torstai 10. toukokuuta 2018

Pitkästä aikaa pientä Avon-tilausta

Heissan jälleen!
Niskajumit eivät ole vieläkään hellittäneet, mutta aattelin nyt tehdä taas pienen päivityksen ensimmäisistä tulleista tuotteista :).
Eli tuossa huhtikuun lopussa aattelin tehdä tämän vuoden toisen tilaukseni Avonille 6.jaksosta, kun olin jo aiemmin saanut pyyntöjä R:ltä sekä äidiltäni tilata kasvopesua ja jalkavoidetta heille :D. Nyt kun löysin itsellenikin taas tilattavaa (ja Mr.Insinöörille tilasin dödön), niin oli aika laittaa tilaus jälleen menemään.


Ja tällaisia tuotteita tuli itselleni:
* Simply Delicate Cotton Breeze intiimipesu
* Simply Delicate Refreshing Cherry Blossom intiimipesu
* True Colour Glimmerstick Diamonds Eyeliner, Aqua Sparkle silmänrajauskynä
* True Colour Flawless Concealer Stick, Neutral Light peitepuikko
* True Colour Flawless Cream-to-Powder Foundation, Ivory meikkivoide
* Mark. Magix HD Finishing Powder
* Little Black Dress Party EdP, 10ml
* Planet Spa Blissfully Nourishing käsivoide, 30ml

Intiimipesu oli loppumassa ja oli tarkoitus vain 1 pullo tilata, mutta toinen oli vielä halvemmalla tarjouksessa, niin ostin sitten varastoon myös :).
Silmänrajaus näytti sävyltään vaan niin kivalta, niin halusin sen. Hoksasin sitten, että aika lähellä samantyyppinen sävy kyllä löytyi jo ennestään, mutta nooohhh... Siniset sävyt on aina kivoja :D.
Mini EdP lähti testiin, kun tuo ilmeisesti oli ennen Little Red Dress-nimellä ja menin sen tiputtamaan ja hajottamaan aiemmin.
Meikkivoiteen ostin vaan laiskoja aamuja varten ja kun halusin testata, olivatko muuttaneet aiemmasta koostumusta (ei ollut). Peitepuikon sai sen oheeseen 1e lisähintaan.
HD-puuterin halusin myös ostaa ihan vaan testiin tietääkseni, onko samanlainen kuin NYXin vastaava. Parin käytön jälkeen sanoisin pitäväni hieman enemmän kuitenkin NYXin vastaavasta :).
Käsivoiteen tilasin 1e hintaan, kun tilaus oli yli 60e. Ennestään samanlainen tuubi odottaa varastossa, mutta pieni koko kuluu kyllä aikanaan nopeasti :).
Mullahan oli lista todella paljon pidempikin, omia mielihaluja olisi löytynyt yli 100e edestä (pari laukkua sisältäen), mutta sain järkeiltyä tilaukseni sitten vähän reiluun 30e:oon :D.

Tässäpä tämän vapaapäivän synnit tällä erää. Seuraavaksi odotan Bette Boxia saapuvaksi, saa nähdä kuinka kauan menee, kun vaihdoin toimitukseksi Schenkerin noutopisteen, joka on tuossa läheisellä R-kioskilla, postipiste kun loppui siitä... Toki jos tämä ei toimi kovin nopeasti, niin pitää laittaa sitten pakettiautomaatti, jonne tulee ehkä 300m enemmän matkaa. Miten niin laiskaa... :D
Katsotaan siis, saisinko oman boxin viimein huomenna vai esittelenkö jonkun loppuneen tässä odotellessa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit