keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Parit luovutetut käsivoiteet

Heissan taas!
Oon tuossa pari päivää viettänyt tietokoneen äärellä, mutta lähinnä auttaen kaveria, kun hänellä on pedagogisia opintoja ja pyysi apuani, jos voisin vastailla muutamiin kysymyksiin koskien cp-vammaani ^_^. Oli kyllä mielenkiintoista, mutta yllättävän aikaa vievää, kun piti todella muistella asioita :D.
Ja niin, lisäksi on saanut myös lumitöitä tehdä useampana päivänä (toisin sanoen polkuja pihalle, että pääsee pois pihasta, auton luo ja sitten puita hakemaan varastosta) :D.
Aattelin nyt taas lyhyen postauksen tänne rustata, kun sain pari tuotetta varastosta pois!

Käytiin viikonloppuna pitkästä aikaa äitini luona kyläilemässä ja sain viimein vietyä pari tuotetta, kun hän oli käsien kuivuuteen rasvaa kysellyt.
Kuvasta poiketen päädyin siihen, etten ottanutkaan tuota Lushin Tiny Hands-palan puoliskoa sittenkään mukaan, kun oli sillä kotona kuitenkin jo ennestäänkin jotain rasvaa.

Annoin kuitenkin nämä kokeiluun:
* Nivea Intensive Care Hand Cream (75ml)
* Avon Nail Experts Vitamin C Cuticle Gel (15ml)

Tuo Nivea on tullut Bette Boxista Elokuussa 2017 ja Avonin oon saanut joskus vuosia sitten, kun sai vielä kaupan päälle uutuustuotteita tilauksen tehtyä.
Näitä en siis ole itse käyttänyt muistaakseni kertaakaan, joten tehoista en pysty mitään sanomaan.
Ovat kuitenkin varastosta lähteneet pois, niin tänne nekin pitää tietysti raportoida :D.
Käsirasvoja kyllä edelleen piisaa... Pitäisi niistäkin tehdä tänne varastopostaus :p.

Yritän parhaani aktivoitua enemmän postausten kanssa, mutta nyt on ollut oikeastikin aina jotain muuta menossa ja selvittelyssä ^_^.
Nyt perjantaina pääsen taas kuuntelemaan yhden väitöksen ja juhlimaan karonkkaan ja viime viikolla kävin tekemässä sopimuksen työkokeilu-paikkaan, joka alkaisi joulukuussa, jos te-toimisto näyttää vihreää valoa! Pientä valoa siis alkaa tähän risukasaan pilkahdella viimein!
Lisäksi odottelen, kun yksi työhaku on vielä tässä meneillään, että pääsisinkö haastatteluun ja olisiko tuuria jopa niin paljon, että pääsisin vihdoin töihin...
Oon kuitenkin iloinen, että edes tuo työkokeilu on mahdollinen, vaikkei työpaikka nyt vieläkään tärppäisi!

Oon yrittänyt odottaa, josko minäkin saisin Bette Boxin, mutta valitettavasti se on nyt tainnut jumiutua lakon takia lajittelukeskukseen. Täällä Oulussa se on ollut jo 9.päivästä lähtien, mutta katsotaan, saanko sen vielä tämän kuun aikana pakettiautomaattiin asti...
Oon jo spoilannut itseni tarkoituksella eli tiedän kyllä, mitä on odotettavissa. Vähän petyin sisältöön eli ei tarvitse enää malttamattomana odottaa sitä :p.
Mutta yritän niitä varastopostauksia saada tänne jossain vaiheessa edes :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Itse odotan Oulusta Ärräpakettia saapuvaksi. On jo eilen aamulla ennen klo 11 tullut Joensuun Matkahuollon terminaaliin, mutta ei vielä Ärrälle asti :D Eli Matkahuoltokin taitaa vähän tökkiä, maanantainen kotiinkuljetuskin tuli 2 h myöhässä (onneksi ei ollut mitään menoja).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt taitaa olla muut kuljetusyhtiöt melko kiireisiä, kun ihmiset etsivät vaihtoehtoisia lähetystapoja tän lakon takia...
   Jospa ne paketit ennemmin ja myöhemmin perille tulee!

   Poista

Suositut tekstit