lauantai 2. helmikuuta 2019

Tammikuun viimeiset varastovähennykset

Heissan!
Tässä sitten menneellä viikolla stressi lisääntyi sen verran, että yhden päivän sain taas viettää huimauksen kanssa :p.
Nyt tänään kävi sitten puukuormaa purkaessa niin, että polvi "poksahti", joten jännitys tiivistyy tulevien päivien aikana, mihin suuntaan se lähtee menemään.
Kävelemään pystyn joten kuten, mutta rappuset menee askel kerrallaan :p. Nyt teinkin niin, että kävin muokkaamassa äskettäin kuvat tähän postaukseen sekä huomiseen yhteenveto-postaukseen, ettei tarvitse yläkerrassa moneen otteeseen käydä eli saan tässä alakerrassa läppärillä kirjoittaa postaukset valmiiksi :).
On tämä kyllä nyt hieman ärsyttävää kieltämättä, ei varmasti mikään voi mennä niin kuin strömssössä :p.
Mutta katsotaan viimeiset tammikuun miinukset nyt. Nämä tuotteet ovat sellaisia, ettei niistä taida olla mitään isompaa sanottavaa.

Näistä ensin kului tämä 20ml minikokoinen Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturising Micellar Water misellivesi, joka tuli elevenin joulukalenterista joulukuussa.
Kuten olen aiemmin misellivesistä sanonut, niin meikin puhdistukseen ei vaan toimi eli tämäkin tuli käytettyä aamupuhdistuksessa tai sitten kasvoveden asemasta. Niissä toimi hyvin.
Ei mulla varmaan tule näitä misellivesiä itse ostettua, mutta vannomatta paras :).

Nämä kuvassa näkyvät tuotteet laitoin ihanalle Katrille muiden lahjojen mukaan ^_^. Nämä tuotteet olivat:
* 200ml Avon Naturals Pretty Passionfruit & Peony Shower Gel
* 35ml mini L’Occitane Cleansing and Softening Shower Oil, joka on näköjään tullut Livboxista Lokakuussa 2015
* 200ml Nivea Rose & Argan Oil Oil in Lotion Body Lotion, joka tuli Bette Boxista Kesäkuussa 2017
* 30ml mini Rituals… The Ritual of Ayurveda Balancing Shower Gel, joka tuli Rituals... kalenterista 2017
Laitoin nämä tosiaan ylimääräisenä mukaan, kun paketissa oli tilaa ja kun Katri sanoi, että ottaa käytettyjäkin tuotteita mielellään vastaan.
Tuo L'Occitanen suihkuöljy on näköjään tummentunut, mutta tuoksussa en huomannut mitään ihmeempää. Muita en ole käyttänyt ollenkaan.
Sanoin kuitenkin, että hän saa mun puolesta tehdä mitä haluaa nuille, mutta onpahan omista varastoista pois :D. Toki nuo olisi itselläkin tullut ennemmin tai myöhemmin käyttöön, sillä esim. suihkareissa mulla ei enää oikein ole mitään sellaista plaaah-pulloja! Johtuu varmaan siitä, että olen jo kaikki sellaiset käsisaippuoina käyttänyt pois :D. Suihkugeelejä kyllä löytyy, mutta ne alkaa olla niitä kivoja tapauksia :).
Rasvoja toki olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta ne ovat suureksi osaksi aika vanhoja ja sitten en tiedä, miten mikäkin pullo ja tuubi reagoi viime kesän tappohelteisiin, niin en uskaltanut enempää laittaa mukaan.
Toivottavasti näistä ja muista tuotteista olisi Katrille iloa kuitenkin ^_^.

Vihdoin sain tämän ikuisuustuotteen käytettyä eli kyseessähän oli 5ml minikokoinen Rituals… The Ritual of Dao Chinese Mint & Yi Yi Ren Relaxing Serum, joka on myös tullut vuoden 2017 Rituals... kalenterista.
Käytin epäsäännöllisesti hartioille ja sillä käytöllähän tämä ei tehnyt mitään... Tuoksustakaan en välittänyt, joten tuskin tulee tätä sarjaa ostettua muutenkaan.

Pieni voitto taas, yksi huulirasva vähemmän eli nyt kului loppuun tämä 4g Oriflame Beauty Lip Balm.
Tämä oli käytössä vessassa hampaiden pesun jälkeen.

Epäselvät kuvat, kun tuli liian kaukaa otettua, mutta runsaammin laitettuna tuli tuollainen vaalea sävy ja pientä kimallettakin oli voiteen seassa.
Puolisen tuntia kesti huulilla, sitten piti olla jotain lisäämässä eli ei kovin pitkäaikainen kosteuttaja ollut.
En ostaisi uudelleen.

Sitten loppui 5ml minikokoinen Eleven Australia Miracle Hair Treatment hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka tuli Syyskuussa Bette Boxista.
Ei ole mitään erikoisempaa sanottavaa, kun käytin muiden jätettävien/öljyjen kanssa yhtä aikaa...
Pitäisi saada varastot pienemmäksi, että voisi yhtä tuotetta kerrallaan käyttää pois. Silloin voisi jotain enemmän huomatakin tehoissa.
Ei tämä jäänyt erityisesti mieleen, joten tuskin tulee itse ostettua enää.

Viimeisenä kulutin vähän yllättäenkin tämän 100ml minikokoisen Cutrin Chooz Super Strong Hairspray hiuslakan.
Olen yhden minipullon jo käyttänyt tätä aiemmin eli ei tullut mitään uutta sanottavaa :).
Hyvin pitävä oli edelleen ja voisin ostaa taas uudelleen. Se jättipullo kiehtoisi vieläkin, mutta säilytys saattaa olla edelleenkin ongelma :D.



Tässäpä oli Tammikuun loput!
Huomenna toivottavasti saan sen yhteenvedon tänne, kun se jo tuolla luonnoksissa odottelee loppuunkirjoittamista ^_^.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit