tiistai 19. marraskuuta 2019

Whamisa Organic Flowers Deep Rich Toner

Heimoi taas!
Oon nyt viikonlopun toipunut sosiaalisista kanssakäymisistä, kun perjantaina oli tosiaan väitöstilaisuus ja illalla karonkka ja sitten lauantaina tavattiin vielä lounaan merkeissä parin ystävän kanssa paremmin (vaikka jo karonkassa vaihdettiinkin alustavat kuulumiset) ^_^. Jäi vähän unet vähiin, mutta kivaa oli!
Vaan nyt tässä tulisi yksi pieni loppunut nähtäville, niin lähtee tämä esittelypuolikin taas etenemään!

Aiemmasta sisäisestä päätöksestäni huolimatta muutin mieleni ja päätin sittenkin tehokäyttää pois tämän 20ml minikokoisen Whamisa Organic Flowers Deep Rich Toner kasvoveden, jonka ostin keväällä, kun mentiin sinne Tampereelle Hullareille.
Koska nyt ei tule matkusteltua mihinkään, niin turhaan mä näitä minikokoisia jemmaan sitä varten...

Oli mulla tavoitteena myös selvittää, olisiko tästä Whamisan Tonerista haastamaan Sensain hoitoveden ja näin ollen tulisi vähän halvemmaksi.
Tämähän on siis kosteuttava kasvovesi ja itse käytin tätä käsin, enkä vanulapun kanssa. Käytin ensin puhdistavaa kasvovettä ennen tämän lisäystä.
Ja teho oli kyllä loistava eli liityn itsekin sen suhteen ylistyskuoroon! Käytin ehkä 6 tippaa kasvoille ja kyllä tunsin sen kosteuttavan selkeästi kasvojen ihoa. En viitsinyt tätä kokeilla koonsa takia kerrostukseen, mutta pari kerrosta tuntui toimivan oikein kivasti. Muuten käytin muita varastosta löytyviä vesiä kerrostamiseen.

Ainoa, mikä tässä valitettavasti tökki, oli turhan voimakas kukkaistuoksu. En vaan ole oikein kukkatuoksujen ystävä, niin välillä tuli nenää nyrpisteltyä tuotetta käyttäessä.
Tuoksusta huolimatta, jos tämä mun taloudellinen tilanne jatkuu edelleen nykyisellään, niin voisin ostaa tämän Whamisan kasvoveden uudelleen täysikokoisena. Hintaa on normaalisti rapiat 40e/120ml ja se Sensain hoitovesi on sen vajaa 60e/125ml -20% tarjouksessa...
Silloin kun ostin tuon matkaversion, niin täysikokoinen oli Ruohonjuuressa alessa alle 30e eli tulee aika paljon halvemmaksi, jos kyttää tarjouksia.
Aivan täydellinen korvaaja ei siis ollut Sensaille, mutta kiva että on nyt joku varavaihtoehto sitten, kun kaapista loppuu muut vedet!

Tässäpä oli tämänpäiväinen postaus ^_^.
Enpä sitten saanut sitä marraskuun Bette Boxia, nyt seurannassa on muuttunut status, että lähetys viivästynyt ja vaatii selvitystä... Odotellaan siis lakon loppumista...
Mietin tässä, pitääkö joulukuun boksi nyt siirtää DB Schenkerille... Ärsyttää vaan, kun lähellä ei ole noutopistettä (joo, eihän se 2km paha ole, mutta mutta...) ja kun se yksi boksi erään kerran seikkaili 2kk jossakin... Noh, ehkä pitää kokeilla, vaikka pelottaakin, että niillä varmasti nyt on lisääntynyt kuljetukset lakon takia...
Mutta palaillaan asiaan loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Tämäpä oli hyvä arviointi. Jos voimakas kukkaistuoksu, niin whamisa ei ole kyllä minun
    juttuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei kukkaistuoksuista välitä, niin en usko, että tästä lempituotetta tulee.
      Kannattaa toki käydä nuuhkaisemassa, jos testeriin törmäät!
      Tämä ei kuitenkaan ollut sellainen... hmmm... parfyymimaisen voimakas kukkaistuoksu, joka itselleni olisi ehdoton nounou.
      Pystyin siis ihan hyvin käyttämään tämän, vaikka välillä tuli automaationa se nenän nyrpistely tuoksulle :D.
      Mutta jos samoilla kosteutustehoilla löytyy jokin paremman tuoksuinen, niin ennemmin käännyn sitten paremman tuoksuiseen :D.
      Ne pari muuta Whamisan Toneria
      ( https://jolie.fi/tuote/whamisa-toner-original-kasvovesi/ ja
      https://jolie.fi/tuote/whamisa-toner-refresh-kasvovesi/ )
      olisi mielenkiintoista testata, mutta kun inci-listoja vertasi tuohon Deep Richiin, niin aika lailla samoja kukkauutteita oli muissakin mukana... Eli lieko kaikki tuoksuvat samoilta.
      Pitää katsoa itsekin, jos törmää testereihin, niin voisi nuuhkia ne läpi ensin :D.

      Poista
  2. Mä oon käyttänyt The Body Shopin E-vitamiiniessenceä ja Dermosilin E-vitamiinikasvovettä lisäkosteuskerroksina hyvällä menestyksellä. Hinnat tais olla jotain 17€/160 ml ja <10€/250 ml. Tuoksut molemmissa miedon puuteriset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, kiitos paljon ehdotuksista!!
      Täytyypä ainakin tuo TBS yrittää muistaa katsastaa, kun ainakin kasvorasvojen tuoksusta tykkäsin.
      Dermosililtä oon E-vitamiini sarjasta kokeillut puhdistusvaahdon ja nyt on jätti-käsivoide käytössä, niin sen tuoksu ei ole jostain syystä voittanut mua täysin puolelleen.
      Mutta tuohon hintaan aion kyllä senkin pitää ehdottomasti mielessäni, kun tarvitsee taas hoitoveden/ kasvosuihkeen/ kosteuttavan kasvoveden hankintaa seuraavan kerran miettiä ^_^ !!
      Vielä varastosta löytyy kuitenkin nuita varmasti pitkälle ensi vuoteen :D.

      Poista
  3. Joo tuo E-vitamiini ei kaikissa Dermosilin tuotepohjissa oo hyvä, raikkaammissa/pesevämmissä tuotteissa on parempi kuin voiteissa. Ja Whamisalla ainakin kokeilemani Double rich lotion on kaamee kukkabukée-tuoksu... saa mut kyllä pidättäytymään sarjan parista jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, pitääpä siis pysyä kauempana tuosta Whamisan lotionista :D.
      Kyllähän nuita Dermosilin E-vitamiini tuotteita tässä omassa tilanteessa pakon edessä käyttäisi, kun ovat halpoja eli ei ne onneksi niin huonoja ole tuoksultaan, mutta haluaisi kuitenkin kokeilla jotain muuta :D.

      Poista

Suositut tekstit