tiistai 26. marraskuuta 2019

Kasvoja hoitaen hellitty

Heippa taas!
Tänään katsastetaan läpi muutama kasvotuote edellisten esittelyjen perään, niitäkin onneksi jotain kuluu :D.

Aloitetaan postaus tästä 20g Skin79 Seoul Girl’s Beauty Secret Mask Vital Care kangasnaamiosta, jonka käytin muistaakseni jo kuukauden ensimmäisenä tai toisena päivänä :D.
Tämä tuli mulle viime vuoden eleven-joulukalenterista ja toisen naamion oonkin jo aiemmin käyttänyt.

Tämäkin oli aika iso naamalle ja joutui tuota leuan alusta silottelemaan.
Naamio oli kuitenkin todella kostea ja seerumia riitti 20 minuutin hemmotteluun. Jätti siis hyvin kosteutta ihoon ja rasvan laitto oli piste iin päälle.

Pussissa oli ylimääräistä seerumia tämän verran (purkki on 30ml) ja vähän rutistin myös naamiosta sitä pois, koska en pidä siitä valuvasta tunteesta :D.
Jäiköhän tuota seerumia ehkä jotain 6ml käytettäväksi ja käytinkin vielä 3 päivänä aamuin illoin muiden seerumien tilalta vähän reilummin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
Jos joskus innostun ostamaan itse näitä kangasnaamioita, niin todennäköisesti testailen uusia :).

Sitten taas pieni jeeejeee, kasvorasvaa kulunut!! Nyt sain käytettyä tämän 15ml minikokoisen Vichy Slow Age Night Tresh Cream & Mask yövoiteen/-naamion, joka on tullut vuosi sitten Toukokuussa Bettestä.

Ulkonäkö ja koostumus oli tuollainen.
Näytti geelimäiseltä, mutta levitystuntuma olikin yllättäen vähän öljyinen!
Laitoin tätä yhteensä max herneen kokoisen määrän verran kasvoille ja kaulalle (tietty oli alla kaikki vesi- ja seerumikerrokset) ja kyllä oli pehmoinen ja kosteutettu iho aamulla herätessä <3.
Otsa oli hieman kiiltävä ja öljyinen, mutta niin se on yleensä kaikkien tällaisten kosteuttavampien voiteiden kanssa.
Mä kyllä tykästyin tähän(kin) Vichyn tuotteeseen ja voisin ilolla ostaa täysikokoisen purkin talviajaksi käyttöön, jos vaan on vielä myynnissä!
Mutta nyt ei siihen valitettavasti ole varaa :/.

Ja viimeisenä porukasta sain itseasiassa tänään käytettyä viimeiset tipat tästä 14.8ml minikokoisesta Fourth Ray Beauty Skin Hero Face Oil kasvoöljystä.
Täältä näette tuotteen Incin eli öljyjä täynnä omaan silmääni :D.
Niin kuin käytin edellisenkin saman merkin öljyn, niin käytin myös tämän lähinnä dekolteelle. Oon nyt yrittänyt siihenkin hoitoon panostaa enemmän, kun eräs kerta huomasin selkeitä juonteita olevan tuloillaan...
Ja kyllä kun tarkoituksella kiinnitin huomiota asiaan, niin ihanan pehmeä iho oli tämän käytön jälkeen! Yleensä käytin iltaisin, mutta yksittäisinä kertoina myös aamuisin.
Riittoisuus on hyvä näinkin pienellä pullolla: kasvoille 2-3 tippaa ja tuohon dekolteelle käytin keskimäärin 10 tippaa, vähän fiiliksestä riippuen.
Pullossa oli ihan hyvä tippa-annostelija, joka tosin on pakko ottaa pois, kun tuotetta on jäljellä 1/3 pulloa, ei enää tule tippoja niin helposti ulos :).
Nämä Fourth Ray Beautyn öljyt ja tuotteet ovat kyllä yllättäneet positiivisesti minut ja voisin ostaa uudelleen, kun saan nuita varastoja järkevoitettyä (ja kun rahatilanne taas sallii tehdä isompaa tilausta Colourpopille).

Päädyin nyt viemään nämä ainoat varastossa jäljellä olleet öljyt tuonne keskikerroksen kylppärin peilikaappiin :D.
On mulla käytössä vielä 2 muuta Fourth Ray Beautyn kasvoöljyä, jotka ovat puolillaan ja niitä oon ihan kasvoille käyttänyt.
Pitää katsoa, josko nyt käytän dekolteelle kertyneitä näytepusseja ja sitten kun ne on käytetty, niin katsoo seuraavia rasvoja :). Ehkä satunnaisesti voi näitäkin öljyjä muutaman tipan sekaan käyttää, mutta haluan tuon Mossan ainakin käyttää pääasiassa kasvoille :D.

Tässäpä oli tämänkertaiset, joten jatketaan toivottavasti jo huomenna jälleen seuraavien purkkien kera ^_^.



4 kommenttia:

  1. SUosittelen Kocostarin uusia Woffle -naamioita, niissä on seerumia huikeat 40 g! :D Saa levittää vaikka koko kropalle samalla :'D Vaikka seerumia on noin paljon, niin yllättävää kyllä, se ei siltä itse naamiossa vaikuta niin suurelta määrältä (vaikka toki tiputtelee, kun yrittää sitä asetella kasvoille).

    ColourPopin ihonhoitopuoli on kyllä itselläni testaamatta niiden julkaisutahti on muutenkin värikosmetiikassa jo aivan naurettava :'D Parin viikon aikana tullut ihan tajuton määrä uusia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, nuissapa on reippaasti seerumia sitten mukana :o !!
      Voisi melkein jonkun naamion Kocostarilta jossain vaiheessa ostaa testiin ^_^.

      Oon kyllä tykännyt tosi paljon nuista tilaamistani Fourth Ray Beautyn tuotteista, nyt on puhdistuksena käytössä myös niiden 2-puhdistustuotteet, kasvovesi ja jauhemainen kuorinta. Riittoisia ovat kyllä!
      Lämpimästi voin suositella ihonhoito-puoltakin!

      Ja jep, meikkipuolella uusien kokoelmien julkaisu on mennyt aivan överiksi Colourpopilla :/. Muutenkin nyt monet paletit ovat sävymaailmaltaan olleet niin samantyyppisiä...
      Onhan ne kauniita ja kiva on ollut katsella niitä Instagramissa, mutta onneksi suurimman osan kohdalla ei ole tullut minkäänlaista ostohalua.
      Ehkä eniten on tehnyt mieli hankkia jossain vaiheessa Orange You Glad-, So Jaded- ja Frozen II Elsa-paletit ja sitten muutama yksittäinen Super Shock-luomiväri.
      Saa nähdä, onko nuo enää sitten myynnissä siinä vaiheessa, kun rahatilanne antaisi periksi :D.
      Vaikka toisaalta saisi varmasti hommattua eniten itseä kiinnostavimmat sävyt yksittäisinä luomiväreinä vaikka joiltain indie-merkeiltä.
      Sydney Grace:sta oon kuullut paljon hyvää, se tekisi mieli kokeilla seuraavaksi (sivu: http://sydneygraceco.com/ )!

      Poista
  2. Toi Mossan öljy on aikas kiva, itekin just korkkasin. Hyväntuoksuista, riittoisaa ja aamulla iho puhdas ja pehmeä.

    VastaaPoista

Suositut tekstit