torstai 7. marraskuuta 2019

Avon Planet Spa Relaxing Thailand Coconut Milk & Sandalwood Moisturising Bath & Shower Oil

Heissan!
Nyt taas jaksoin koneelle vääntäytyä, niin tässäpä tulisi kuukauden ensimmäinen loppunut tuote!

Pari päivää sitten kävin taas pitkästä aikaa ammeessa kylpemässä ja päädyin pienen pohdinnan jälkeen sittenkin käyttämään loput (vajaa puoli pulloa) tästä 150ml Avon Planet Spa Relaxing Thailand Coconut Milk & Sandalwood Moisturising Bath & Shower Oil öljypullosta kylpyveteen.
Kylpyvesi/kylpyamme ei tullut kuitenkaan sellaiseksi "liukkaaksi", mikä tapahtui Lushin kylpypommin kanssa, mutta iho ei onneksi jäänyt kuivan tuntuiseksi. Lisäsin silti vähän kropparasvaa, mutta yllätyin ettei iho ollut kuiva, vaikka kävin myös suihkun alla.
Tuoksusta en osaa sanoa oikein mitään, kun mun nenä ei vaan jostain syystä pelitä yhtään näiden kanssa tuolla kylppärissä, varmaan se oli sellainen pehmeän kermaisen oloinen... Toki laitoin lisäksi tähän kylpyyn vaniljan tuoksuisia kylpyvaahtoja, mutta en niitäkään oikein haistanut kylvyssä ollessa...
Mutta kaiken kaikkiaan voisin kyllä tilata uudelleenkin tätä versiota. Näin talvella kyllä tarvitsee kaiken mahdollisen kosteutuksen iholle :D.

Päädyin myös penkomaan hyllyt läpi ja löysin nämä 4 öljytuotetta, jotka ajattelin tulevissa kylvyissä käyttää pois.
Hoksasin, kun instagramissa oon katsellut paljon niitä kylpy-cocktail videoita, että niissä ovat lisänneet mukaan monesti ihan vartaloöljyjäkin, joten saanpahan ainakin nuo pari mini-öljypulloa vähemmäksi. Lisäksi löysin pari vanhaa hierontaöljypalaa (vasemmalla Bomb Cosmeticsin ja oikealla Lushin) ja ajattelin niiden toimivan kylpysulan tavoin. Katsotaan, saanko todellisuudessa ne sulamaan sitten kuumaan veteen :D.

Tässäpä tällainen lyhyempi aloitus tälle kuulle ^_^.
Katsellaan, mitä tulee seuraavaksi!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit