torstai 6. joulukuuta 2018

The Body Shop Frosted Cranberry Sugar Scrub ja Kalentereiden 5. & 6.luukut

Heissan!
Eilen en ehtinytkään kirjoittelemaan, mutta nyt ehtii itsenäisyyspäivän takia paremmin :).
Esittelen siis joulukuun ensimmäisen loppuneen tuotteen.

Kyseessä oli tämä 250ml The Body Shop Frosted Cranberry Sugar Scrub vartalonkuorinta. Olikohan tämä 2016 tai 2017 joulun jälkeisestä alesta ostettu... En enää muista tarkemmin :D.
Koostumukseltaan tämä oli punaista sokerikuorintaa ja tuoksu oli marjainen.
Hyvin ajoi asiansa, mutta toki koska sokeri kyseessä, niin kuorimisessa piti olla hieman rivakampi tahti, ettei ehdi sulaa iholle :D.
Joistakin TBS:n kuorinnoista jää se hieman öljyinen fiilis iholle, mutta tämä ei kuulunut niihin kuorintoihin. Ei siis itselläni riittänyt yksinään kosteuttamaan ihoa eli piti käyttää voidetta suihkun jälkeen.
Tätä sarjaa ei ollut tänä vuonna joulutuotteissa, mutta kyllä voisin joskus ostaa taas, jos uudelleen tulee valikoimaan!

Nyt oli käyttöjonossa vuorossa tämä Dermosilin Kaura-sokerikuorinta, joten tästä tulee sitten aikanaan juttua, kun saan käytettyä :).Ja nyt saan taas esitellä parit luukut kerralla!

Eilinen English Tea Shopin kalenterin 5.luukku sisälsi Sitruunaruoho yrttiteetä maustettuna mm. inkiväärillä, sitruunalla ja hibiskuksenkukalla.
Oon nyt 2 tai 3 pussia jäljessä näiden juomisessa, joten vielä en ole tätä maistanut. Vaikuttaa mielenkiintoiselta!

Ja tänään luukusta tuli vihreää teetä kanelilla, piparmintulla ja lakritsilla.
Tämä kuulostaa tutulta aiemmilta vuosilta! Uskon tämän olevan tosi hyvää ^_^.

Sitten eleven-kalenterin 5.luukusta tuli 10ml minikokoinen Dermalogica Calm Water Gel kasvogeeli (hinta esim. Ruotsin elevenillä 585kr/50ml, LookFantasticilla noin 52e/50ml ja Bangerheadilla 50-60e/50ml).
Olen Dermalogicalta käyttänyt muistaakseni vain kuorinnan, primerin ja jonkin yksittäisen seerumin, joten ilolla kyllä kokeilen lisääkin tältä merkiltä tuotteita!
Tämä on 24h voide, koska käyttöohjeessa kehoitettin käyttämään aamuin illoin :).
Kiinnostaisi todella paljon ottaa jo heti käyttöön, mutta pakko käyttää ensin vähän vanhempia voiteita pois...

Tänään tuli 3ml minikokoinen Clarins Be Long Mascara, 01 Intense Black ripsiväri (hinta esim. elevenillä 29e/7ml, Sokoksella 31e/7ml, Cocopandalla 20-30e/7ml ja Yliopiston Apteekin Egossa 31,40e/7ml).
Tämä on ollut käytössä, kun tuli aikoinaan Livboxista ja ei näköjään tuolloin ole ollut itselleni kovin sopiva ripsiväri.
Tämä menee jonoon odottamaan muiden ripsareiden kanssa käyttöä.


Eipä tänne tämän kummempia, nyt alan odottaa linnan juhlia alkavaksi :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit