

Syyskuun viimeiset kroppatuotteet

Näin lauantai-illan ratoksi laitetaanpas esittelyyn vielä viimeiset loppuneet.

Mitäpä olisi tässä blogissa kuukausi ilman loppunutta kroppakuorintaa :). Eli sain loppuun aika lailla jo alkukuusta tämän 550g The Somerset Toiletry Company Tropical Fruits Grapefruit & Orange Sugar kroppakuorinnan.
Ostin tämän viime vuoden syksyllä Sokoksen 3+1 Päiviltä toisen aiemmin käyttämäni version kanssa.
Oikein ihanan pirtsakka, hedelmäisen sitruksinen tuoksu oli tässäkin ja sokerikuorintana tehot olivat oikein hyvät. Ja kuten tuo toinenkin, myös tämäkään ei sovi niille, jotka eivät tykkää siitä öljyisestä fiiliksestä, jonka tämä jättää jälkeensä. Itse pidän näistäkin versioista varsinkin laiskoina iltoina, kun en enää suihkun jälkeen jaksaisi rasvata itseäni :).
Ilomielin voisin ostaa uudelleen, mutta nyt täytyy pienentää kuorintojen(kin) osalta varastoja!

Luonnollisesti voidaan jatkaa seuraavaan loppuneeseen eli viimein tyhjeni myös tämä 100ml Avon Senses Citrus Burst Awakening After Shower Moisture Mist suihkutettava vartaloemulsio.
Kesäksi sopi oikein hyvin, koska oli melko kevyt emulsiomainen voide, imeytyi ehkä turhankin hyvin ja aina jäi tunne, että pitäisikö lisääkin vielä laittaa. Ei siis sovellu kuivuudesta ropisevalle iholle tai talveksi, mutta kuumaan kesään varmasti (sellainen ei toki mennyt kesä ollut edes).
Tuoksu oli hedelmäinen, mutta aika mieto omaan nenääni, ehkä kun tämä on jo hieman vanhakin, niin sekin voi vaikuttaa asiaan. Tykkäsin silti!
Harmi, ettei tätä saa enää ostettua. Ja toki mulla ne kroppavoide-varastotkin tulee edelleen yli äyräiden :p.

Sitten päätin sanoa hei hei tälle 28g minikokoiselle Dr. Bronner's Magic Soaps All-One Hemp Unscented Baby-Mild Pure-Castile Soap palasaippualle, joka on tullut jo 2013 Syyskuussa Livboxista, hieman siis ehti aikaa kulua ennen käyttöönottoa...
Ei tosiaan tuoksunut millekään, meni hyvin käsisaippuana, oli tosin hieman tylsä.
Pesi tarpeeksi ja vaahtosikin yllättäen jonkin verran, ei ehkä kuitenkaan samalla lailla kuivattanut käsiä muiden palasaippuoiden tapaan.
Voisin ehkä lisääkin kokeilla joskus, ensin kuitenkin vanhat palat pois varastosta :p. Nyt tosin käytän sitä mun epäonnistunutta suihkugeeli-hyytelöä pois :D.

Ja sitten viimeisenä oon saanut taas käsisaippuaakin kulutettua, vuorossa oli tämä töissä ollut 40ml minikokoinen Absolution Le Soin des mains Hand Cream.
Tämä on tullut viime vuoden Marraskuussa Jolie-Boxista ja soveltui kivasti työkäyttöön!
Imeytyi todella nopeasti ihoon, jopa niin nopeasti, että piti vielä pari kertaa lisääkin laittaa, että sai kosteutetumman tunteen käsiin. Lisävoitelun jälkeen tuntui ihan kivalta käsissä, mutta ei tämäkään kuiville koppuraisille kynsinauhoille riittänyt.
Tuoksu ei ollut oikein mieleen, se oli sellainen perinteinen luonnonkosmetiikka-tuoksu eli melko yrttinen.
On kuitenkin hinnaltaan sen verran kallis, ettei ole sen arvoinen mun käsille eli en ostaisi uudelleen. Hauska oli kuitenkin kokeilla!

Tässäpä oli kuukauden viimeiset kulutetut purkit, mitäs luulette, miten meni mulla syyskuu? :)
Huomenna se sitten selviää tarkemmin, mutta olen kyllä tyytyväinen saldoon ^_^.
Palataan siis tarkemmin asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Nuo Avonin vartalosuihkeet oli kyllä käteviä. Hamstrasin niitä, kun huomasin, että lopettavat ne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut kuin tämä yksi :D. Ehkä kesäajaksi olisi voinut ostaa silloin aikanaan enemmänkin, mutta olisi pitänyt aiemmin käyttää/kokeilla tätä :p.
   Jospa mä joskus pääsen ajantasalle noiden mun voiteiden kanssa, että saisi niitä kokeiltua heti ja hyväksi todettua ostaa jopa uudelleen :).

   Poista

Suositut tekstit