lauantai 9. maaliskuuta 2019

Bette Box Maaliskuu 2019

Heissan!
Nyt olisi vuorossa kuukauden ensimmäiset plussa-tuotteet eli Maaliskuun Bette Boxin esittely.

Tällä kertaa teemana oli yksityiskohdat.
Hieman hymähdin nyt tuolle lapulle... Tällä hetkellä en kyllä kovinkaan paljoa rakasta elämääni, enkä varsinkaan haluaisi huomata mitään yksityiskohtia siitä, koska alkaa vaan v***ttamaan enemmän xD.

Helpompi siis keskittyä pinnallisempaan eli purkkeihin.
Tällä kertaa boksista löytyi 2 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä 1 näyte ja 1 extratuote. Lisäksi pitkäaikaistilaajille oli ylimääräinen lahja ja myös pari alekoodia löytyi.

Extra-tuotteena löytyi boksin pohjalta Bette-kangaskassi.
Nämä kestokassit ovat aina tervetulleita, kun nykyään tulee tosi paljon käytettyä :).

Ensimmäinen täysikokoinen tuote oli Noughty Care Taker Scalp Soothing Shampoo (ovh. 10,90e/250ml, saatavuus: esim. FeelUnique, KicksSokos ja Stockmann).
Tämä oli erityisesti hiuspohjalle tarkoitettu versio ja boksista löytyi vaihtoehtoina vielä kuiville/vaurioituneille hiuksille tarkoitettu To The Rescue-versio ja kiharille/taipuisille hiuksille Wave Hello-versio.
Hyvin osui mulle tämä oikea pullo!
Merkki on itselleni outo, joten kiva päästä kokeilemaan taas uutta. Kerran olen tätä ehtinyt kokeilla ja ihan kivalta vaikutti. Katsotaan tulosta pidemmällä aikavälillä sitten.
Mutta täytyy sanoa, että parahdin kuitenkin epätoivoisesti tämän nähdessäni, taaaaaaasssss shampoota !!!! Nyt Bette hieman rauhoittukaa näiden shampoiden suhteen kiitos! Nämä alkuvuonna tulleet shampoot taitaa riittää jo melko pitkälle loppuvuoteen...
Ja itseltä toki ennestäänkin jo shampoita löytyi...

Toinen täysikokoinen tuote oli SkinMood Make-up Blender meikkisieni (ovh. 9,90e, saatavuus: esim. Ruohonjuuri ja Hyvinvoinnin).
Hauskaa, että keksivät nykyään näitä erimuotoisia meikkisieniä :D. Käyttöön lähtee ja kertaalleen olen ehtinyt tällä viikolla kokeilla, jospa tämä vähän innostaisi taas nestemäisiä meikkivoiteita käyttämään (suurin syy on toki se ylä- ja alakerran väliä ramppaaminen).
Kostutin siis sienen ja ensin silikonisienellä levitin suurpiirteisesti meikkivoiteen kasvoille ja tällä sitten töpöttelin tasaiseksi.
Tuo terävämpi kärki oli liian pehmeä/lötkö, että sillä olisi voinut töpöttää sy-alueen/nenän kunnolla eli siitä pieni miinus.
Kyllä nämä meikkisienet tehokäyttöön tulee viimeistään siinä vaiheessa, kun mun viimeiset meikkipuuterit loppuvat ja on pakko jatkaa nestemäisten käyttöä :D.

Minikokoisena löytyi sitten 50ml Ziaja Natural Olive Micellar Water misellivesi (ovh. n. 10e/200ml, saatavuus: esim. Stoorla ja Sokos).
Noooh, mulle nämä on edelleen vähän turhia, mutta lähti pääasiallisesti aamukäyttöön. Pitää jossain vaiheessa kokeilla tätäkin meikin poistoon, vaikkei odotukset olekaan korkealla :).

Toisena minikokona tuli 10ml Himalaya Herbals Sparkly White Herbal Toothpaste hammastahna (ovh n. 3,20e/75ml, saatavuus: esim. Stockmann, Ruohonjuuri ja päivittäistavara-kaupat).
Hammastahna on loppumassa, joten mä voin kohta puolin hyvin käyttää näitä varastoihin kertyneitä minikokoja :D.
Pelkäsin tämän olevan liian yrttinen maultaan, mutta yllätyin kertakokeilun jälkeen positiivisesti. Vaikutti ihan tehokkaalta!

Näytteeksi omiin listoihini laskin tämän
Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Wipe itseruskettavan liinan, vaikka ovatkin tällaisina yksittäisinä myynnissä (ovh. 2,30e/kpl, saatavuus: esim. Sokos, Stockmann ja päivittäistavarakaupat).
Tämä ei innostanut, kun en ole koskaan itseruskettavista ollut kiinnostunut. Pitää katsoa, jos tämä jossain vaiheessa tulee vaikka säärille käytettyä. Onneksi oli tällainen kertakäyttötuote!

Sitten pitkäaikaistilaajille tuli taas lahja, joka oli tällä kertaa Dermosil Brightening Colour Correcting Stick peitekynä (ovh. 4,90e/3g, saatavuus: Dermosil).
Pariin kertaan olen tätä käyttänyt niin nestemäisen kuin puuterisen meikkivoiteen alle sy-alueelle pohjustamaan ja positiivinen fiilis jäi molemmista kokeiluista. Jää siis käyttöön!

Tällaiselta näytti Maaliskuun sisältö, mitä te tykkäsitte?
Itselläni jäi ihan sellaiset mukavan positiiviset fiilikset ja vaikka shampoosta nurisinkin, niin sekin oli mielenkiintoinen ja tervetullut hilseilevälle/kutisevalle päänahalleni. Voin tarvittaessa käskeä myös Mr.Insinööriä sitä käyttämään, jos haluan mun shampoo-armeijaa vähemmäksi :D.
Ei mulla oikein mitään muuta negatiivista tullut mieleen tästä boksista :).

Tämä olikin sitten esimakua tämän kuun plussailusta, se sitten tulee todennäköisesti jatkumaan, sillä mulla taitaa sittenkin lähteä homma vähän lapasesta... Tein nimittäin tilauksen Colourpopille alkuviikosta ja eilen laitettiin tilaus Dermosilille naapurin MN:n kanssa.
Sitten aattelin, että mun on pakko saada se uusi Anastasia Beverly Hills Riviera-luomiväripaletti, kun pitkästä aikaa olisi taas kunnolla väriä mukana... Sopisi siis hyvin mun Prism-paletin seuraksi ^_^.
Avonin tämän kuun kuvastossa näytti myös olevan mielenkiintoisia uutuuksia, mutta sen tilauksen voin tehdä loppukuusta, niin tuotteet tulee vasta huhtikuulle :p.
Tuon Coloupopin todella ison repsahduksen takia päätin sitten, etten käykään Sokoksella nyt katsomassa enää mitään, pitää jostain päästä hillitä :p.

Eli katsotaan, miten kuukausi etenee! On mulla jo peräti 1 purkki loppunut tähän mennessä xD.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulle tuli eka Colourpopin tilaus viime viikon perjantaina, toisesta ei ole tullut edes lähetysvahvistusta :D Tilasin siis ilmaisten toimitusten aikaan kaksi pakettia.

    Ja Sokokselta tein myös kaksi tilausta, ups :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit