lauantai 29. joulukuuta 2018

Hoitavia Hiustuotteita

Heippa!
Nyt olisi seuraavana esittelyvuorossa hiustuotteita, joten käydään niiden kimppuun suoraan!

Tämä 90ml minikokoinen Macadamia Natural Oil Flawless 6-in-1 Cleansing Conditioner hoitoaine loppui ensin.
Luulin, että tämä olisi ollut sellaista vaahtomaista, kun tuollaisessa painepullossa oli, mutta aika tiiviinä voiteena tämä tuli pullosta ulos. Tykkäsin silti koostumuksesta.
Hoitotehot olivat melko hyvät. Aikanaan kun tämän sain ja asuttiin entisessä kämpässä, niin siellä tämä teki hiukset silkinpehmeiksi ja takuttomiksi jo pienellä määrällä, mutta nyt tätä piti enemmän käyttää saman lopputuloksen saamiseksi.
En kylläkään muista, minkä pituiset hiukset mulla silloin aiemmin oli, koska tuntuu, että nyt ei meinaa mitkään hoitsikat selvittää takkuja, ellei niitä käytä reippaammin (pituus hiuksilla nyt lapaluiden yläpuolelle/olkapäiden alle).
Tilasin tämän aikanaan eleveniltä, mutta tätä ei ole ollut saatavilla pitkään aikaan :/.
Voisin kyllä ostaa uudelleenkin ja isomman pullon!

Myös tässä 250ml Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Sulfate Free Conditioner hoitoaineessa (joka tuli Helmikuun Bette-boxista) oli samaa "vikaa" eli tätäkin joutui runsaammin käyttämään ja antaa vaikuttaa jonkin aikaa, että suurimmat takut oikenivat.
Pehmeäksi tämä kuitenkin teki hiukset.
Ei tämä kuitenkaan täysin saanut sydäntä läpättämään eli en oikein tiedä, tuleeko uudelleen tätä ostettua...
Pitää ehkä enemmän tutustua kuitenkin merkkiin, kun tämä hoitsikka oli ensikosketus.

Sitten kulutin pois myös tämän 125ml Avon Naturals Soft & Sleek Aloe & Macadamia Treatment Hair Mask hiusnaamion.
Mintunvihreää voidetta koostumukseltaan ja myös tätä jouduin lähes kourallisen ottamaan käteeni, että sain edes joten kuten tyydyttävän lopputuloksen hiuksilleni.
En aio ostaa uudelleen, tulee halvasta hinnasta huolimatta kalliiksi pidemmän päälle, kun ei tämä montaa kertaa tuolla käyttämälläni määrällä riittäisi :/.

Sitten vielä yksi hiusnaamio, joka oli tämä 215ml Sim Sensitive System 4 Oil Cure Hair Mask, 0.
Tämän oon myös itse ostanut päänahkaa rauhoittamaan ja kyllä huomasin nyt eron, kun käytin jokaisella hiustenpesukerralla päänahkaan!
Selvästi rauhoitti kutinaa ja en ollut repimässä päänahkaa verille, vaikka edellisestä pesusta olisi kulunut 2-3 päivää!
Pituuksiin käytin eri hoitsikkaa/ naamiota.
Kyllä mun pitää varmaan käydä ostamassa tai tilata uusi pullo, en taida muuten tätä talvea selvitä...

Sainpa myös nestemäistä shampoota käytettyä, kun tämä 200ml Herbina Gloss & Shine Shampoo loppui. Tämä tuli myös samassa Helmikuun Bette-boksissa kuin tuo Marc Anthonyn hoitoaine.
Mielestäni ihan perussampoota, joka yllättäen pesi melko narskuvaksi hiukset.
Tuoksu oli melko voimakas ja makea, mistä kyllä itse pidin.
Jos tätä on vielä myynnissä, niin voisin kyllä pitää mielessäni uusintaostoa varten, kunhan saan varastosta shampoita vähemmäksi ensin :).

Totutusti taas kuivashampootakin kului kaksin kappalein.
Ensin loppui Batiste Stylist XXL Volume Spray Dry Shampoo, jota olen käyttänyt aiemminkin ja sitten loppui Batiste Pretty & Delicate Rose Gold Dry Shampo, jota olen myös käyttänyt aiemmin.
Ja tiedättekö, mä olin ihan satavarma, että olen näistä molemmista ottanut kuvat hiuksissani aiemmin, niin en sitten kuvannut niitä, mutta kappas vain, eipä hiuskuvia noista postauksista sitten löytynytkään...
Nooh, ei nämä hirveästi eroa muista Batiste-kuivashampoista, mitä olen kuvannut, mutta pitää yrittää muistaa seuraavalla kerralla tuo kuitenkin :D.
Eli aion ostaa siis vastaisuudessakin ja tuota Rose Goldia löytyykin vielä 2 tai 3 pulloa varastosta :D. Otin kuitenkin muuta käyttöön nyt vaihtelun vuoksi :).

Tässäpä oli tämänkertaiset purkit, huomenna taas toivottavasti lisää!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hei katsoppa olisko sokoksen alessa tuota oil curea vielä! Oli puoleen hintaan tarjolla, jotain 15€ luokkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä katsoa, kun tässä kaupungille asti jaksaa lähteä :D.

      Poista

Suositut tekstit