perjantai 7. joulukuuta 2018

Kasvoseerumit ja Kalentereiden 7.luukut

Heipsan!
Tänään en menekään loppuneissa ihan järjestyksessä, koska halusin esitellä samaan ryhmään kuuluvat kerralla.
Eli parit kasvoseerumit sain kulutettua!

Ensiksi loppui tämä 10ml minikokoinen Farsáli Unicorn Essence Skin Enhancing Antioxidant Serum kasvoseerumi, jonka sain diilauksena Marisalta kesällä.
Olihan tämä tosiaan aivan ihanaa vaaleanpunaista kimaltavaa hattaraseerumia ja tuoksuikin vielä melko makealle. Itse tykkäsin tuoksusta, mutta jollekin voi varmasti olla överimakea, koska se oli sellainen "sokeri kirskuu hampaissa"-makea :D.
Itse sitten käytin tämän aika lailla meikin "pohjustajana", kuten tuossa aiemmassa tekstissäkin jo puhelin ja toimi kyllä todella kivasti siinä!
Kun mulla joskus loppuu nuo muut pohjustajat, niin voisin kyllä tämän ostaa/tilata täysikokoisena siihen hommaan! Onneksi pääsin kokeilemaan tämän minikoon ensiksi!

Toisena sain käytettyä sitten 30ml Philosophy When Hope is Not Enough Hydrating Antioxidant Serum kasvoseerumin.
Oon käyttänyt aiemmin jo pienen minikoon ja hyväksi todennut. Näköjään mun seerumien käyttö on ollut tuolloin sekoittaminen päivävoiteen/yövoiteen sekaan, mutta nyt käytin kuitenkin ihan vaan kerrostamalla ohuina kerroksina. Ensin naaman pesu, sitten kasvovesi, hoitovesi (1-3 erilaista riippuen ihon kunnosta), seerumi ja voide.
Tämä on toiminut nykyään tosi kivasti itselleni ja iho tuntuu kosteutetulta, mutta ei rasvaiselta. Pohjameikkiin oon käyttänyt viime aikoina vain meikkipuuteria, niin sen alle ainakin on hyvin toiminut tämä systeemi.
Voisin kyllä ostaa tätä Philosophyn seerumia uudestaankin! Hyvä tuote oli!

Nyt päätin ottaa aamukäyttöön pienen pohdinnan jälkeen kuitenkin tämän kohtuullisen tuoreen Nivean seerumin, koska yökyttöön, mulla on kulutettava parhaillaan Avonin öljy. Varastossa olisi ollut odottamassa Lumenen sininen seerumi, mutta oon lukenut ettei se olisi ihan kosteuttavimmasta päästä...
Kuitenkin täällä päin on jo pakkasta ja kylmää viimaa, niin aattelin kokeilevani ensin tätä Niveaa :). Jos on liian tuhti, niin sitten kokeilen tuota Lumenea.
Muutama minikokokin toki löytyy, mutta ajattelin josko säästän niitä vielä hetken mahdollisille reissuille tai vastaaviin, jonne on helpompi pienempi koko ottaa mukaan.

Sitten tähän loppuun tämän päivän luukkujen sisällöt.

English Tea Shopista tuli jälleen yrttiteetä, tällä kertaa maistettuna kanelilla, sikurilla, lakritsilla, piparmintulla, inkiväärillä ja appelsiinilla.
Hieman jo mustaa teetä tulee ikävä :D.
Nooh, onhan näitä helppo juoda vaikka iltaisin ilman pelkoa yöunien menetyksestä ^_^.

Tämän päiväisestä eleven-luukusta tuli 30g minikokoinen
G9Skin White in Milk Cleansing Mild Foam kasvojen puhdistusaine.
Tätä ei ollut elevenillä myynnissä, mutta saman sarjan Whipping Foam näytti olevan 13,40e/120ml eli olisikohan samaa hintaluokkaa...?
Ei ole ollenkaan tuttu merkki, korea-kosmetiikkaahan tämä on, johon en ole vielä kovinkaan paljoa päässyt perehtymään.
Ilolla siis otan tämän puhdistusaineen käyttöön, vaikuttaa mielenkiintoiselta!

Tällaista tänään, katsotaan mitä huomenna keksin.
Tuotteita on nyt ihan yllättävästi loppunut, mikä on aina ja varsinkin tähän aikaan vuodesta erittäin positiivista :D!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit