perjantai 28. joulukuuta 2018

Yllättäenkin loppuneita kasvotuotteita

Heippa!
Tässäpä tulisi viimein niitä loppuneita tuotteita ja niistä muutaman loppuminen pääsi myös yllättämään.

Tuossa kuun puolen välin paikkeilla aattelin, että nyt mä käytän noita kertyneitä naamioita edes hieman vähemmaksi. Päätin aloittaa sy-naamioilla, vaan miten kävikään?
Ne oli kuivuneet!!!
Tosin voiko muuta olettaakaan, kun nämä on saatu vuonna 2014... Ja tähän sitä Facepalm-emojia...
Être Belle Collagen & Aloe Vera Eye Pads tuli Tammikuussa 2014 Livboxista ja Jamela 24K Collagen Gold Eye Pads tuli Joulukuun 2014 Livboxista...
Vaikea näistä on mitään sanoa, kun ei voinut käyttää :(. Kasrvasta kalkkia jälleen opittavaksi itselle...

Tuosta taas järkyttyneenä päätin sitten samoin tein käyttää yhden kangasnaamion pois, joka oli tämä Sephora Anti-fatigue & Energizing Pomegranate Fiber Mask.
Täällä on edellinen naamio ja täällä on otettu kuvat naamiosta naamassa. 
Tämän käytin aiemmista poiketen vain yhdellä käytöllä, sillä kun pidin tätä 15-20min sijaan epähuomiossa 30min kasvoilla, niin yllätyksekseni oli alkanut kuivua eli ei enää valunut samalla lailla kuin aiemmin. Siinä pussissa oli kyllä vielä seerumia vähän jäänyt eli pussista otettaessa oli kyllä selvästi märkä.
En tiedä, onko iho todella alkanut kuivua, kun ennen ei ole tullut tätä ongelmaa.
Hyvän pohjan tämäkin teki muille tuotteille ja seuraavana aamuna kasvot olivat vielä hieman "kosteat" ja pehmeät.
Kyllä näitä näköjään kannattaisi minunkin nyt pakkasilla alkaa käyttämään useammin!
Eli nyt vain itseä niskasta kiinni ja lisää näitä kertyneitä kangasnaamioita käyttämään :)!!

No sitten tämä 15ml Mossa Age Excellence Firming Wrinkle Smoothing Eye Cream silmänympärysvoide oli yllätys, koska loppui tuossa ihan yllättäen.
Tämän takia tykkäisin enemmän läpinäkyvämmistä purkeista, ettei tulisi vastaavanlaisia yllätyksiä.
Mutta tuotteena tämä oli huippu! Käytin aamuisin meikin alle, koska teki jotenkin "napakamman" tuntuisen ihon, mutta silti kosteutti tarpeeksi. Ei myöskään rullannut meikin alla.
Voisin kyllä ilomielin ostaa uuden pullon, mutta pakko taas (syvä huokaus) käyttää varastosta kertyneitä sy-voiteita pois...

Otinkin toiseksi voiteeksi käyttöön tämän 5ml minikokoisen  Joikin sy-voiteen, joka tuli kalenterista Helmikuussa.
Oon melko huolettomasti jo käyttänyt tätä, joten ei varmaan ihan älyttömän pitkään kestä!
En tosin tiedä, pitääkö tämä nakata pois jossain vaiheessa, kun mulla on tosiaan tuohon oikean silmän alaluomelle vesirajaan tullut jokin patti... Ehkä pitää varmuuden vuoksi vain tätä käyttää, niin ei muut "saastu".

Sitten taas pienoiset voittotanssit, kun jälleen on yksi kasvovoide loppunut!
Vuorossa oli tämä 10ml minikokoinen Ziaja Natural Olive Cream, joka tuli Maaliskuussa Betteboxista.
Muistaakseni tässä oli häivähdys tuota oliivi-tuotteiden "perus"tuoksua, niin siksi enemmän tykkäsin siitä vuohenmaito-versiosta.
Käytöltään tämä oli muuten oikein hyvä rasva näin alkutalveksi ja sopi meikin alle ilman rullailuja.
Ei kuitenkaan säväyttänyt niin paljoa, että haluaisin täysikokoisena ostaa. Tosin eipä varastotkaan antaisi siihen lupaa :p.

Viimeisenä tuotteena tällä erää on 15ml minikokoinen Foreo Night Cleanser kasvojen puhdistusaine, joka tuli pari vuotta sitten LookFantasticin joulukalenterista.
Huomaa kyllä, miten hitaasti näitä pieniäkin purkkeja ehtii käyttämään :p.
Tuo Foreo Luna Play on edelleen voimissaan, kun olen vasta nyt marraskuusta lähtien alkanut käyttää sitä säännöllisemmin ilta-aikaan kaksoispuhdistuksen 2.vaiheessa noin 3-4krt/vko. Käytin (ja käytän) yleensä niinä iltoina, kun en käy suihkussa.
Hyvin toimi molemmat yhdessä (ja laite myös muiden putsareiden kanssa).
Tuossa Foreo Night Cleanser puhdistuksessa oli tosin hieman kuorivia rakeita, niin silmien lähelle en viitsinyt laittaa, mikä harmitti, kun haluaisin puhdistuksen viimeistellä samalla aineella myös sy-alueella.
Tuskin tulen tuota puhdistusta itse täysikokoisena ostamaan, muut varastossa olevat varmasti toimivat yhtä hyvin tuon Playn kanssa ^_^.

Tässäpä oli tämänkertaiset. Huomenna tulee toivon mukaan seuraava esittely :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Apua, mulla on kans käyttämättä nuo Être Bellen sy-naamiot, pitäisi varmaan katsoa onko ne enää kunnossa =/ Mä oon ollu niin hullu, että oon käyttäny Ziajan kuorivaa putsaria silmänympäryksilläkin, tosin oon käyttäny pikkusen hellempiä otteita sy-alueella. Mä kans haluaisin putsata kasvot ihan vaan yhdellä tuotteella =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan kyllä tarkistamista!
      Mä käytän sitä kuorivaa putsaria lähinnä silloin, jos en jaksa kunnon kuorintaa käyttää naamalle eli kaksoispuhdistuksen jälkeen iltaisin tai sitten joskus aamupesuna. Silti pyrin sy-aluetta välttämään silläkin :).
      Oli muutaman kerran tuon Foreon kanssa niin, että tais mennä sellainen rae silmään ja oli kyllä ärsyttävä :/.

      Poista
  2. Apua, onkohan mullakin vielä noi Être bellet jäljellä...? Eiku ne taisin käyttää kyllä, mutta Jamelat on ainakin vielä käyttämättä! Jännä kun niissäkin tulee aika vastaan... :'D (vitsi) Munki pitäis käyttää noita kangasnaamioita ku on kertyny. Aloin rohmuta niitä ku vielä oli paljon purkkikasvonaamioitakin. :D Sinänsä helppoja noi kangasnaamiot, kun kertakäyttösiä ja kuluu nopeasti. Kiva vinkki toi Mossan sy-voide, kiitos! :) Mullaki menee sy-voide vaihtoon tänään tai huomenna (mieluiten tänään :D), edellinen on niin vähissä et käytin jo ekan satsin jämistä koko kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo noita kyllä näköjään kannattaa tarkastaa :D.
      Joko sy-voide loppui :D?
      Nuo kyllä kestää ikuisuuksia, pitäs tosiaan muulle kasvojen alueelle käyttää, jos kyllästyy :D. Onneksi itsellä on ollu hyviä nuo nykyiset, niin mielellään on käyttänytkin niitä ^_^.

      Poista

Suositut tekstit