maanantai 7. toukokuuta 2018

Toukokuulle Epäileviä Ennustuksia

Heissan!
Tämä ei taaskaan mene oikein niin kuin suunnittelin ja toivoin. Selkärangan, lapaluiden ja niskan alueella on joku jäätävä jumi, josta aiheutuu todella epämiellyttävä olo :/. Yritän nyt tässä sohvalla putkirulla selän takana läppärillä saada tämän postauksen kuitenkin tehtyä, vaikka tämä läppärikin on tainnut tulla tiensä päähän (hidastelee, eikä meinaa sivuja ladata) :/.
Niin kuin eilen jo sanoin, niin tämä kuluva kuukausi vaikuttaa kivalta loppuvien suhteen!

Hiustuotteita sain kasaan vaihteeksi kivan määrän, vaikkakin osa on tuttuja taas edellisiltä kuukausilta :p. Aina pitää toivoa, josko nyt loppuisivat :D.
Kuivikset loppuvat aika satavarmasti, Macadamia-pussi on tyhjennetty siihen mun mini-purkkiin ja siinä on tavaraa jäljellä 1-2 kertaan. Näyte-hoitis loppuu, naamio suurella todennäköisyydellä, mutta Keratase menee ehkä rajoille varsinkin nyt, kun on puolet lyhyemmät hiukset :D. Samoin jätettävät hoidot, jotka täällä on pidempään pyörineet, ovat edelleen epävarmoja. Kokeillaan taas kuitenkin :).

Kasvotuotteita löytyi niin normi- kuin minikokojakin.
Ahkerasti jos käytän, niin varmasti saan loppumaan, mutta kuorintojen ja naamioiden kanssa oon viime aikoina ollut luvattoman laiska eli ne voivat edelleen roikkua pitkäänkin mukana näissä ennusteissa :p.

Kroppatuotteita löytyi myös ihan kiva määrä!
Näistä ainoat, joita epäilen, on roll-on dödö ja intiimipesu (riittoisa) sekä mahdollisesti 500ml vaahto, jota käytän nyt käsisaippuana. Pakko kuitenkin yrittää :).

Tässä viimeisessä porukassa on eniten epävarmoja, sillä näistä olen varma ainoastaan peiteainepuikosta ja näytetuoksuja voi taas muutama loppua lisää vielä kuluvana kuuna.
Ripsari on alkanut osoittamaan kuivumisen merkkejä, joten katsotaan, sinnittelenkö vielä tämän kuukauden kokonaan tuolla :).
Huulirasvoja ja -punaa yritän edelleen kuluttaa loppuun ja jos ei muuta, niin kyllä ainakin kulumaa tulee :D.

Lähden siis optimistisesti yrittämään ainakin 21 täysikokoista ja 9 minikokoista tuotetta sekä 3 näytettä. Täytyy sanoa, että aika optimistista on todellakin, mutta eipä siinä mitään häviä :D. Niin ja mulla on jo 4 tuotetta ehtinyt loppua, joita ei kuvissa näy :p.
Jos en siis retkahda isommin osteluihin, niin hyvä kuukausi tästä tulee, vaikken näitä kaikkia onnistuisikaan käyttämään loppuun!
Pidetään siis peukkuja onnistumiselle!
Miumoi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit