torstai 8. maaliskuuta 2018

Bette Box Maaliskuu 2018

Heipsan!
Nyt olisi jälleen se aika kuusta, kun pitäisi esitellä Bette Box!

Eilen sain hakea oman pakettini ja yllätyksekseni se painoikin todella paljon!

Ja hyvänkokoisia tuotteita sisältä löytyikin, päätuotteissa oli 2 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta ja extroista löytyi 1 täysikokoinen tuote ja 1 kokeilunäyte.

Kasvoille löytyi:
* Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum kasvoseerumi (ovh. n. 19,90e/30ml).
* 10ml minikokoinen Ziaja Natural Olive Face Cream kasvovoide (ovh. n. 9,90e/100ml).
Mä oon aina innoissani seerumeista, joten tuo Nivea toi kyllä hymyn huulille. Valitettavasti näitä seerumeja ja öljyjä on alkanut myös kertyä varastoon, joten haikein mielin mun on pakko laittaa se kaappiin odottamaan käyttöä ja käyttää vanhempia ensin pois :/.
Kasvovoiteista ehkä jo tiedättekin mun mielipiteen :D. Niitäkin on siis melkoinen määrä päässyt kertymään kaappiin, mutta olin iloinen, että tuo oli jälleen minikokona!
Pakko kuitenkin tämäkin laittaa odottamaan...

Treenikassiin (kun saisi aikaiseksi käydä siellä jumpissa...) oli suositeltu laitettavan seuraavat tuotteet:
* 4ml minikokoinen Manna Kadar Beauty HD Volumizing Mascara, Jet Black ripsiväri (ovh. n. 29$/10ml).
* 50ml minikokoinen Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water misellivesi (ovh. n. 4,90e/50ml).
Ripsivärejäkin pääsi nyt viime joulukuussa kertymään minikokoisina melkoinen määrä ja täysikokoisiakin odottaa käyttöään muutama kappale :p. Silti tykkään myös, että pääsee kokeilemaan uusia ^_^. Tämä kuitenkin menee jonon hännille, pakko käyttää saapumisjärjestyksessä niitäkin.
Misellivesikin sai ensin aikaan plääh-fiiliksen, mutta sitten huomasin tuon 2-faasisuuden! Heti alkoi enemmän kiinnostamaan :D. Eilen käytin tätä jo meikin rippeiden poistoon, mutta täytyy taas tunnollisesti kokeilla koko meikin poistoon (niin kasvo- kuin silmämeikkiin) :). Odotukset ei aiemmista kokemuksista ole korkealla, mutta aina on mahdollisuus yllättyä :D.

Sitten tuli hieman itseni yllättänyt tuote:
* Natusan First Touch Baby Oil hoitoöljy (ovh. n. 3,20e/200ml).
Olin ensin hämmentynyt, mutta kun luin tuon esittelyt, että tätä voi käyttää monella tavalla, niin kiinnostuin enemmän. Aion kokeilla tätä meikin poistoon, mutta eilen käytin jo kropalle suihkun jälkeen. Todella juokseva tapaus jotenkin (no daaaa, öljythän on juoksevia...) :D.
Se myös yllätti, että tässä on vain 2 ainesosaa: mineraaliöljyä ja isopropyyli palmitaattia.
En haluaisi tätä kroppaöljynä käyttää (koska niitäkin rasvoja on tosiaan katastrofiin asti kaapissa jonossa), mutta jospa tämä toimisi meikkiputsarina! Aattelin myös laittaa tätä mun pieneen täyttöpulloon, jossa on ollut muitakin öljyjä ja käyttää jalkapohjiin jalkavoiteen kanssa.
Eiköhän tämä käytettyä tule tavalla tai toisella siis :).

Sitten extratuotteina löytyi
* SB12 Mild suuvesi (ovh. n. 15,90e/250ml).
* Floradix-mehuravintolisä 10ml.
Nämä molemmat ovat tulleet aiemminkin, suuvesi minikokoisena tosin ja ne tulivat Tammikuussa 2016 Livboxista.
Suuvesi ei haittaa, kun pidin siitä viime kerralla eli käytettyä tulee.
Tuo ravintolisä on tuollaisena pienenä aika turha, mutta tulee taas hörpättyä. En tosin ole ostanut täysikokoisena sitä koskaan tuon ekan kokeilun jälkeen. Oon muutenkin niin huono syömään säännöllisesti nuita lisiä :p.

Tällainen oli tämän kuun sisältö! Tykkäsittekö?
Vaikka mulla nyt menee suoraan monta tuotetta odottamaan käyttöään, niin tykästyin tähän kuitenkin melko paljon. Innostuin boksista enemmän kuin mitä aiemmista oon innostunut :). Minulle tämä siis toimi hyvin.

Esittelen vielä seuraavaksi yhdet tulleet tuotteet, mutta sitten päästään jo loppuneiden pariin!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mäki tykkäsin tosi paljon boksista, ehkä parempi kun taas vähään aikaan! :D Vaikka aattelinki et tota haukutaan taas halpis-markettiboksiksi tms. Seerumi kiinnostaa! Ja kiva kun Ziajalta tuli muutaki ku sitä vuohenmaitoa. :'D Toi vauvaöljy oli must kans tosi kiva idea boksiin! Muistan et aikanaan suosikissa (Kaarinan (?) kauneuspalstalla se AINA neuvoi kaikkeen vauvaöljyä. :'D Se on kyllä pinttyny mun päähän, mut toisaalta en oo sitä silti ite ikinä tajunnu ostaa, tai sit ajatellu et niin tylsä tuote. Mut nyt tulee toki kokeiltua ku se mulle käteen tuotiin. :D (Plus että on kahelle läheiselle tässä keväällä ja kesällä tulossa vauvat et niilleki voi dumpata jos itellä on täyshuti :'D)

  Jaaaa, mitkäköhän saapuneet tuotteet... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiva, että sullekin iski taas boksi ^_^.
   Mä taidan todennäköisesti luopua kuitenkin tuosta öljystä, meikinpoistoon ei oikeen tehonnut sittenkään...

   Heheh, uusi postaus on pihalla ;).

   Poista

Suositut tekstit