lauantai 19. toukokuuta 2018

Bette Box Toukokuu 2018

Heipsan vaan ja jälleen pahoittelut hiljaisuudesta!
Tämä Bette Box-postaus on ollut jo useamman päivän listalla, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi kirjoitella...
Ensin tuli varhaiskesä myös tänne pohjoiseen, joten pakkohan siitä lämmöstä oli iltaisin nauttia. Ja sitten tämä loppuvaiheen väitöskirja-stressi on ollut ihan hirveää nyt. Kirjoittaminen ei vaan ole itselleni se vahvin juttu ja lisäksi olen alkanut stressaamaan esitarkastusta, jos siis siihen vaiheeseen nyt menee, on mm. tullut uusia sääntömuutoksia, niin sitäkin jännitän, saanko väikkärin tehtyä sittenkään aiemmin hyväksytyllä suunnitelmalla. Tuo on kyllä syvältä, sillä ne säännöt tuntuu muuttuvan 1-2v välein... Pitäisi kyllä olla mahdollisuus tehdä niillä säännöillä, jotka on jo hyväksytty aiemmin :/. Eli saa nähdä, miten paljon byrokratia-shaibaa tulee vielä eteen...


Mutta nyt kun sain istutettua itseni tänne yläkertaan koneelle, niin katsotaan vielä tuo boksi, vaikka todennäköisesti olette jo sisältöä nähneet :). Teemana oli lisääntynyt valo.

Boksissa oli tässä kuussa 3 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta sekä 1 näyte.

Hiuksille tuntui löytyvän nyt paljon tuotteita ja ne olivat:
* Schwarzkopf Live Color Spray, Silver värisuihke (ovh. n. 7e/120ml)
* Muumi Hiuslenkit (ovh. n. 6,99e/pkt)
* Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream hiuksiin jätettävä hoitovoide (ovh. n. 15,90e/100ml)
Värisuihke oli aika riskituote tällaiseen yllätysboksiin... Ihan ok on tuo hopea, vaikkakin tällä hetkellä löytyy vaaleita ja punaisia raitoja hiuksista :p. Varovasti voisi joskus kokeilla vaaleisiin osiin :).
Hiuslenkit alkoi kiinnostamaan hyttysten eston takia :D. Tulee varmasti testattua, kunhan hyttysaika alkaa kunnolla. Jos en hiuksiin viitsi hajun takia laittaa, niin ranteeseen tms. voisin kokeilla :).
Jätettävät hoitoaineet aina kiinnostaa, mutta nyt löytyy varastosta ennestään niitä, niin nyt en hyppinyt ilosta. Saman sarjan shampoo, joka on tullut aiemmin, oli muistaakseni kiva ja tätä jo pari kertaa kokeilleena vaikuttikin ihan ok:lta.

Kasvoille löytyi minituotteita:
* 15ml Lumene Valo Nordic C Glow Reveal Peeling Mask kuoriva naamio (ovh. n. 14,90/75ml)
* 7ml Ultrasun Face SPF30 Moisturising Anti-ageing Sun Protection aurinkosuojavoide kasvoille (ovh. n. 25,50e/50ml)
* 15ml Vichy Slow Âge Nigh Fresh Cream & Mask yönaamio (ovh. n. 35,50e/50ml)
Aurinkosuoja oli pettymys, kun se on jo aiemmin tullut, itseasiassa otin sen aiemman tuubin nyt viime viikolla käyttöön, kun oli niitä lämpimiä aurinkoisia kelejä :p. Ihan hyvä tuote ei siinä, mutta vähän harmittaa saada samoja tuotteita näin pitkäaikaistilaajana.
Vichy ja Lumene olivat kyllä mielenkiintoisimmat! Tuon Vichyn kanssa on ilmeisesti ollut ongelmia, kun osa ei ole saanut, vaikka olisi yli 30v ja toisaalta moni alle 30v on sitä vastoin sen saanut. Harmittaa, ettei ole kovin tarkasti katsottu noita pakkausvaiheessa.
Lumene tulee testattua heti tässä jossain vaiheessa, mutta Vichy pitää laittaa kaappiin jonoon :D. Yövoiteitakin kun alkaa olla jo jonkin verran kaapissa :p.

Näytteenä tuli:
* 1ml Kenzo World Eau de Parfym
Tämäkin on tullut jo aika vasta edellisen kerran ja mulla meni vessatuoksuksi, sama kohtalo odottaa siis tätäkin :/.

Tällainen oli boksin sisältö toukokuussa!
Nyt jäi kyllä aika vaisu tunne tästä :/. En oikein jaksanut innostua, kun ei kaikki tuotteet täysin natsannut ja sitten nuo uusintatuotteet harmitti. Täysi floppi ei kuitenkaan ollut mielestäni.
Jospa kesäkuun boksi tuo vähän innostusta takaisin!

Pitipäs vielä laittaa yksi kuva, mikä ainakin saa innostuksen fiilikset pinnalle:


Vihdoin sain huoneeseeni meikkauspöydän <3. Kiitokset tämän anopin 22e kirpparilöydön, jonka sitten osti :D.
Tilapäinen tämä tosin tulee olemaan, pitäisi saada kuitenkin enemmän laatikkotilaa ja pöytätilaa. Tosin haaveilen sellaisesta vanhanaikaisesta meikkauspöydästä, niin voi olla ettei tilaa kovin helpolla niissä ole näille mun kosmemäärille :D.
Mutta nyt saan opetella meikkaamaan silmäni istuen :D. Silmämeikit mahtui tuonne, mutta pohjameikki mun pitää tehdä kylppärissä edelleen, että saan käsiä pestä meikkauksen ohessa :p.
Tällä välillä, kun remppahommat on, niin tuo pöytä kyllä passaa loistavasti huoneeseen ^_^.
Tällaista tänne siis tällä hetkellä! Yritän saada kirjoiteltua, kun loppuneitakin kyllä löytyy, mutta katsotaan mitä tässä parin viikon aikana tapahtuu!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit