maanantai 21. toukokuuta 2018

Kuivashampoota Kaksin Kappalein

Nyt voisi vähän aloitella tätä loppuneiden esittelyä ja mikäs sen hauskempaa kuin aloittaa yhdestä suosikkikategoriastani eli kuivashampoista!

Ensiksi sain käytettyä tämän eleveniltä tilaamani d:fi Dry Shampoo pullon.
Täytyy sanoa, ettei kovin suurta fania minusta tullu tälle...

Todella paljon piti suihkuttaa hiuksiin ja silti tuntui, että puhtaampaakin jälkeä olisi voinut tehdä.
Pullossa ei ollut kilkatinta eli siitä plussa!
Tuoksu tässä oli sellainen makeanpuoleinen, melko voimakas ja mulla tuli siitä mieleen jokin lapsuuden karkki, mutta en vaan saanut päähäni, mikä se oli :D.
Mutta sitten tässä oli yksi sellainen huono puoli, johon en ole tässä määrin törmännyt muiden testaamieni kuivisten kanssa: hiukset sähköistyivät ihan hirveästi! Mun piti tämän perään suihkuttaa latvoihin omistamaani Tigin kuivahoitoainetta, että sain hiukset kuriin.
Toki olihan tuo siinä mielessä hyvä, että sainpahan enemmän käyttää tuota kuivishoitsikkaa, sekin jo viipynyt kaapissa "jonkin aikaa" :p.
Ehkä tuon kuivishoitsikan poiskäytön takia voisin ostaa uudelleen, mutta tehojen takia en.

Sain myös kulutettua tämän Moroccanoil Dry Shampoo, Light Tones pullon. Käytin välillä tätä auttamaan tuota d:fi-kuivista :p.

Tässäkään ei ollut kilkatinta, plussa siitä, mutta painonappi tuntui vähän jäykemmältä. Sai hieman kovempaa painaa kuin yleensä on tarvinnut.
Kuten kuvasta näkyy, suihkuttaessa tuli selkeästi valkeaa jauhetta ulos, mutta ihan hyvin sen sai häivyttymään. Ilmeisesti tummemmille hiuksille on oma sävynsä, niin se olisi voinut olla vähän parempi tummemmissa hiuksissa aiemmin.
Nyt kun olen ottanut noita raitoja, niin tuntui selkeästi kirkastavan niitä eli vaaleille hiuksille hyvä tuote! Violettia väriä ilmestyi siihen suuaukolle eli keltaisuutta saattaa häivyttää vähän.
Tuoksu taisi olla Moroccanoilin ominaistuoksu, pidin siitä.
Ainoa, mikä tässä tökkii, on hinta. Ilman aleja lähes 30e on valitettavasti aivan liikaa, mutta joskus voisin alesta ostaa erityiskäyttöön. Päivittäiseen käyttöön ei ole varaa, kun mullahan kuluu pullo/kk tahtia näitä kuiviksia :p.

Vaan nytpä täytyy lähteä syömään!
Kirjoittelen EHKÄ vähän ahkerammin tällä viikolla, kun Mr.Insinöörikin lähti taas Tallinnaan työreissulle, kökötän siis yksin kotona perjantaihin asti :p.
Ja niin, uusi peilipöytä/meikkauspöytä toimii todella kivasti mulla meikkauksessa <3. Parempi ja matalampi tuoli pitää hommata vielä (haaveilen satulatuolista), mutta muuten on ollut tosi kivaa!
Toki alakertaan pitää mennä pohjameikki tekemään, kun ne tuotteet eivät oikein järkevästi mahdu pöydän lähelle ja lisäksi mun täytyy saada pestä käsiä samalla :p. Ehkä sitten, kun remppa etenee tänne yläkertaan ja saadaan kerrokseen pikkuvessa myös, niin asia helpottuu :). Mutta olen iloinen jo nyt tuosta ^_^.
Vaan palataan loppuneiden kanssa taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit