maanantai 25. marraskuuta 2019

Hoitoaineita hiuksille kuluteltu

Heissan!
Tulipa näköjään tahaton viikonloppu-paussi, vaikkei ollut tarkoitus :D.
Noh, yritän nyt ahkeroida nämä marraskuun viimeiset päivät, kun näitä tyhjentyneitä purkkeja olisi vielä ihan kiitettävä määrä odottamassa esittelyään!
Jatketaan tällä kertaa hoitoaineiden kanssa!

Ensimmäisenä porukasta kului loppuun jo alkukuusta tämä 295ml Burt’s Bees Super Shiny Conditioner with Mango hoitis, jonka tilasin joskus... öööömmm... 1-2v sitten (??) eleveniltä kokeiluun.
Tämä olikin muistaakseni ensimmäinen hiustuote-kokeilu kyseiseltä merkiltä, kun olen vaan rasvoja käyttänyt aiemmin.
Koostumus oli yllättävän juoksevaa "emulsiota", ei aivan lirua, mutta joutui vähän varomaan, ettei valu lattialle kädestä.
Tuoksusta mulla ei kyllä tullut mango oikein mieleen...  Tai itsellä oli sellainen mehukkaan hedelmäinen tuoksu mielessä, mutta ei se tuoksu kovin makea mun nenään ollut.
Tehot... Nohhh... Sai kyllä takut suunnilleen selviksi, mutta hoitoainetta joutui ottamaan lähes kourallisen verran eli ei ollut hinta-laatu-määräsuhteeltaan kovin optimaalinen :/.
Tämäkään ei siis ollut täysin toimiva omille hiuksilleni ja siksi en aio uudelleen ostaa. Kiva oli kuitenkin taas testata uutta!

Sitten seuraavaksi sain rutisteltua loppuun tämän 50ml minikokoisen Oriflame Milk & Honey Gold Conditioner hoitoaineen, jonka olen itse asiassa jo aiemmin täysikokoisenakin käyttänyt!
Mitä luin tuon aiemman tekstin, niin edelleen tämä kyllä tuntui hoitavalta, mutta mielestäni pelitti kyllä nyt paremmin kuin tuolloin aiemmin!
En omasta mielestäni kovin runsaasta määrää käyttänyt kerrallaan (huomattavasti vähemmän kuin tuota Burt's Beesiä) ja sain yllättävän siloiset hiukset.
En sitten tiedä, onko nyt täällä meijän nykyisellä asuinalueella erilainen vesi, joka sopisi paremmin yhteen tämän hoitsikan kanssa?
Nyt mulla jäi vähän päinvastainen fiilis kuin tuolloin reilut 3v sitten ja tämän käytön perusteella voisin teoriassa ostaa uudelleen täysikokoisenkin pullon vielä! Tosin voi olla, että oon kuitenkin tuoksusta saanut yliannoksen, kun piti aikanaan niitä rasvoja kuluttaa pois, eli en ole vielä tuoksuaistiani saanut täysin nollattua :D.
Elikkä en varmaan tule ostamaan uudelleen ihan hetkeen!

Sitten sain käytettyä pois tämän äitiltä saadun vanhan 250ml Avon Advance Techniques Age Retreat Rejuvenating Treatment Rinse Conditioner hoitsikan.
Tämä oli myös tosi juoksevaa koostumukseltaan ja sen takia tuli ehkä aika runsaasti käytettyä.
Toki tehotkin kyllä vaativat sitä runsaampaa käyttöä, mutta hintansa puolesta se ei ole niin paha asia.
Tätä nimenomaista pulloa ei ole ollut enää pitkään aikaan myynnissä, joten uudelleen ei voisikaan ostaa :D.
Saipahan käytöön kuitenkin yhden hoitsikan tässä taloudellisessa tilanteessa ja sai äitiltä yhden pullon vähemmäksi :p.

Viimeisenä, itseasiassa eilen, sain kulutettua tämän 300ml J.Mäki Professional Color Conditioner hoitoaineen, joka on tullut Tammikuussa Bette Boxista.
Tässä ärsyttävin asia oli tuo pumppu, koska sitä sai odottaa aina alas pumppauksen jälkeen ikuisuuden, että nousee ylös takaisin...
Ja sitten ne tehot oli olemattomat, mä pumppasin joka kerta sen 10-15 kertaa, eikä siltikään takut selvinneet...
Kaiken kaikkiaan oli kyllä surkein tapaus mun hiuksille tästä porukasta, eikä todellakaan tee mieli ostaa itse uudelleen!

Tässäpä oli ensimmäinen satsi!
Jatketaan toivottavasti taas huomenna seuraavien kanssa ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit