tiistai 23. heinäkuuta 2019

Kaksoispuhdistuksen tuotteita kulutettu

Hellou!
Sainkin suhteellisen mukavasti muokattua tämän postauksen kuvat, kun laitettiin työhuoneeseen töhöttämään Mr.Insinöörin pomolta saatu "tuuletin". Aaahhh, miten viileää ilmaa se puhalsi <3.
Nyt tässä läppärillä sohvalla istuessakin on parempi olla, kun otettiin tuo oma tuuletin käyttöön alakertaan. Vaikkei se viileää ilmaa puhalla, niin ainakin vähän kierrättää tuota huoneilmaa...

Mutta nyt tulisi taas useampi loppunut esittelyyn ja ne ovatkin sopivasti mun kaksoispuhdistustuotteet!

Ensiksi esittelen tämän loppuneen eli 125ml Nivea Creme Care Waterproof Eye Make-up Remover silmämeikin poistoaineen, joka on tullut Syyskuussa 2017 Bette Boxista.
Tällä poistin ensin silmämeikit ennen kaksoispuhdistusta, syy tulee seuraavan tuotteen kohdalla.
Koostumukseltaan tämä oli valkeaa emulsiota, mikä oli uutta itselleni, koska kaikki aiemmin käyttämäni vedenkestävän silmämeikin putsarit ovat olleet 2-faasisia nesteitä.
Mutta kyllä tämä positiivisesti yllätti ja siis putsasi silmämeikin melko hyvin pois. Hieman kuitenkin ärsytti ihoa, kun vähän joutui hankaamaan, ei silti samalla lailla kuin vesiliukoisen meikin putsareilla.
Oon ehkä kuitenkin enemmän niiden 2-faasisten ystävä eli en ehkä tule tätä ostamaan uudelleen, vaikkei tässä tosiaan mitään isompaa vikaa ollutkaan.

Seuraavaksi oon ottanut varastosta käyttöön tämän minipullon ja nyt mietin, että voisihan sitä vaihteluksi ottaa lavuaarin reunalle myös sellaisen 2-faasisen putsarin :).

Vaan sitten siihen kaksoispuhdistukseen eli 1.vaiheen puhdistuksena ollut 125ml Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil puhdistusöljy loppui tuossa viime viikolla, jos en nyt aivan väärin muista.
Tämä oli siis ihan nestemäinen öljypuhdistus koostumukseltaan.
Erittäin hyvin puhdisti meikit iholta, mutta myös huuhtoutui veden kanssa loistavasti pois, eikä jättänyt sellaista kalvoa iholle.
Valitettavasti syy, miksi sitten käytin tuota silmämeikin poistoainetta erikseen oli se, että tämä Avonin öljy on ensimmäinen puhdistusöljy, joka ärsytti tosi paljon mun silmiä, jos puhdistin silmämeikin.
Tämä siis puhdisti loistavasti myös silmämeikin, mutta pesun jälkeen mun silmät vettyivät ja oli ärtyneet pitkän aikaa :/.
Harmittaa siis tosi paljon, koska muuten tykkäsin tästä todella! Valitettavasti en siis aio tätä ostaa uudelleen.

Tehokäyttöön 1.vaiheen putsariksi lähti seuraavaksi tämä Ole Henriksenin puhdistusbalsami.
Katsotaan, ehtiikö elokuun aikana loppua!

2.vaiheen putsarina ollut 50ml minikokoinen JOIK Cleansing Facial Foam puhdistusvaahto koki myös loppunsa.
Tämä tuli vuoden 2017 JOIK-kalenterista.
Vaahdon koostumus oli hieman harvaa eli "hajosi" melko nopeasti, ei siis ollut sellaista kermavaahtomaista. Joutui käyttämään hieman enemmän, että sain Foreon kanssa kasvot puhdistettua. Yleensä käytin 2-3 pumppausta.
Hyvin puhdisti ihon silti, mutta ei jäänyt narskuvan puhtaaksi ja kuivaksi kuitenkaan. Kasvovesi-vanuun ei jäänyt muita jäämiä kuin sieltä, mistä en saanut lavuaarin ääressä putsattua kunnolla eli hiusrajasta ja kaulalta/dekolteelta.
Käytin välillä myös aamuisinkin puhdistuksena ja oikein kiva oli siinäkin!
Voisin periaatteessa ostaa uudelleen, mutta mulla on tahtoo-listalla sen verran monta putsaria, joita haluan testata, niin en ainakaan lähitulevaisuudessa tule hankkineeksi tätä täysikokoisena. Kiva oli kyllä kokeilla tämä!

Varastosta katsoin seuraavaksi käyttöön tämän Sephoran puhdistusvaahdon, kun tämä taisi olla varmaankin vanhimmasta päästä :D.
Katsotaan, kuinka monta kuukautta tämä kestää eli saisinkohan esiteltäväksi vielä tämän vuoden puolella :p.





Tässäpä siis tämänkertaiset loppuneet!
Ehdin tässä välillä käydä myös Mr.Insinöörin kanssa kaupungilla ja kaupassa pyörähtämässä!
Mun piti käydä kattelemassa uusia caprihousuja, jotka saan Qstockiin laittaa selviäkseni hengissä siinä helteessä, jota on tänne viikonlopuksi luvannut.
Vero Modasta löysin ainoat farkkucaprit omassa koossa -70% alessa, hintaa jäi huimat 8e :D!!

Ja Mr.Insinööriä apteekista odotellessani menin sitten Sokokselle pyörimään... Oli virhe, en sitten lähtenyt ilman muutamaa ale-ostosta...
Niin ja laitoinhan mä aiemmin päivällä myös pienen tilauksen menemään Clionadh Cosmeticsille, kun siellä oli vielä tämän päivän suurin osa tuotteista (pois lukien uusi Stained Glass collection) -25% alessa... En tilannut kuin pari luomiväriä alella ja sitten muutaman siveltimen tuosta Stained Glass-kokoelmasta normihintaan, tosin laitoin -10% alekoodin, niin silläkin sain vielä muutaman sentin pois :D. Olisin muuten tilannut uudesta kokoelmasta haluamani luomivärit, mutta osa oli loppuunmyyty, niin odotan seuraavaa täydennystä ja tilaan sitten kaikki haluamani sävyt :p.
Voi olla, että tuo tekemäni tilaus tulee vasta syyskuun puolella, koska heillä on tällä hetkellä todella pitkä käsittely- ja toimitusaika (20pv), kun tuo uusi kokoelma on saanut heillä melkoisen suosion. Nyt ajattelin kokeilla halvemmalla toimituksella eli en pyytänyt tällä kertaa seurantakoodillista toimitusta, oli sen verran pienempi tilaus.
Täytyy toivoa, että paketti tulisi perille ja jos se katoaa, niin tietääpähän sitten seuraavat tilaukset pyytää kalliimmalla toimituksella, että saa sen seurannan siihen.

No niin, tulipahan tunnustukset nyt!
Huomenna laitan sitten niistä Sokoksen ale-löydöistä tänne postauksen!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Miekään en muistaakseni tykännyt tuosta Nivean putsarista, jotenkin sellainen mielikuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se vaan oli sellainen vähän tylsä, vaikkei sinällään isompaa vikaa ollutkaan :D.

      Poista
  2. Kiva kuulla alelöydöt! Tein itse kanssa Sokoksella kivoja löytöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halutessani olisin kyllä voinut ostaa vaikka ja mitä sieltä, mutta onneksi olin ehtinyt suunnitella tuon Clionadh-tilauksen (niin ja Avonillekin laitan tilauksen...) :D.

      Poista

Suositut tekstit