keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Huhtikuun loppuneet kasvotuotteet

Heissan taas!!
Tulikin hieman tahaton tauko tässä, en ole kovin paljoa koneella istunut kotona. On tullut niin kellaria imuroitua, pihasta risuja hävitettyä ja tietysti vappua vähän juhlittua, lähinnä vanhojen autojen ja moottoripyöräkulkueen merkeissä, mutta myös Kärppien Suomen mestaruusjuhlissa.
Tauosta johtuen parin postauksen verran on vielä huhtikuussa loppuneita tuotteita esittelemättä ja tässäpä olisi toinen niistä!

Aika lailla alkukuusta loppui tämä 10g minikokoinen SkinFood Black Sugar Perfect Essential Scrub 2X kasvokuorinta, jonka sain yllätyksenä Marisalta diilausten mukana.
Olomuodoltaan oli suhteellisen jämäkkää, ruskeaa sokerikuorintaa ja kuorintatehot olivat tosi hyvät!
Normaalia nopeampi sai kuitenkin levityksessä olla, kun alkoi hieman sulamaan märällä iholla. Sen verran hitaasti suli kuitenkin, että pystyi toteamaan tehot erinomaisiksi :).
Lisäksi tuoksu tässä oli tosi kiva, omaan nenääni se tuoksui aivan coca colalta :D.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin todella paljon ja voisin mielelläni ostaa täysikokoisenakin tämän itselleni ^_^.

Ja sitten sain myös toisenkin kasvokuorinnan käytettyä, joka oli 15ml minikokoinen JOIK Gentle Exfoliating Facial Scrub. Tämä tuli JOIKin joulukalenterista ja oli olomuodoltaan myös melko kiinteää, lähes voimaista vaaleankellertävää sokerikuorintaa.
Kuorintatehot eivät olleet ihan yhtä hyvät kuin Skin Foodissa johtuen tuosta voimaisesta koostumuksesta. Tätä pystyi kuitenkin käyttämään naamiona samalla, koska jätti pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi ihon.
Kyllä mä tätäkin voisin täysikokoisen tuubin käyttää, hellävaraisempana kuorintanaamiona :).

Sain kulutettua tämän 7ml minikokoisen Dior One Essential Intense Skin Detoxifying Booster Serum kasvoseerumin, jonka sain muistaakseni kaupanpäälliseksi ostaessani ensimmäisen Diorin Jardin-viisikon :).
Tämä oli koostumukseltaan melko vähän valuvaa ja vaaleanruskehtavaa geeliä.
Käytin tätä 4 pumppausta, joka ei aivan tuntunut riittävän, kun iho imaisi seerumin sekunneissa itseensä. Saipahan nopeammin käytettyä pois :p.
Ei mulla jäänyt tästä kuitenkaan fiilistä, että haluaisin ostaa täysikokoisen pullon, ei siis tehnyt isompaa vaikutusta.
Kiva oli kuitenkin kokeilla :).

Viimeisenä kasvotuotteena sain loppuun peräti täysikokoisen tuotteen, joka oli 125ml Clarins Gentle Foaming Cleanser with Cottonseed normal/ combination skin kasvojen pesuaineen.
Mulla itselläni ei enää voimat riittäneet rutistamaan tuubista mitään, joten pyysin Mr.Insinööriä tekemään sen, jos sieltä vielä irti jotain saa... Noh, saihan sieltä vielä useaksi kerraksi :D.
Pääosin käytin tätä iltaisin kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, mutta nyt oon myös aamuisin välillä käyttänyt.
Huomasin, että tämä kuitenkin kuivatti ihoani selvästi, sillä nyt mun nenä on alkanut kuoriutua irti. Muuten tämä kyllä toimi kohtuullisesti iltapuhdistuksessa.
En tiedä, ostanko uudelleen enää, mutta jos ostan, niin käytän vain kesäaikaan juurikin tuon ihon kuivumisen takia.

Vielä on tosiaan yhden postauksen verran loppuneita jäljellä ennen kuin päästään Huhtikuun yhteenvetoon :).
Katsotaan, ehdinkö kirjoitella taas huomenna! Yritän ainakin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit