keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Hedelmiä & Mausteita, käsille & vartalolle

Pidemmittä puheitta, nyt olisi esittelyvuorossa parit tuotteet kropalle!

Ensimmäiseksi niistä sain loppumaan jo alkukuusta tämän 80ml kokoisen, venäjänkielisen manteli-käsivoiteen, jota käytin töissä.
Mulla ei tosiaan ole harmaintakaan haisua, mitä tuubissa lukee, mutta varmaankin mantelia siinä oli (vai mikä pähkinä tuo nyt on tuossa tuubin kyljessä...?) jossain muodossa.
Tämähän on siis viime vuoden keväältä, kun Tallinnassa käydessä ostin kokeiluun Mustamäen ostarilta.
Mielestäni tämä ei tuoksunut kovinkaan selkeästi oikein miltään, aika neutraalin oloinen se oli.
Kosteutustehot olivat ok näin kevät-aikaan, mutta talvella olisi saanut kosteuttaa enemmänkin. Tässä, kuten melko monessa muussakin käsivoiteessa, oli sellainen kalvomainen tunne jälleen. Se ei ollut kuitenkaan niin selkeä, mitä joskus on ollut joissakin voiteissa.
Peruskäsirasva, ei mitään pahaa, mutta ei kyllä mitenkään jäänyt mieleenkään. Tuskin ostan uudelleen, jos satun törmäämään :).

Vein töihin käyttöön seuraavaksi tämän TreacleMoon-käsivoiteen. Katsotaan milloin sitten loppuu, kun ensi viikon jälkeen harvemmin tulen siellä käymään.

Ja mitä olisikaan kuukausi (viime kuu taisi tehdä poikkeuksen..?) ilman kroppakuorintaa :D.
Eli sain loppumaan tämän 250ml pinkin Organic Shop Organic Rasberry & Sugar Body Scrub sokerikuorinnan.
Kuorintatehot olivat mainiot, mutta mitäpä muuta voi sokerikuorinnalta odottaa :D. Ei jättänyt kuitenkaan sitä öljyistä tunnetta iholle, mutta ei iho myöskään rutikuivalta tuntunut.
Ainoa asia, mitä nyrpistelin tässä, oli tuoksu. Mun mielestä se ei kovin selkeästi vadelmalle tuoksunut, oli jopa vähän sellainen teollisen oloinen haju, joka tympi hieman.
Tätä versiota en siis varmaan tule ostamaan uudelleen, jos muita vaihtoehtoja on. Nyt kaapissa odottaa vielä mangon ja kahvin tuoksuiset purkit eli niitä lähden kyllä ilolla taas kokeilemaan!

Mutta ennen sitä jonossa oli tämä TBS:n vadelmainen versio eli tästä tulee varmaan kesäkuussa sitten juttua :).

Viimeisenä loppujana tästä pikkuporukasta oli tämä 200ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Spiced Orange & Ginger Hand & Body Lotion kroppavoide.
Jeeeee! katastrofi kutistuu hitaasti, mutta varmasti :D.
Vanha oltuaan, tässä ei yllättäen ollut enää tuoksua jäljellä juurikaan, mutta jäljellä oleva saman sarjan suihkugeeli tuoksuu kivalle, sellainen lempeän mausteinen appelsiini.
Myöskään kosteutustehot eivät olleet kummoiset, en tiedä johtuuko taas iästä, vai onko nämä Naturalsin vaan niin kevyitä... Vielä en ole "tuoretta" päässyt testaamaan, niin ei ole vertailupohjaa :D.
Lisää Naturalseja löytyy kaapista, tämä oli aikoinaan Limited Edition.

Jonossa kaapissa oli käyttövuorossa minituotteita, molemmat TBS:ää.
Pitää yrittää raa'asti käyttää nämä nyt heti seuraavien viikkojen aikana, vaikka käytössä on myös parit täysikokoisetkin purkit. Seuraava pullo on taas tuollainen 200ml Naturals, niin sitten voin niitä muita aukaistuja isompia käyttää vaihdellen sen kanssa :).

Vaan eipä tässä, kaamea väsymys ja niskan jomotus meinaa olla, niin taidan suorilta lähteä sohvan nurkkaan tv:n ääreen :).
Palaillaan taas seuraavien loppuneiden kanssa asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Oletko testannut jo Organic Shopin vihreän kuorinnan, taisi olla lemongrass? Siinä on todella kiva sitruunainen tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei oo tainnut vielä osua mun silmiin! Pitääpä seuraavan kerran katsoa, kun sallin itselleni taas ostaa kuorintoja kaupasta :D.

   Poista
 2. Tuon vadelmakuorinnan tuoksu oli pettymys mullekin, odotin sellaista herkullista vadelman tuoksua, mutta sitähän se ei ollut =/ Mutta se mango on kyllä aika herkku, just siitä kirjoitinki blogiin =)Mun mielestä noitten Avon Naturalsien kosteutustehot ei oo kovin kummoiset, toki kesäkäytössä ovat ok. Tosin mullaki on nyt käytössä vähän vanhaksi menny tapaus, mutta ei ne tuoreemmatkaa oo ollu sen kummempia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans odotin sellaista oikeen mehukkaan makeaa vadelman tuoksua, tuosta tuli jokin teollinen lähinnä mieleen eikä oikeen selkeästi edes se vadelma :(.
   Ooo, hyvä tietää, että mango on parempi :D.

   Okei, hyvä tietää myös tuo Avonkin :D. Koskaan kun en tuoreeltaan pääse testaamaan noita, niin hankala aina sanoa, mistä mikäkin johtuu :D.

   Poista
 3. Oletko törmännyt Batiste tai muissa kuivashamppoissa siihen että pullo tukkeutuisi tms? Mulla on melko uusi Batiste nyt käytössä ja se on alkanu puhaltamaan vain ilmaa, jauhetta ei tule. Tavaraa on vielä pullossa, mutta se ei tule ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tuota ongelmaa tullut itselleni vastaan!
   Ootko koittanut jollain terävällä (esim. neulalla tai vastaavalla) tökkiä suutinaukkoa? Tai pessyt lämpimällä vedellä sitä?
   Siinä on kuitenkin painetta jäljellä?
   Itselläni on ollut se Tigi Rockaholic-kuivis ainoa, joka vuoti ponnekaasut ulos, niin tavara jäi sit sisään (se oli ihan yleisesti ongelmana sillä kuiviksella).

   Poista

Suositut tekstit