tiistai 19. syyskuuta 2017

Jolie Lux Box Syyskuu 2017

Heissan!
Tänään kävi kiva tuuri, sillä puhelimeen kilahti aamupäivällä tekstiviesti, että tilaamani Jolie Lux Box olisi haettavissa! Oli siis hyvä syy lähteä käymään tuolla tihkusateessa ulkona :D.

Viime vuotiseen Lux Boxiin verrattuna pakkaus oli tällä kertaa eri värinen kuin normaali Jolie Box. Oli siis tällä kertaa tuollainen "kultaan" menevä ulkopuolelta.

Tuo "Hello Beautiful!"-teksti sisäpuolella oli jotenkin tosi symppis ^_^. Vai onko nykyään normaali-boksissakin tuo?
Noh eniveis, boksi sisälsi tällä erää 3 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta sekä 3 näytepussia. Kun noiden hinnat katselin, niin tuli kyllä boksin hinnalle (44e) katetta hyvin!
Käydään siis tuotteet läpi!

Ensimmäisenä täysikokoisena oli Absolution La Brume Systémique Biphased Moisturising Face Mist kasvosuihke/hoitovesi (40,70e/125ml).
Ensin leuka hieman loksahti, kun katsoin hinnan, mutta niin... Olenhan mä ostanut Sensain LotionII-hoitovedenkin ja se oli jo tarjouksessa yli 50e... :D
En hoksannut kuvata nuita kahta faasia, mutta yläosassa on 1/3 pullosta tuollaista vihertävää nestettä ja loppu sitten kirkasta eli pulloa pitää ravistaa aina ennen käyttöä.
Tämä lupaa muun muassa virkistää, tasapainottaa talintuotantoa ja kosteuttaa ihoa.
Ehdottomasti lähtee kokeiluun, katsotaan yltääkö tuon Sensain tasolle, pääsisin jopa vähän halvemmalla sitten ;D.

Toinen täysikokoinen oli meikkituote eli Alima Pure Pressed Eyeshadow, Cosmic (32e/2,5g ja täyttö 22,50e).
Sävy oli tuollainen sinertävänharmaa / hopea. Tykkään kyllä tuosta sävystä, on mun tyylinen ja aika hyvin lähti pigmenttiä sormenpäällä sipaistessa.
Jää käyttöön varmasti!

Viimeisenä täysikokoisena löytyi Iroisie Effective Eye Contour with Jojoba Extracts silmänympärys-voide (38,80e/15ml).
Mulla on tällä hetkellä 4 sy-voidetta käytössä ja yksi 7ml minikoko matkoille, niin laitan tämän varmaan nyt toistaiseksi varastoon odottamaan, että joku noista 4:stä käytössä olevasta loppuu :D.
Tämä kuitenkin lupaa esimerkiksi silottaa, vähentää turvotusta, pehmentää, kosteuttaa ja ennaltaehkäisevän ikääntymisen merkkejä. Sopii aamuin illoin käytettäväksi ja myös herkille silmille.
Vaikuttaa mielenkiintoiselta kyllä ja mielenkiinnolla odotan, voittaako Mia Höytö-merkin Valo sy-voiteen!

Ensimmäinen minikokoinen tuote oli 30ml John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Milk vartalovoide (34e/236ml), hintaa tälle pienelle pullolle tulee siis noin 4,32e.
Kokeilin tätä tässä käsilleni, niin koostumus oli juoksevampaa voidetta, joka lupauksen mukaan imeytyi nopeasti ja jätti pinnan kivan pehmeäksi. Kosteuttavuuden puolesta tätä pitää muulle kropalle kokeilla, koska kovat kynsinauhani eivät oikein kosteutetuilta tunnu.
Tuoksu on melko voimakas, sellainen sitruksisen kukkainen. Ei yllä lemppariksi, mutta hyvin pystyn kropalle tämän käyttämään, käsissä ehkä liikaa hyökkää nenään tuo tuoksu.
Mielenkiintoinen tapaus siis ja tulen käyttämään pois :).

Loput minikoot oli samalta merkiltä eli 20ml Patyka Intensive Moisturing Face Mask kasvonaamio (49e/50ml) sekä 20ml Double Action Smoothing Face Scrub kaksitehoinen kasvokuorinta (39e/50ml). Minikokoisille tuubeille tulee siis hintaa 19,60e (naamio) ja 15,60e (kuorinta).
Onneksi tuli minikoot, mulla alkaa kuorintoja ja naamiota olla varastossa ihan mielenkiintoinen määrä :p.
Kuorinnassa kuorivia ainesosia on jojobarakeet, jauhettu bambu ja hedelmähapot. Kuulostaa siis siltä, ettei ehkä meikäläisen raastavan karkeaan makuun ole :D. Hellävaraisena versiona siis menee kuitenkin :).
Naamio lupaa olevansa SOS-hoito kuivalle, elottomalle ja kiristävälle iholle. Katsotaan siis, miten toimii talvella omalle pintakuivalle sekaiholleni :).

Lopuksi sitten näytepussukat, jotka olivat:
* 1ml Absolution La Crème de Santé Balancing Face Care tasapainottava kasvovoide (41,80e/50ml)
* 3ml Little Butterfly London Blossoms in Spring Illuminating Day Cream kirvastava kasvovoide (48e/50ml)
* 2g Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm monitoimivoide (52,50e/50g)
Nämäkin vaikuttavat mielenkiintoiselle, tosin tuosta Beauty Balmista mulla on vielä odottamassa jostain Jolie Boxista tullut 15g minikoko :p. Enkä hirmuinen ruusu-fani ole, joten katsotaan, milloin saan nämä käyttöön :p.
Mutta nuo kasvovoiteet lähtee kyllä testiin, kunhan saan taas aikaiseksi käyttää pois nuita näytteitä :D.

Tällaiselta näytti siis tämänkertainen (tämän vuotinen?) Lux Box, miltä näytti teidän silmään? Oliko mielenkiintoisia tuotteita?
Tämä siis maksoi 44e (postikuluineen), mutta jo pelkästään täysikokoisten tuotteiden arvo oli 111,50e + minikoot 39,52e.
En olisi koskaan uskaltanut kerralla ostaa yksittäin näitä tuotteita, joten itseäni ei harmita yhtään, vaikka boksin tilasin. Tuotteet tulevat varmasti käyttöön ja niistä on pitkään iloa, silloinkin kun ei ole enää varaa törsätä kosmetiikkaan (katsotaan, ollaanko jo ensi viikolla asuntovelallisia...) :p.
Taidan varmaan vastaisuudessakin hankkia tämän Lux-version, normiboksin tilaus on pakko pitää edelleen jäissä, kunnes saan vähemmäksi nuita varastoja :).
Mutta olihan tämä jälleen todella kivaa!!!

Jatketaan taas seuraavassa postauksessa loppuneiden parissa ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kivasti monipuolisia tuotteita! Ei ehkä silti ihan omaan makuun, tosin tuon sy-voiteen olisin kelpuuttanut mielihyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo monipuolisuus oli kyllä kiva!!
      Mä oon ehtinyt nyt ihastua tuohon kasvosuihkeeseen ja luomiväriin :D.
      Tekisi mieli testata tuo sy-voidekin, mutta täytyy pysyä tiukkana, kun ei ole vielä järkeä avata sitä :).

      Poista

Suositut tekstit