keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Avon Luxe Illusion Concealer

Heipsan!
Ei nyt oikein nämä mun postaussuunnittelut taaskaan ottaneet tuulta allensa, kiitos melko hyvien kelien, mutta myös lihaskipujen... Noh, huomenna on viimeinen virallinen työpäivä, mikä tarkoittaa lisääntynyttä kotiaikaa eli toivottavasti saan useammin itsestäni niska-perseotteen postailla tänne.
Nytkin mulla odottaa tämän postauksen lisäksi vielä 3 kirjoitukseen loppuneita tältä kuulta ja tietysti yhteenveto... Voi olla, että pari juttua yhdistän yhdeksi jälleen :D.
Tähän postaukseen tulee nyt kuitenkin vain 2 tuotetta.

Tähän eli Avon Luxe Illusion Concealer, Fair peiteainepuikkoon kuitenkin suureksi osaksi keskitytään kuvien osalta.
Tämä on mulla pyörinyt meikkipussissa jo useamman vuoden ja nyt päätin kuluttaa pois nopeammin, joten käytin sitä sitten "pohjustamaan" meikkiä eli ennen meikkivoidetta lätkin koko kasvoille yleensä.
Tämä ei anna oikeaa kuvaa sävystä, mutta otin sarjan (jälleen) siitä, miten meikatessa peitän mun tummat silmänaluset.

Tässä kuvassa on vain silmänympärys-voide (Mossa, todella hyvä silmämeikin alle, myös yläluomelle siis). Salamalla otettu kaikki kuvat.

Tässä on sitten tuo Avonin peittari tositoimissa eli itse sävy ja sitten sormilla levitettynä.

Eucerinin SPF50 CC-voiteen levitys päälle sai peitevoiteen ilmeisesti karkaamaan pois silmäalusilta...

En hoksannut tähän "leipomiseen" käyttää uudelleen kyseistä peittaria, vaan tässä on laitettu Benefitin Erase Paste, Fair. Puuterina toimii Make Up Storen kivipuuteri.

Ylemmässä kuvassa lisätty vielä (koko kasvoille) Too Facedin kivipuuteri ja alempaan on silmänalusille lisätty vielä Paesen ihonsävyistä luomiväriä ja Beccan Under Eye Brightening Powder puuteria (jos nyt näin äkkiä muistin oikein).
Silmänympäryksiä en vain uskalla jättää yhden tuotteen varaan, mutta finnien peitossa toimi muistaakseni ihan kohtuudella. En kuitenkaan huomannut mitään sellaista erikoisuutta, miksi ostaisin ehdottomasti uudelleen, joten jatkan varastojen kulutusta ja ostan sitten uusia juttuja kokeiltavaksi :).

Toinen esiteltävä loppunut oli sitten tämä 200ml jättipullo Clinique Take the Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips  silmämeikin poistoainetta.
Taisin ostaa tämän kokeiluun ehkä pari vuotta sitten joltain ale-päiviltä, en ihan tarkkaan muista.
Neste oli 2-faasinen eli vedenkestäväkin silmämeikki tällä olisi ehkä lähtenyt.
Hyvin lähti mulla meikit, eikä kirvellyt silmiä. En tosin huomannut juuri mitään eroa esim. Lumenen vedenkestävään putsariin, joten en tiedä, tuleeko tätä huomattavasti kalliimpaa enää ostettua sen takia. Ehkä alesta voisi, mutta toisaalta sitä Lumeneakin saa halvalla :D. Kiva oli testata kuitenkin!

Eipä mulla tämän kummempia ole enää tähän postaukseen. Jospa huomenna saisin seuraavan ulos ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit