perjantai 14. joulukuuta 2018

Bette Box Joulukuu 2018 ja Kalentereiden 14.luukku

Heissan!
Nyt voisi olla aika esitellä sitten toissapäivänä hakemani Joulukuun Bette Box!

Ja tuttuun tapaan teemana oli mikäs muu kuin joulu :). Joulukuun boksihan taitaa olla yleisesti odotettu, mutta miten nyt kävi...

Täytyy sanoa, että aukaistuani lootan, jäin hetkeksi tuijottamaan tätä sisältöä.
Juu, huomasin taas yhden merkin, jota en ole aiemmin kokeillut ja joo, hiuslakka on loppumassa eli nyt sain uuden pullon...
Mutta siis... Niin...
En oikeasti tiennyt, mitä tästä ajatella.
Jutellaan tästä lopussa lisää ja käydään ensin läpi tuotteet.
Boksissa oli 2 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä extratuotteina näyte ja herkku.

Ensimmäinen tuote oli yksi 3 vaihtoehdosta, itse sain tämän Manna Kadar Brow Boss Dual-Ended Brow Wand kulmakynän (ovh. n. 15$/3g).
Vaihtoehtoina oli toinen kulmatuote ja jo aiemmin tullut 3-in-1-pohjustaja.
Testasin tätä kynää vähän tänään ja oli ihan ok (en ole hetkeen kynää käyttänyt, niin pitäisi sen käyttö taas harjoitella takaisin), mutta kun otin nuo muovit pois, niin korkit eivät pysy enää kunnolla paikoillaan eli tuota ei voi mukana kuljettaa :/. Pitäisi jokin patenttiratkaisu tohon keksiä.
Ehkä olisin voinut sittenkin ottaa ennemmin sen primerin, sen sain aiemmin hyvin käytettyä silmänalusille pohjustamaan ennen meikkivoidetta ja sitten välillä silmänalusten bakingiin.

Toinen täysikokoinen oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille, joka oli Manna Kadar Miracle Balm Lip Balm huulivoide (ovh. n. 19$/6,5ml).
Ei-pitkäaikaistilaajille oli täysikokoinen Batiste kuivashampoo ja Mizon-kangasnaamio.
Hinnaltaan oli siis arvokkaampi tämä pitkäaikaistilaajien versio, mutta mun täytyy suoraan sanoa, etten pidä Manna Kadaria hinta-laatu-suhteeltaan noin kalliina, mitä se on. Itsellä on aina fiilis, että maksaa korkeintaan 5-10e ja siihen verrattuna on ollut toki ihan ok tuotteita.
Nyt vaan lässähti into tästä merkistä entisestään, kun juteltiin Marisan kanssa ja hän oli huomannut (itse myös tajusin tuon jälkeen), että Manna Kadarin tuotteet on valmistettu Kiinassa :(. Eli ei tarvitse itse tilata näitä tuotteita ainakaan.

Ensimmäisenä minikokoisena oli 100ml Cutrin Muoto Extra Strong Hair Spray hiuslakka (ovh. n. 19,90e/300ml).
Tästä olin ihan iloinen, koska edellinen lakka on vähissa ja nämä minikoot ovat näppäriä, kun ei kuitenkaan tule ihan hirveästi käytettyä ja hiuksia muotoiltua.

Viimeisenä päätuotteena oli 50ml minikokoinen Femfresh Daily Intimate Wash intiimipesu (ovh. n. 4,90e/250ml).
Tästä merkistä en ole aiemmin kuullut, joten mielenkiinnolla testaan ja aktiivisessa käytössä intiimipesut kyllä on muutenkin itselläni.

Extra-tuotteina löytyi:
* pähkinäpatukka (ovh. 1,50e/44g)
* 1ml Givenchy L’interdit Eau de Parfym
Herkkua osasikin odottaa jouluboksiin, mutta kyllä minusta ennemmin suklaa mukaan kuuluisi, että tulisi se jouluinen fiilis...
Voi että oon niin haaveillu niistä muutaman vuoden takaisista D'Oc suklaatryffeleistä...
Pitää varmaan kaupasta käydä ostamassa, kun ainakin Cittarissa huomasin niitä pusseja myynnissä :p.

Tällainen siis oli Jouluboksin sisältö...
Liekö teilläkin samantyyppinen fiilis kuin itsellä eli aika epäuskoinen?
Sinällään siis tuotteista pidin ja ovat mielenkiintoisia kokeilla, mutta jotenkin fiilis lässähti täysin, kun sisältö oli niin vajaa, eikä siitä tullut ollenkaan jouluinen olo!
Mielestäni kaikissa bokseissa olisi voinut olla ne Batiste + Mizon ja sitten pitkäaikaistilaajille vielä extratuote ja näin muistini mukaan aiempina vuosina onkin ollut. Noin olisi tullut se täyteläisempi fiilis, mikä yleensä aina on ollut joulukuun bokseissa.
Nyt se vaan näytti siltä, että jotain oli jäänyt sisältä uupumaan :(. Ja olisi ollut edes jotain punaista/vihreää vaikka pakkauksessa itsessään, niin se joulu olisi enemmän tullut mieleen!
Noooh, tällainen se oli, ei voi mitään!
Jospa tammikuussa olisi taas parempaa luvassa, aina voi toivoa!

Sitten taas tähän loppuun kalentereiden sisällöt.
English Tea Shopista tuli tänään sama vihreä tee kuin oli 2.luukussa.

eleven-kalenterista tuli 15ml Filorga Meso-Mask Smoothing Radiance Mask kasvonaamio (hinta elevenillä 55e/50ml).
Ei ole tullut tätäkään merkkiä koskaan kokeiltua, joten mielenkiinnolla tämäkin tulee käyttöön.
Tuossa kun katsoin merkin tuotteita, niin ehkä kuorinta-naamio olisi ollut vielä kivempi, kun vasta tuli jo se Peter Thomas Rothin naamio. Eiköhän tämäkin tule kulutettua ennemmin tai myöhemmin :).

Tällaista siis tänne!
Katsotaan, ehdinkö huomenna kirjoitella, kun olisi illalla jälleen toiset pienet joulut muutaman kaverin kanssa. Riippuu paljon siitä, kuinka pitkään nukun aamulla :p.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. On kyllä vähän tylsä sisältö boksissa ja ei tuosta kyllä tule yhtään joulufiilistä =/ Täytyy sanoa, että onneksi lopetin aikoinaan tilaamisen vaikka ensin sitä vähän epäröin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aika ankeaa :/.
      En tiedä mikä itselläni on, kun en vaan raaski lopettaa tilausta :D. Ehkä se on se itselläni maksava 13,90e hinta, niin saa sen verran rahoille vastinetta kuitenkin.

      Poista

Suositut tekstit