sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Joulukuun ja vuoden viimeiset loppuneet kroppatuotteet

Tässäpä tulee nyt joulukuun ja tämän vuoden viimeiset loppuneet purkit, jotka ovat kropalle tarkoitettuja tuotteita.

Taas pienet voittotanssit, sain loppumaan tämän 50ml minikokoisen The Body Shop Honeymania Body Butter vartalovoin, jonka käytin jalkapohjiin.
En tykännyt ollenkaan tämän sarjan tuoksusta, joten jalkapohjista tuoksu ei kantaudu yhtä voimakkaasti nenään, mutta kosteutustehot olivat kivat myös kuiville jalkapohjilleni.

Valitettavasti mulle on päässyt kertymään näitä Honeymania Body Butter minejä kaappiin, tuo nyt käyttämäni purkki on tullut vuoden 2014 Elokuussa Livboksissa. Toukokuussa 2015 sain purkin Livboxin extratuotteena, kun olivat unohtaneet boksista pitkäaikaistilaajan tuotteen ja sitten Lokakuussa 2015 sain TBS-tilauksen mukana kaupan päälle kyseisen voiteen.
Miksi tämän kuvan otin, niin syyn näette selkeästi; viime kesän tappohelteet eivät tehneet kovin hyvää näille voiteille... Toisaalta sainpahan nopeasti käytettyä tuon ekan purkin, kun tavaraa oli enää puolet entisestä jäljellä :D.
Alin purkki ja joka oli muutenkin alimmaisena säilytyksessä näyttää olevan ok, tuoksu oli kyllä kaikissa sama, joten sen suhteen ei voiteet ole menneet pilalle.
Nyt on keskimmäinenkin purkki jo puoleksi käytetty ja tosiaan jalkapohjiin käytän nämä täysin :).

Vielä isompi voitontanssi, sain käytettyä myös ihan täysikokoisen rasvan, joka oli tämä naapurin MN:ltä alkuvuodesta vähän käytettynä saamani 200ml The Body Shop Early-Harvest Rasberry Body Butter vartalovoi.
Tämä oli aivan ihana niin tuoksultaan kuin kosteusteholtaan, sopii kyllä talviaikaan tosi hyvin!
Mun iho ei ole kuivimmasta päästä, mutta kyllä sitä pitää suihkun jälkeen rasvata. Tätä ei paljoa tarvinnut laittaa ja koostumus oli todellakin melko kiinteää voita varsinkin nyt, kun talo on ollut viileämpi (keskimäärin sen +17-19C) :D.
Voisin ostaa tätä joskus uudelleen, mutta saa nähdä montako vuotta siihen menee :p.

Nämä olen nyt ajatellut ottaa vakikäyttöön kroppaa varten. Avon on vakkarikäytössä, Victoria's Secret erityisempiä päiviä varten ja minit sitten silloin, kun kiinnostaa :D.
Kyllähän nuo minikokoiset voisi yrittää käyttää vaikka tammikuun aikana pois, ei niistä montaa käyttökertaa tulisi :).

Sain käytettyä myös tämän uudehkon 100ml Avon Aquavibe Laugh More Freshness Spray vartalosuihkeen.
Tämä oli ehkä sellainen vesimäisen raikas tuoksu, mutta ei minusta fani tullut, enkä näin ollen osta uudelleen.
Tosi hintaviakin nämä on esim. Naturalsin suihkeisiin verrattuna ja niissä on paljon yksinkertaisemmat tuoksut.

Olen ottanut kuitenkin nyt käyttöön seuraavan tuoksusuihkeen samasta sarjasta ja tätä tulee kyllä käytettyä myös vessasuihkeena samalla.

Viimein sain myös käsivoidetta käytettyä, kun tämä 30g minikokoinen TonyMoly Peach Hand Cream loppui.
Tämä oli käytössä yläkerrassa työhuoneessa.
Koostumus oli aluksi selvästi voidemaista, mutta muuttui mielestäni loppua kohden (liekö syynä kylmempi talo) hieman kiinteämmäksi ja voimaisemmaksi.
Tämä oli taas niitä käsirasvoja, jotka teki mun kädet kyllä pehmeiksi, mutta kovat ja kuivat kynsinauhat jäivät janoamaan kosteutusta :/.
Tuoksu oli kertakaikkisen ihana, selkeän mehukas persikka. Nämä TonyMolyn rasvat ovat kyllä ihanan tuoksuisia ja sen takia voisin kyllä ostaa uudelleenkin, kuitenkin ehkä enemmän kesäajalle, kun kädet eivät huuda kuivuuttaan.

Seuraavaksi lähti työpöydälle työhuoneeseen käyttöön tämä Avonin minituubi, joita mulla on kaksin kappalein.
Jospa tämän käyttöön ei menisi kovin pitkää aikaa, kun olen vähän useammin päässyt pöytäkoneelle asti kirjoittelemaan :).

Vuoden viimeisenä tuotteena sain tänään käytettyä tämän 290ml Dermosil Oat Hand Soap käsisaippuan.
Tuoksu ei mielestäni ollut kovin voimakas tässä ja se oli aika neutraali. Kädet piti aika lähelle nenää tuoda, että haistoin mitään.
Muuten oli aika perussaippua, pesi kuten piti, mutta ei ehkä niin kuivaksi jättänyt käsiä, mitä esim. tällä hetkellä käyttämäni Avonin uusi jouluntuoksuinen käsisaippua tekee.
Voisin kyllä tätä ostaa uudelleenkin!

Ptää katsoa ehdinkö tekemään huomenna yhteenvetopostauksen joulukuusta ja menneestä vuodesta, olisi tarkoitus ehkä laittaa laattojen saumaukset kuntoon kylppäriin huomenna, kun tänään Mr.Insinööri sai ystävänsä kanssa laitettua viimeiset laatat lattiaan ja seiniin ^_^. Jospa minäkin pääsisin niitä saumoja tekemään!
Niin ja olisihan meillä myös 4v. hääpäiväkin huomenna ja 14v. päivä ylihuomenna :o. Vauhdilla on kyllä aika mennyt ja voin kyllä rehellisesti sanoa, että mennyt vuosi ei ole todellakaan ollut helpoimmasta päästä!
Tilanne on onneksi hieman rauhoittunut eikä eroakaan tullut haettua (:D), mutta odotan kyllä sitä aikaa, kun saan tuolla samperin väikkärillä vihdoin heittää vesilintua, sen myötä toivon mukaan häviää monta ongelmaa!
Katsotaan siis, miten käy postauksen kanssa eli tuleeko huomenna vai vuoden ensimmäisenä päivänä :)!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit